Hagi resmen gitti!

Cevap: Hagi Görevinden Alındı mı?

Yolun açık olsun Hagi. Sen Türkiyeye gelmiş en büyük yabancı futbolcusun. Aynı şeyleri Teknik Direktörlüğün içinde söyleyebilmeyi çok isterdim.

Cevap: Kritik Toplantı l Polat ile Hagi Görüşecek

Bugün gönderilecek galiba.

Cevap: Kritik Toplantı l Polat ile Hagi Görüşecek

Becali Floryaya giriş yapmış..Birazdan Polat'ta gelecek..

adszvrs.jpg

Cevap: Hagi Bugün Görevinden Alınacak mı?

hagi ayrildi ama pazar gunune kadar aciklamazlar.

Anlaşılan becali iyice soyacak..

bugün son gün o zaman. elveda efsane

Senin kapasitesizligin yüzünden bir efsane daha harcandi, büyüsünü kaybetti Adnan Polat. Rijkaard´i adam yerine koymayip Hagi´ye tam yetki vermek sacmaligin en büyügüydü zaten. Senin futbol bilgini gösteriyor.

Harcanacak adam kaldımı dostlar.Hagi'de bu kervana katıldı,sırada harcanacak adam kalmadı.

Hep aynı şeyler.Yemin ediyorum akıllanmayacaklar.Bir senede 3 teknik direktörle çalışarak başarı mı gelir ya?Hep en kolay yolu tercih edip teknik adamı yolluyoruz.Şimdi yeni gelcek hoca da başarısız olunca gidecek.Sonra bir başkası....

Hep aynı şeyler.Yemin ediyorum akıllanmayacaklar.Bir senede 3 teknik direktörle çalışarak başarı mı gelir ya?Hep en kolay yolu tercih edip teknik adamı yolluyoruz.Şimdi yeni gelcek hoca da başarısız olunca gidecek.Sonra bir başkası....

Ama hagide başarısız oldu..Yollamayalım mı?,Şunuda söylim..Kökten gitmeleri lazım..Yönetimde içinde:)

Adnan Polat suçludur hemde çok.Ama Hagi'de suçludur.Egosunun kurbanı olmayıp Misimoviç'i kovmasa,saçma sapan değişiklikler yapmasa o zaman burda farklı konuşacaktır.Belki de bi daha ki senenin planlamasını yapıyordu şimdi.Belki bizde mutlu olmayacaktık ama en azından bi daha ki sene için ümitli,umutlu olacaktık.

Adnan Polat Florya tesislerine gelmiş..Görüşmeler başlamış..

Ama hagide başarısız oldu..Yollamayalım mı?,Şunuda söylim..Kökten gitmeleri lazım..Yönetimde içinde:)

Evet arkadaşım sorun sadece Hagi'de değil ki?Baştan aşağı sorun dolu.Yönetimden tut,takımına,takımından tut,basınına.Kısacası zor dostum zor.Şunu da söyleyeyim eğer yabancı hoca gelecekse tek bir isim isterim:Martin O'neill

Geri
Üst Alt