Hagi resmen gitti!

Cevap: Ve Hagi gitti!

Schuster´i de LigTv verdi 1 gün önceden. Haber dogrudur bence

bence yerine gelecek kisiyi belirlemeden hagi göndermezler tugay a bence birakmiycaklar yeni t.direktörle anlasamazlarsa hagi ile sezon sonuna kadar devam edecekler

Şimdi Tugay zamanı, Tugay'a şans tanıma sabır etme zamanı. Başka yolu yok arkadaş. Trabzonspor nasıl Şenol Güneş'i getiriyorsa, Fenerbahçe öyle ya da böyle Aykut Kocaman ile 1 sezonu bitiriyorsa sende Tugay'a şans vereceksin. Gerisi hikaye. Lippi gelse ne olacak? İstediği adamları alabilecek misin? Zaman Tugay zamanıdır. O gereken eğitimi İngiltere'de fazlasıyla aldı.

neden tugaya bırakmasınlarki bu sezon kaybedecek ne kaldı zaten .

bence seneye bu yönetim inşAllah gitmiş olur . adam gibi bi hoca gelir inş.

Fener maçıyla GELDİ, Fener Maçıyla GİTTİ.. Kendine yakışanı yaptı Efsane kaldı Hagi !!

Tek adayim var :

Raymond Domenech !

Hagi su an gitsin gitmesin ama sezon sonunda kesinlikle takimin basinda olmamali

twitter'da yorumcular falan tugay'ın teknik direktörlüğünü olumlu karşılıyor yorumluyor falan, şeref aydın ısrarla yok öyle bir şey diyor. ama bilhassa transfer dönemi pek paslaştığı ibrahim edi, hagi dönemi bitti diyor. bu ne yahu transfer nöbeti gibi oldu.

hagi filan gitmiyor sakin.

srfydn

Twitter

Defol git tarzı çok itham gördüm burada.Hakaretten banlananlar oldu. Hagi kendisine denenleri iyiki görmüyor, duymuyor.

Usta kendisine burada denilenleri öğrense ben hakikaten utançtan yerin dibine girerim.

O ayıbı her ne kadar ben yapmamış olsam da utanırım.

Hayirlisi olsun,

Bu zorlu donemde gorevi kabul etmesi bile onun buyuklugunu anlamaya yeter.

Kendisini daima efsane yonuyle hatirlamaya devam edecegim.

Defol git tarzı çok itham gördüm burada.Hakaretten banlananlar oldu. Hagi kendisine denenleri iyiki görmüyor, duymuyor.

O sinirle normal kardes. Ciddi anlamda baya sacmaliyordu Hagi. Ben dogal karsiliyorum. Hagi´nin yeri farkli olacaktir herzaman. Herkeste. Ama inanilmaz derecede sacmaliyordu.

Geri
Üst Alt