Enes Sever
Tecrübeli Üye
- 16 Aralık 2009
- 5.905
- 1
- 1.173
Cevap: Hagi'den Sonra Gelmiş En İyi Yabancı Sizce Kim ?
Kewell !!!
Kewell !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tartışmasız Keita. Keita bizim sembolümüzdür. Yokluktan gelip zirveye tırmanan bir adamdır. Kewell ise zengin bir ailenin tüm fırsatlarına sahip çocuğudur. Kewell 16 yaşında ailesi tarafından İngiltere' deki futbol okullarına gönderilirken Keita Afrika' nın çamuru içinde savaş veriyordu. Kewell dünyanın en ileri düzey futbol oynan liginde rezerv takımda futbol eğitimi alırken Keita Katar liginde kendine yer edinmeye çalışıyordu. Ve adam Katar liginden çıktı geldi Fransa' nın bir numaralı takımına 16 milyon Euro ile transfer oldu. Bu çok büyük bir başarı hikayesidir. Hiçbir takım Kewell için 16 milyon Euro vermiş mi? Gidin araştırın bakalım.
Keita, insanlar yokluk içinde olsa bile eğer birşeyi gerçekten istiyorlarsa ve o konuda çok çalışırlarsa, o şeyi elde edebileceklerinin en büyük göstergesidir. Bu nedenle ben diyorum ki Long live Keita! Bye Bye Harry!
Son zamanlarda gördüğüm en mantıksız yorumlardan biri.
Bizi ilgilendirirmi nerde yaşayıp büyüdüğü?
Önemli olan ne yaptığıdır.
Keita bencede süper bir yetenek ama ne yaptıki sembol oyuncu oldu ?
İlla sembol bir oyuncu arıyorsan şuanki takımdan bu, Türk'lerden Arda, yabancılardan ise tartışmasız Kewell'dır.
Adamın yorumu mantıksızda seninkimi mantıklı Kewell sempatikdir ama hangi kupayı aldırmış takıma Arda hangi kupaları kazandırmış
Hiçbirisi Hagi yada Bülent kadar sembol değildir ama yinede görüşüne saygı duyuyorum