Hagi'nin Monaco'ya Attığı Gol...

Nasıl anlatalım bu golü size hala kulaklarimda

Muhtesem goldur. Top hic asagi inmeyecekmis gibi gidiyor. Ne buyuksun Hagi!

bir bilal kısa'nın astana'ya attığı gol değil.

Su golu, o kadroyu ve Hagi'yi hemen hemen her mac canli ve/veya naklen izledigim icin kendimi cok sansli addediyorum.

Not: Yine de bence en efsane golu Bilbao'ya attigi goldur hem zamanlamasi, hem topun gidisi hemde golun onemi acisindan.

Hagi gibi bir dünya efsanesini bu forma altında izlemiş olmak başka bir gurur seviyesi. Bizi bırak bir daha dünyaya Hagi gibi topçu gelir mi bilinmez.

Daha halen zaman zaman acar izlerim, etrafimdaki genclere gösteririm. Böylesi bidaha gelmeyecek oldugunu cok gec kavradim...

HAGII HAGIII HAGIIIII

Adam oralardan atmayı seviyor, yapacak bir şey yok..

Adam oralardan atmayı seviyor, yapacak bir şey yok..

Yok abi bu adamın attığı toplar değişik gidiyodu ya. Top hiç yere düşmeyecek gibi giderken kaleye yaklaşınca içinde çip var kontrol ediyo gibi 90 a düşüyor resmen. Haginin gollerinin çoğunda en iyi kalecileri hep çaresiz görüyorduk. Bu şekilde kaç tane gol izleyebilirsin futbol tarihinde diycem açıyorsun bir sürü Haginin böyle golleri. Şuanki futbolda böyle goller yok artık klasik plase köşelere. Hagi şuan aktif futbol oynasa bonservisine verilen paraları biz hayal edemezdik. 40 yaşında bile Türkiye'ye getiremezdin. Halen adamın gollerini izleyip özlem çekiyoruz çoğumuz. Dünya efsanesi nasıl olunur cevabı Hagi işte. Şu adamı malum kişi ile kıyaslayan angutlar, beyin fukaraları var birde...

Son düzenleme:
Zamanında 13 sene önce YouTube'da kompilasyonunu yapmıştım, toplam 1.5 milyon kişi izlemişti, ama 7/8 sene önce muzik lisansı nedeniyle sildiler YouTube'dan. Çünkü üzerine Moby - Porcelain parçasını eklemiştim. Acaba ozamanları kendi görüp izlemişmidir diye halen soruyorum kendime

Geri
Üst Alt