Hagi resmen gitti!

Kritik Toplantı l Polat ile Hagi Görüşecek

Hagi’nin kaderi belli oluyor

Galatasaray'da teknik direktör Hagi'nin kaderi bugün belli olacak. Başkan Adnan Polat öğleden sonra Rumen teknik adam ile birarayla gelecek.

Galatasaray'da Mali Genel Kurul öncesinde önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor. Bu sabah 10:30'da yapılacak antrenmanın ardından teknik direktör Georghe Hagi ile Başkan Adnan Polat biraraya gelecek.

Bu toplantı sonunda Rumen teknik adamla büyük olasıkla yollar ayrılacak. Mali kongre sonrasında ise Galatasaray'ın yeni teknik direktörü hakkında somut adımlar atılması bekleniyor

adszcd.jpg

Cevap: Kritik Toplantı l Polat ile Hagi Görüşecek

sonuçlar merakla bekleniyor

Kaynak lig tv ise inanmayın.

Kaynak NTV Spor.

Hicbirsey anlamiyorum artik. Cözemiyorum

Galatasaray tarihi boyunca bir daha böyle bir kaos ortamı yaşar mı?

Yav hala polatın mali kongre öncesi göndereceğine inanmıyorum..Mali kongrede zaten bütün hesaplar incelenecek..Hagiyide tazminat verecekler.Tepki dahada çok artacaktır.Sanki bu riske girmez gibime geliyor.

mali kongreyi canlı izleme olanağımız olacak mı? yoksa sadece GStv den mi verilecek

Yahu artık bir hoca ile istikrar sağlayalım arkadaş..

Getir Lucescu'yu getir genç bir Türkü getir Fatih Terim veya Ersun Yanal'ı ama istikrar sağlansın en önemli sorun bu..

Cevap: Hagi Görevinden Alındı mı?

gs tv'si ilanlar lütfen baksinlar hagi antrenmana cikmismi diye...!!!!

Polat: İstifa et olum para yok, sene sonu bu futbolcuları bile gönderemiyeceğim. Ama taraftarı ve camiayı uyutmak için seni göndersem yeter.

Hagi: Peki niye istifa ediyim Başkan? Ne yaptım ben?

Polat: Başarısız oldun lan daha ne yapacaksın?

Hagi: Peki her başarısız olan istifa mı ediyor?

Polat: Bence öyle olmalı!

Hagi: O zaman sen niye istifa etmiyorsun Başkan. Getirdiğin 6-7 hocanın hepsi suçlu, hepsi hatalı, hepsi başarısız ama bir tek sen mi başarılısın? İstifa et Başkan, çünkü bu takımı ne biz ne de bir başkası bu hale getirdi, yaptığın tüm yanlışlarla, artıklardan topladığın futbolcularla sen bu hale getirdin takımı. İstifa et, ben seve seve gitmeye zaten razıyım...

Polat: Ben Galatasaray sevdasından geçeli çok oldu oğlum, benim tek kaygım şu koltukta biraz daha oturmak, birileriyle inatlaşmak, hır gür çıkarmak. Yoksa yemişim Galatasaray'ını, sen benden seneye başarı mı bekliyorsun, sana bir şey diyim mi Hagi, bu futbolcuları gönderirim ama yerine daha da kötülerini getiririm inan bana, gerçi para yok onu da yapamayız ya, olmadı 2012 der diretirim zerre transfer yapmam, çömez bir teknik direktör getiririm, hep yaptığım gibi ilk başarısızlıkta kıçına tekmeyi basarım. Ben böyleyim işte, bundan önce 6-7 hoca harcarken de böyleydim şimdi de böyleyim, ben geçmişim Galatasaray'dan, bana ne, benim derdim başka...

Hangi hoca gelecekse bu takma disiplin dışında moral.motivasyon ve taktik de verebeilecek bir yapıda olmalı.Böyle biri bulunmalı ve en az 3 sene akasında durulmalı.Ancak o zaman yine zirveye oynayan bir takım olabiliriz.

kimse yokmu beyler ?? :D

saat 10.30 da antrenman vardi...hagi yönetmis mi antrenmani ?? gs tv ne diyor ß?

gs tv izleyen varmi ?? hagi antrenmana cikmis mi ??

Bi iş yeri yönetiyorum

3 senede bütün garsonlarımı kovdum,şefleri kovdum,müdürleri kovdum

Herkes işletmemim içine etti,ama ben harikayım

Abdullah Avcı oleeeyy:tiphat:

Birşey çıkmaz sene sonuna kadar hagiyle devam der polat

Geri
Üst Alt