Hagi resmen gitti!

Cevap: Son Dakika: Hagi'nin Sözleşmesi Fesh Edildi

Adım adım seçime gidiyoruz...Adnan Polat mali kongrede Fatih Terim' i tam yetkiyle göreve getirdiğini açıklayabilirmiş..Bu yüzden apar topar gönderildi HAGİ..Sadece bir duyum....

Simdik yeni TD gelecek bütün hersey alt üst olacak... 90% basarili olamayacak (baltalarla, zanlarla vs.) sonra gidecek yine paralar adamlar kaoslar vs.. OFFFF OFFFF

Şeref Aydın N.

hagi, yarin sabahki idmana da takimin basinda cikinca lig tv bu kez nasil kiviracak merakla bekliyorum. ben fesih ile ilgili bisey duymadim.

şeref amca dediyse doğrudur konuya kilit vurun..

Şeref Aydın N.

hagi, yarin sabahki idmana da takimin basinda cikinca lig tv bu kez nasil kiviracak merakla bekliyorum. ben fesih ile ilgili bisey duymadim.

Bu çocuktaki egoya hastayım

ama haklı çıkıyo hep.

Fatih Terim "Takımın başında hoca varken görev kabul etmem" dediği için Hagi apar topar gönderilmiş...Adnan Polat seçim kararı alacak ve kozu Fatih Terim olacakmış..Mali Kongre hereketli geçecek, sular ısınıyor...

Istifa etme lan Hagi. Pasa pasa al tazminatini. Hesabini Polat Efendi versin pazar. Istifa filan etme. Ver ulan 2 Milyon tazminatimi de. Sonuna kadar yanindayim bu konuda. Bu Adnan Polat ne nefret edilesi bir insan cikti böyle ya?

Ödese ne olacak tazminatı,

' 2011 - 2012 sezonunda ödeyeceğimiz Şu kadar Euro'luk taahhüdümüz ortadan kalktı '

tarzında, Pollyanna vari bir açıklama yaparak aslında kar ettiğimizi anlatırlar bize.

Biz de salağız, kuzu kuzu yeriz.

Alıştık artık.

terim gelirse balta on libero servet forvet olur haberiniz ola

Adım adım seçime gidiyoruz...Adnan Polat mali kongrede Fatih Terim' i tam yetkiyle göreve getirdiğini açıklayabilirmiş..Bu yüzden apar topar gönderildi HAGİ..Sadece bir duyum....

Adnan Polat 'ın planı bu bence..Yoksa çoktan kovmuştu Hagiyi..Fatih Terim'de bu haldeyken..Bide Adnan Polatlı yönetime gelirse bişey diyemem artık..

Adnan Polat sezon sonunda Terim'i de gönderirse bir sezonda 3 tane teknik adam göndermis oluyor. :asd:

Şeref Aydın N.

konu kapanmistir beyler :D

bosuna heyecan yaratip adami zorla kovduracak bu ligtv :) ...umduklari da kesin: yeni hoca gelsin, millet yeniden abone olsun ;)

Cevap: Hagi Görevinden Alındı mı?

Fatih Terim olayi nerden cikti? Umarim dogru degildir. Polat´in elini güclendirmesin. Bu hamleyle yaslilarin kafasina girer Polat. Yapma be Imparator. Ünal Aysal ile anlas. Bosver Polat´i ya.

Renkdaşlar heyecan yapmayın.Nedense bu bilgileri hep Ligtv alıyor.Bilgiyide Bahri vermiştir..Sadece bekleyelim derim..Ben mali kongre sonuçlanmadan gideceğini beklemiyorum.Zaten Finanslar kontrol edilecek..Polat hagiyi tazminatını gönderip bu riski almaz..

Fatih Terim olayi nerden cikti? Umarim dogru degildir. Polat´in elini güclendirmesin. Bu hamleyle yaslilarin kafasina girer Polat. Yapma be Imparator. Ünal Aysal ile anlas. Bosver Polat´i ya.

Fatih Hoca akıllı adamdır,kendisine verilen sözlerin tutulamayacağı bir ortamda çalışmaz.

Onur bu kadar hızlı ve ani bir operasyon normal değil. Polat mutlaka birşeyler planladı ve Pazar günü bombayı patlatacak. Seçim kararı yolda öyle görünüyor, Fatih Terim tam yetkiyle göreve gelebilir ihtimali bana çok mantıklı geliyor...Adnan Polat' a Pazar günü mutlaka koz olarak ortaya koyacağı bir şey lazım, hadi hayırlısı bakalım..

Fatih Terim lütfen gelmesin, gelirse gitmesi gereken çoğu oyuncu gitmeyecek, 1 2 yabancı gider.

Çöpler kalır yine. Ben hepsinden yararlanırım, eldeki kadroyla da yaparım tribine girmemeli.

En üzüldügüm nokta ise Hagi´nin maymun edilmesi. Alay konusu oldu medyaya. Ne yalanliyorlar ne aciklama yapiyorlar. Ayiptir ya. Tugay ile ilgili haberleri 10 dakika icinde yalanliyorsunuz ama. Evet gitmesi gerekir ama bu kadar da hakaret edilmez Hagi´ye ya. Örf, adet, gelenek hicbirsey yok bu Adnan Polat´ta. Yaziklar olsun.

Umarım Terim gelmez. Yoksa Balta Servet Zan Sabri'den zor kurtuluruz.

Misimovic rezilliklerininde Hagi´nin üstüne attılar,ne diyeyim.Ben Hagi´nin yerinde olsam bu olayı açıklayıp Polat´ı pis rezil ederdim.Nasılsa artık kaybedeceği birşey yok.

Bülent korkmaz

Ümit davala

Cevat hocamız

Şimdide Hagi

sırada tugay var galiba ednan'ın rezil ediceği efsanelerimiz içinde...

Geri
Üst Alt