Hagi resmen gitti!

Cevap: Hagi İle Yollar Ayrıldı mı?

Galatasaray'da Yılmaz Vural sesleri..

Adam gibi yönetim olsaydi 3 hafta önce postalanmisti.

Yeniden yapilanma

724163_w2.jpg

16041967.jpg

news_manset_resim_au_Selcuk_inan03.jpg

fft17_mf291457.Jpeg

ma-tunay-torun-interview.jpg

1044583388-mehmet-ekici.9.jpg

97470.jpg

Serdar-Kesimal-1.jpg

orhan-sam-ic.jpg

%5B4955548220461977%5Dadnan_polat.jpg

Tamam özür dilerim. Uyandim. Adnan Polat´i unutmusum :D

bulent under!

Tugay

Kafkas

Avcı

yerli olmalı mutlaka yeni hocamız , yabancılarla olmuyor işte.

bülent ünder mutlaka bulunmalı teknik heyet içerisinde adamın farkı büyük 2006 da bi ara gelmiştti yine farkını koymuştu rakipler için büyük tehdit böle bi ismi nasıl değerlendiremiyoruz kaç senedir yok ümit davaladır yok bülentir yok tugaydır nedir bunlar yahu fiyasko kaçınılmaz tabi

Bahri Havadir ,iki isim öne cikiyor demisti,birinci Tolunay Kafkas,ikincisi Abdullah Avci...

Tolunay hocayi almamiz bence zor,zira adamlar tahminim bu yil hem türkiye kupasini alacaklar,hemde ligi 3.sirada bitirecekler ama Abdullah hocanin gelme olasiligi cok yüksek,gönül isterdiki Abdullah hoca hem kendi gelsin,hemde Hasagic ile I.Akinida beraberinde getirsin,madem takima saglam türk oyuncular lazim,baslangici I.Akin ile yapalim,kaleyide hasagic e emanet edelim.

Ne kıyaslaması ? Onumu söyledim ben şimdi ? Sinirliyim zaten herkes Hagi'ye takmış gidiyor. yönetim içine etti bütün efsanelerin taraftarda palamut gibi atladı Hagi hagi ne hagisi yahu ? Sonradan ağlarız i love you hagi diye. Yemeyin kardeşim şu adamı bizim efsanemiz bu adam. Kötü t.direktör olabilir, 8 haftada mourinho'yu getirsen şimdi şampiyonmuyduk yani? onu söyle bana, kim gelirdi takımın o haline. Hagi o duruşu gösterdi ve geldi. olay bu aslında.

Hagi'yi herkes seviyor ama teknik direktör değil bu adam anla sende artık. Sanki babasının hayrına geldi. Hiç bi takım teknik direktörü yapmıyodu ki? Şaş kaza başarılı olursam teknik direktörlük kariyerim yeniden başlar diye geldi. Madem Galatasaray aşığı olduğu için geldi neden istifa etmiyor peki. Etmiyor çünkü TAZMİNATInı alıp gitcek. Gösterdiği bi duruş filan yok. Son şansını denedi olmadı parasını alıyor ve gidiyor olay bu.

Tugay naptı da fiyasko? Bence gayet de yolu açık çok iyi bi TD olacak..

Bu adama dişli teknik direktör lazım. Ben istedim, başkan 5. sıradakini aldı diyecek teknik direktör. İşime karışıyor diyecek. Taktik veriyor, kadro yapıyor diye basına açıklayacak. Bu adamın hakkından başka türlü kimse gelemez 2012 mayıs'a kadar.

Hayırlısı Olsun

İnanın son yılarda gördüklerimiz sonrasında artık yorum yapamıyorum.

Kim bizim için hayırlı ise o gelsin.

HAGİ: Futbolculuğun Dünyalara Bedeldi. I LOVE YOU HAGI

HAGİ: Teknik Direktörlüğün Malesef Mustafa Sarpın Futbolculuğundan bile Kötü...

Bizi çok üzsende sen bizim çocukluğumuzun kahramanısın. Senin sayende kafamız hep dik yürüdük.

Seni 10 numara olarak hep hatırlayacağız...

