Hagi resmen gitti!

Cevap: Ve Hagi gitti!

Adnan Polat kendi ağzından Hagi ile ilgili karar almadık dedi yarım saat önce ? Gerçi bende yazıyorum Adnan Polatın hangi dediği doğru çıktı ki ??????

Hayırlı olsun.

Insallah dogrudur ama bu takimdan iyi sonuclar beklemek hayal,demek istedigim sezon sonunda Tugayida harcar bunlar

Ligtv yalan haber yapacak kadar bence küçülmez.Doğruu gibi geliyor ama resmi açıklama henüz yok.

Mali kongre öncesi ilginc bir hamle. Son cirpinislari galiba.

hagi'nin beş paralık adam muamelesi görmesine mi üzületim, tugay gibi bir efsanenin harcanacağına mı?

Heyecanlandım.

Insallah dogrudur ama bu takimdan iyi sonuclar beklemek hayal,demek istedigim sezon sonunda Tugayida harcar bunlar

Tugay harcanmaz. Hagi sacmaliklari yüzünden gitmeliydi, gitti. Tugay idare edecek sadece. Yapacak bisey yok. Gelecek sezon yine yardimci antrenör olacak.

nasil olsa kaziklanmaya megilli bir yonetim var ac kurtlar menejerler baslar kapilarda yatma antrenor icin

Ahh be Hagi böyle olmamalıydı..

Yazık bir değerimiz daha Adnan Polat yüzünden harcandı gitti. Şimdi olmasa bile sezon sonu yolcu zaten. Son gelişinde çileden çıktım ama Hagi yahu sonuçta. Adnan Polat nereee Hagi nere? Galatasaray'a Hagi'nin çeyreği hizmeti olmamış adam Hagi'yi kovuyor.

Sezonları 2'şer hocayla kapatıyordu şimdi 3 oldu... Önümüzdeki sezonlarda 4'ü 5'i de görürüz herhalde...

Ayrıca madem kovacaktını Misimovic'i niye sattınız ya!

Tugay harcanmaz. Hagi sacmaliklari yüzünden gitmeliydi, gitti. Tugay idare edecek sadece. Yapacak bisey yok. Gelecek sezon yine yardimci antrenör olacak.

yeni gelen td tugay'ı istemiyorum derse ne yapacaksın? tugay ikinci adam olmam derse ne yapacaksın? geçiniz.

Teknik direktör olarak olmadı, olmayacak Hagi.

Ama sen efsanesin yinede.

10'u unutmayacağız, unutturmayacağız.

Geri
Üst Alt