Hagi'den Sonra Gelmiş En İyi Yabancı Sizce Kim ?

Cevap: Hagi'den Sonra Gelmiş En İyi Yabancı Sizce Kim ?

Kewell !!!

kewell ve mondragon bence:)

Prekazi, Gutschow, Capone, Song, Mondi, İliç, Kewell

Keita ve kewell

tartışmasız kewell

Kewell

Keita

inamoto

Tartışmasız Keita. Keita bizim sembolümüzdür. Yokluktan gelip zirveye tırmanan bir adamdır. Kewell ise zengin bir ailenin tüm fırsatlarına sahip çocuğudur. Kewell 16 yaşında ailesi tarafından İngiltere' deki futbol okullarına gönderilirken Keita Afrika' nın çamuru içinde savaş veriyordu. Kewell dünyanın en ileri düzey futbol oynan liginde rezerv takımda futbol eğitimi alırken Keita Katar liginde kendine yer edinmeye çalışıyordu. Ve adam Katar liginden çıktı geldi Fransa' nın bir numaralı takımına 16 milyon Euro ile transfer oldu. Bu çok büyük bir başarı hikayesidir. Hiçbir takım Kewell için 16 milyon Euro vermiş mi? Gidin araştırın bakalım.

Keita, insanlar yokluk içinde olsa bile eğer birşeyi gerçekten istiyorlarsa ve o konuda çok çalışırlarsa, o şeyi elde edebileceklerinin en büyük göstergesidir. Bu nedenle ben diyorum ki Long live Keita! Bye Bye Harry!

Tartışmasız Keita. Keita bizim sembolümüzdür. Yokluktan gelip zirveye tırmanan bir adamdır. Kewell ise zengin bir ailenin tüm fırsatlarına sahip çocuğudur. Kewell 16 yaşında ailesi tarafından İngiltere' deki futbol okullarına gönderilirken Keita Afrika' nın çamuru içinde savaş veriyordu. Kewell dünyanın en ileri düzey futbol oynan liginde rezerv takımda futbol eğitimi alırken Keita Katar liginde kendine yer edinmeye çalışıyordu. Ve adam Katar liginden çıktı geldi Fransa' nın bir numaralı takımına 16 milyon Euro ile transfer oldu. Bu çok büyük bir başarı hikayesidir. Hiçbir takım Kewell için 16 milyon Euro vermiş mi? Gidin araştırın bakalım.

Keita, insanlar yokluk içinde olsa bile eğer birşeyi gerçekten istiyorlarsa ve o konuda çok çalışırlarsa, o şeyi elde edebileceklerinin en büyük göstergesidir. Bu nedenle ben diyorum ki Long live Keita! Bye Bye Harry!

Son zamanlarda gördüğüm en mantıksız yorumlardan biri.

Bizi ilgilendirirmi nerde yaşayıp büyüdüğü?

Önemli olan ne yaptığıdır.

Keita bencede süper bir yetenek ama ne yaptıki sembol oyuncu oldu ?

İlla sembol bir oyuncu arıyorsan şuanki takımdan bu, Türk'lerden Arda, yabancılardan ise tartışmasız Kewell'dır.

Kewell.

Son zamanlarda gördüğüm en mantıksız yorumlardan biri.

Bizi ilgilendirirmi nerde yaşayıp büyüdüğü?

Önemli olan ne yaptığıdır.

Keita bencede süper bir yetenek ama ne yaptıki sembol oyuncu oldu ?

İlla sembol bir oyuncu arıyorsan şuanki takımdan bu, Türk'lerden Arda, yabancılardan ise tartışmasız Kewell'dır.

Adamın yorumu mantıksızda seninkimi mantıklı Kewell sempatikdir ama hangi kupayı aldırmış takıma Arda hangi kupaları kazandırmış

Hiçbirisi Hagi yada Bülent kadar sembol değildir ama yinede görüşüne saygı duyuyorum

En yetenekli lincoln dü ama en faydalısı kewell oldu

bir tane sorulmuş ama ben sıralamak istedim

1-Kewell

2-Song

3-Baros

4-Keita

Adamın yorumu mantıksızda seninkimi mantıklı Kewell sempatikdir ama hangi kupayı aldırmış takıma Arda hangi kupaları kazandırmış

Hiçbirisi Hagi yada Bülent kadar sembol değildir ama yinede görüşüne saygı duyuyorum

Sende sanki 30 tane UEFA kupamız varmış gibi konuştun.1 tane UEFA kupamız var o kadrodaki her oyuncu değerli.Başka kupa kazanmadığımız için Arda ve Kewell hangi kupayı kaldırmış demek doğru değil bence.

Mondragon olabilir bence . Ya da Song . Su an ki kadrodansa bence Keita sonucta sembol gibi bir sey denmemis en iyi denmis . En cok hizmet veren gibi bir sey de yok . Evet evet hatta direk Keita bence :) (Aday adayis : GIO )

Tekrar yazıyorum Hagi'den sonra beni benden eden yalnızca Keita'dır!

Futbolda çalım atmanın lugatını değiştiren bu adamdan etkilenmemek için Basketbol'a meraklı olmak gerekir.

1)kewell

2)dos santos

3)keita

4)baros

5)elano

Geri
Üst Alt