Yolun Açık Olsun....

Tugay naptı da fiyasko? Bence gayet de yolu açık çok iyi bi TD olacak..

bişey yapmadığı için fiyasko ya zaten :) ama şu ana kadar

tarihte 2.adamlar hep kendilerini bi şekilde öne çıkarırlar ama maalesef ben tugayda o vasfı göremedim gören varsa eyvallah

Tugayin su andan sonra basarili olmasi,benim icin fenerde aykutun basarili olmasina benzer.Ama unutmayalim ki,daum gittikden sonra aykut benim cukurumu kazdi falan diye laflar etti,bu sözleri hagidende duyarsak sasirmayalim,cünkü su üc büyükleri calistiripda kovulanlardan,agzini acmayan teknik adam görmedim simdiye kadar.

Aslinda ben hagiden daha büyük,daha sansasyonel aciklamalar bekliyorum,yakin zamandada Hagi-Baskan-A.Sezgin-Futbolcular-Misimovic konulari arasindaki baglantilar su yüzüne cikar,insallahda cikar,ak koyun,kara koyun belli olur.

Hagi'yi herkes seviyor ama teknik direktör değil bu adam anla sende artık. Sanki babasının hayrına geldi. Hiç bi takım teknik direktörü yapmıyodu ki? Şaş kaza başarılı olursam teknik direktörlük kariyerim yeniden başlar diye geldi. Madem Galatasaray aşığı olduğu için geldi neden istifa etmiyor peki. Etmiyor çünkü TAZMİNATInı alıp gitcek. Gösterdiği bi duruş filan yok. Son şansını denedi olmadı parasını alıyor ve gidiyor olay bu.

Hagiyi silkelesen rahat bi 20 çıkar üstünden merak etme aldığı 3 kuruş para zaten. Kimse son şansını denemek için bu tür bi baskının altına girmez ;) Bülent korkmazda öyleydi sana göre dimi:) bakalım sırada kim var Tugay Kerimoğlu ?? ;)

Olmuyorsa zorlamayacaksın, umarım iki taraf için de hayırlı olur..

Hagiyi silkelesen rahat bi 20 çıkar üstünden merak etme aldığı 3 kuruş para zaten. Kimse son şansını denemek için bu tür bi baskının altına girmez ;) Bülent korkmazda öyleydi sana göre dimi:) bakalım sırada kim var Tugay Kerimoğlu ?? ;)

Bülent Korkmaz gerçekten Galatasaray için geldi istifasını verdi gitti zaten. Söyle o zaman Hagi niye istifa etmiyor? Ha doğru adamın kolunu kessen sarı kırmızı kan akar demi. Para böyle bi şey işte silkelesen 20 çıksa bile fazlasını istiyorlar. Açıkla bana lütfen istifa etmeme nedenini. Başarılı olamadığını kendi söyledi. Geldi geleli nerdeyse bi Eskişehir maçının ilk yarısında adam gibi oynadık o zaman da bende beklemiyordum dedi. Galatasaray'ı çok aciz gösteriyorsun. Kimse babasının hayrına gelmez. Sen söyle Hagi gelmeseydi ne yapıyo olcaktı? Romanya'da bile bi takım çalıştıramaz artık çünkü teknik direktör değil Hagi. İnsan ilişkileri bu kadar kötü olan biri teknik direktör olamaz. Spor okulunun başındaydı teklif geldi şansımı tekrar deneyim dedi olmadı parasını alıyor gidiyor. Bana boşuna laf anlatma Hagi tazminat almak için istifa etmediği sürece bu böyledir benim için. Lafı da değiştirme Hagi benim hala efsanem futbolcu olarak. Ama teknik direktör değil bu bir gerçek ister kabul et ister etme.

Hayırlısı olsun. Olması gerekende budur.

Ayrıca baskı olup da ne baskısı? En az 1 milyon euro alıp ülkesine gitcek 1 ay tatil yapcak okulunun başına geçcek. Ne baskısı var burda?

Daha yeni evden içeri girdim. Ayrıldı mı ayrılmadı mı ?

Geri
Üst Alt