Hagi resmen gitti!

Cevap: Hagi ile Yollar Ayrıldı mı?

hagi mali genel kurul dan sonra gönderilir.

Galatasaray'da yönetimin görevine son verme kararı aldığı Gheorghe Hagi, sabah takımla birlikte idmana çıktı.

Galatasaray Yönetimi henüz resmi açıklamayı yapmadığı ve karar resmen bildirilmediği için idmana çıkan Hagi ile öğleden sonra görüşme yapılması bekleniyor. Büyük bir ihtimalle bugün Hagi gönderilecek ve resmi açıklama yapılacak.

LigTV

Dün kesin olarak ayrıldı demediler mi? Hatta Antalya maçına Tugay çıkacak demediler mi? Şimdi büyük ihtiimalle diyorlar.Ulan ne kıvırtkan bir basınımız var.

Cevap: Hagi takımın başında!

Ulan Bahri , yine yanlış duyum almışın :mad:

Bahri'de Polat'ı aratmıyo yalan konusunda.

Dün kesin olarak ayrıldı demediler mi? Hatta Antalya maçına Tugay çıkacak demediler mi? Şimdi büyük ihtiimalle diyorlar.Ulan ne kıvırtkan bir basınımız var.

Iyide yöneticilerle konustuk dediler, bütün medya ayni haberi verdi. Kulüp aciklama yapmadi yani yalanlamadi. Bu nasil istir? Nasil komik bir kulübe dönüstük biz böyle ya. Yöneticilerle konusmasalardi herkes canli yayinlara cikmazdi öyle.

Iyide yöneticilerle konustuk dediler, bütün medya ayni haberi verdi. Kulüp aciklama yapmadi yani yalanlamadi. Bu nasil istir? Nasil komik bir kulübe dönüstük biz böyle ya. Yöneticilerle konusmasalardi herkes canli yayinlara cikmazdi öyle.

Saat 1:30 gitmiş olsaydı açıklarlardı.Zaten Bahri Havadır tam dümenci.Atıyor yalanı ortalığı karıştırıyor ondan sonra topuk.Zaten bizim yönetimi söylemeye gerek yok.Bıktım artık aynı şeyleri söylemeye.

Komedi. Iyice rezil ettiler bizi

Bu sene en önemli gün pazar. Kurtulduk kurtulduk, yoksa Allah sonumuzu hayir etsin

Ben açıklayım hemen.Adnan Polat karar almadık dedi aslında istifa ederse göndeririz demekti bu.Hagi'yi istifa ettirmek için yıpratma amaçlı LİG TV'ye bu haber servis edildi.Hagi takımla idmana çıktıktan sonra istifa eder diye bekliyorlar şimdi.Eğer idmana çıkmasa NOTER TESPİTİ yaptırıp TAZMİNAT VERMEDEN KOVACAKLARDI.

Isteseler bile küme düsüremezler takimi,tamam bizim zor maclarimiz var ama bucaninda daha fenerle ve trabzon ile maclari var,yani biz rakipleri yenemesek bile ezeli rakiplerimiz bizim icin onlari yener,tabiki bunu küme düsmemek icin en büyük rakibimiz buca icin söylüyorum,bucayi izmirde yendik,kendi evimizdede yenersek su sacma küme düsme yazilarindan kurtuluruz.

Isteseler bile küme düsüremezler takimi,tamam bizim zor maclarimiz var ama bucaninda daha fenerle ve trabzon ile maclari var,yani biz rakipleri yenemesek bile ezeli rakiplerimiz bizim icin onlari yener,tabiki bunu küme düsmemek icin en büyük rakibimiz buca icin söylüyorum,bucayi izmirde yendik,kendi evimizdede yenersek su sacma küme düsme yazilarindan kurtuluruz.

olaya bak ne hallere düstük

İBB-Bucaspor

Antalya-Galatasaray

maçları

Buca kazanır,ve biz kaybedersek ne olacağı belli olmaz.Ama eğer biz kazanır ve İBB de kazanırsa o zaman sorun yok.

Ben açıklayım hemen.Adnan Polat karar almadık dedi aslında istifa ederse göndeririz demekti bu.Hagi'yi istifa ettirmek için yıpratma amaçlı LİG TV'ye bu haber servis edildi.Hagi takımla idmana çıktıktan sonra istifa eder diye bekliyorlar şimdi.Eğer idmana çıkmasa NOTER TESPİTİ yaptırıp TAZMİNAT VERMEDEN KOVACAKLARDI.

Karaktersizce oyunlar. Yakisir mi? Isim vermiyorum ama bazilarina yakisir. Hakli olabilirsin. Yazik

Karaktersizce oyunlar. Yakisir mi? Isim vermiyorum ama bazilarina yakisir. Hakli olabilirsin. Yazik

Bu yönetim aynı şeyi Hasan Şaş,Hakan Şükür(her ne kadar gitmesi gerektiğini düşünsemde o dönem),Mondragon gibi adamlara da yaptı zaten.Kulupten adam gibi ayrılan tek adam EMRE AŞIK bunların döneminde.

Küme düsme olaylarini birakin. Düsmemize imkan yok. Ama ciddi ciddi hesap yapmamiz kahredici. Bende yaptim. Galatasaray 8 maci da kaybetse küme düsmez.

Saat 13:30 ve Resmi siteden hala bir yalanlama gelmedi. Bu demek oluyor ki haberde gerçek payı var. Yoksa en uyduruk haberler bile anında yalanlanırken, bu kadar önemli bir haber mutlaka şu dakikaya kadar yalanlanırdı. Hagi operasyonuna bugün öğleden sonra "Teknik Direktörümüz kendi isteğiyle görevi bırakmıştır, hizmetleri için teşekkür ederiz v.s.." şeklinde bir açıklama ile nokta koyulabilir. Yoksa şu saate kadar resmi siteden açıklama gelmemesi olanaksız!!

Hagi'nin alacağı tazminat ne kadar ki bu kadar yaygara yapılsın?

Valla biz de düşebiliriz ama küme düşmesini en çok istediğim takımlar

1)Antalyaspor

2)Sivasspor

3)Konyaspor

bu 3'ü düşse mükemmel olurdu.Tabi Çaykur Rize de tekrar çıksın.Son 10 sezonda Çaykur Rize 1.Lig de Antalya 2.Lig de olduğu dönemlerde hep şampiyon olmuşuz.Bir de Samsunspor gelsin.

Hagi gitti, basına gıcıklığına açıklama yapmıyorlar. Adnan Polat yiyorsa, resmi siteden yayınlasın hadi yalanlama. Kolay değil artık. Adnan Polat sıvama işine başladı.

hagi reis su yonetimi rezil kepaze et sana saygim artsin

insanliktan cikmis hepsi

ne yalanliyorlar nne kovabiliyorlar

hepsi kifayetsiz adamlar

yalancilar

Geri
Üst Alt