- 1 Şubat 2009
- 25.100
- 25.288
- 3.468
Cevap: Hagi İle Yollar Ayrıldı mı?
Galatasaray'da Yılmaz Vural sesleri..
Galatasaray'da Yılmaz Vural sesleri..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kıyaslaması ? Onumu söyledim ben şimdi ? Sinirliyim zaten herkes Hagi'ye takmış gidiyor. yönetim içine etti bütün efsanelerin taraftarda palamut gibi atladı Hagi hagi ne hagisi yahu ? Sonradan ağlarız i love you hagi diye. Yemeyin kardeşim şu adamı bizim efsanemiz bu adam. Kötü t.direktör olabilir, 8 haftada mourinho'yu getirsen şimdi şampiyonmuyduk yani? onu söyle bana, kim gelirdi takımın o haline. Hagi o duruşu gösterdi ve geldi. olay bu aslında.
Tugay naptı da fiyasko? Bence gayet de yolu açık çok iyi bi TD olacak..
Hagi'yi herkes seviyor ama teknik direktör değil bu adam anla sende artık. Sanki babasının hayrına geldi. Hiç bi takım teknik direktörü yapmıyodu ki? Şaş kaza başarılı olursam teknik direktörlük kariyerim yeniden başlar diye geldi. Madem Galatasaray aşığı olduğu için geldi neden istifa etmiyor peki. Etmiyor çünkü TAZMİNATInı alıp gitcek. Gösterdiği bi duruş filan yok. Son şansını denedi olmadı parasını alıyor ve gidiyor olay bu.
Hagiyi silkelesen rahat bi 20 çıkar üstünden merak etme aldığı 3 kuruş para zaten. Kimse son şansını denemek için bu tür bi baskının altına girmezBülent korkmazda öyleydi sana göre dimi
bakalım sırada kim var Tugay Kerimoğlu ??
![]()
Hagiyi silkelesen rahat bi 20 çıkar üstünden merak etme aldığı 3 kuruş para zaten. Kimse son şansını denemek için bu tür bi baskının altına girmezBülent korkmazda öyleydi sana göre dimi
bakalım sırada kim var Tugay Kerimoğlu ??
![]()