Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray'da yönetimin görevine son verme kararı aldığı Gheorghe Hagi, sabah takımla birlikte idmana çıktı.
Galatasaray Yönetimi henüz resmi açıklamayı yapmadığı ve karar resmen bildirilmediği için idmana çıkan Hagi ile öğleden sonra görüşme yapılması bekleniyor. Büyük bir ihtimalle bugün Hagi gönderilecek ve resmi açıklama yapılacak.
LigTV
Dün kesin olarak ayrıldı demediler mi? Hatta Antalya maçına Tugay çıkacak demediler mi? Şimdi büyük ihtiimalle diyorlar.Ulan ne kıvırtkan bir basınımız var.
Iyide yöneticilerle konustuk dediler, bütün medya ayni haberi verdi. Kulüp aciklama yapmadi yani yalanlamadi. Bu nasil istir? Nasil komik bir kulübe dönüstük biz böyle ya. Yöneticilerle konusmasalardi herkes canli yayinlara cikmazdi öyle.
Iyide yöneticilerle konustuk dediler, bütün medya ayni haberi verdi. Kulüp aciklama yapmadi yani yalanlamadi. Bu nasil istir? Nasil komik bir kulübe dönüstük biz böyle ya. Yöneticilerle konusmasalardi herkes canli yayinlara cikmazdi öyle.
Isteseler bile küme düsüremezler takimi,tamam bizim zor maclarimiz var ama bucaninda daha fenerle ve trabzon ile maclari var,yani biz rakipleri yenemesek bile ezeli rakiplerimiz bizim icin onlari yener,tabiki bunu küme düsmemek icin en büyük rakibimiz buca icin söylüyorum,bucayi izmirde yendik,kendi evimizdede yenersek su sacma küme düsme yazilarindan kurtuluruz.
Isteseler bile küme düsüremezler takimi,tamam bizim zor maclarimiz var ama bucaninda daha fenerle ve trabzon ile maclari var,yani biz rakipleri yenemesek bile ezeli rakiplerimiz bizim icin onlari yener,tabiki bunu küme düsmemek icin en büyük rakibimiz buca icin söylüyorum,bucayi izmirde yendik,kendi evimizdede yenersek su sacma küme düsme yazilarindan kurtuluruz.
Ben açıklayım hemen.Adnan Polat karar almadık dedi aslında istifa ederse göndeririz demekti bu.Hagi'yi istifa ettirmek için yıpratma amaçlı LİG TV'ye bu haber servis edildi.Hagi takımla idmana çıktıktan sonra istifa eder diye bekliyorlar şimdi.Eğer idmana çıkmasa NOTER TESPİTİ yaptırıp TAZMİNAT VERMEDEN KOVACAKLARDI.
Karaktersizce oyunlar. Yakisir mi? Isim vermiyorum ama bazilarina yakisir. Hakli olabilirsin. Yazik