Hagi'ye güvenmeyenler buraya!!!

Cevap: Hagi'ye güvenmeyenler buraya!!!

Hagiden bir halt olmaz.

İmza: Onur Albakar

Gecen haftada Stancu hayranligi vardi forumda.. Gulunc insanlarsiniz siz varya..

Bir ricam olacak. Senden Bursa maci icin bir kadro alabilir miyim?

Bakalim Hagi nerede yanlis yapmis, hep beraber gorelim..

yazılarıma bakabılırsın, ben asla yaptıkları transferlerı övmedim..bu konuda sustum ve izliyorum, bursa macına kadro sormussun..o kadro acıklanırken yanımda ne kadar galatasaraylı varsa aynı cumleyı soyledı boyle takım mı olur!! ben artık o ayhan,barış,mustafa sarp izlemek istemiyorum(genç takımdan birini sürmek cok zor degıl)..stancuyu ılk yarı surebılırdı(5 mılyon euroluk adam,sene basından berı takımında oynuyor)..artık düştük düşecegimiz kadar , yeni insanları görüp, gelecek sezonun kadrosunu yapmalıyız ama biz yerimizde sayıyoruz?? benımde sana sorum olucak bu takımdan hangı oyuncularla seneye düşledigin Galatasarayda oynatırsın??

yazılarıma bakabılırsın, ben asla yaptıkları transferlerı övmedim..bu konuda sustum ve izliyorum, bursa macına kadro sormussun..o kadro acıklanırken yanımda ne kadar galatasaraylı varsa aynı cumleyı soyledı boyle takım mı olur!! ben artık o ayhan,barış,mustafa sarp izlemek istemiyorum(genç takımdan birini sürmek cok zor degıl)..stancuyu ılk yarı surebılırdı(5 mılyon euroluk adam,sene basından berı takımında oynuyor)..artık düştük düşecegimiz kadar , yeni insanları görüp, gelecek sezonun kadrosunu yapmalıyız ama biz yerimizde sayıyoruz?? benımde sana sorum olucak bu takımdan hangı oyuncularla seneye düşledigin Galatasarayda oynatırsın??

Stancu hayranligi yaptin diye direk senden bahsetmedim zaten. Forumun genelinde bir anda Stancu hayranligi belirmisti.

Benim bulundugum ricayi es gecmissin. Hagi'nin defansif ir kadroyla oyuna ciktigini savundun. bende senden hagi'nin nerede yanlis yaptigini adaha iyi anlayabilmem icin senden kadro istemistim. Veremedin..

Yeni baskan: Unal Aysal

2. Baskan: Adnan Ozturk

Transfer komitesi : Peter Canyon, Esteve Calzada ve Haldun Ustunel

Sportif Direktor: Fatih Terim

Teknik Direktor: Abdullah Avci

Futbol A.S. CEO: Tomas Kurth

Yakisir...

Reis sen bu olayı aşmışsın. İyi kadro gerçekten. Beğendim.

Ama imkansızı istiyoruz farkındasın di mi!!!

Umut, fakirin ekmeğidir. Umutsuz insan olmaz. Ben kisa vadede basariya giden yolu acikladim. Takdiri kongre uyelerine ve kamuoyuna birakiyorum :D

Hagi nasil kaleci olamadiysa, teknik direktorde ol-maz. Imkansiz. Belkide kupayi aliriz ama avrupadan beslenip geri doneriz

Hagi Avukat olsaydı anlaşmalı boşanma davalarını bile kaybederdi.

Hagi ulan bu Hagi! Neler söyleniyor yahu, inanılmaz! Destekleme, gitsin de ama bu laflar olmaz. Herkes haddini bilsin...

Parazit yapma. Futbolculuğu geçti bitti. Teknik Direktörlüğüne söylüyoruz ne söylüyosak..

Hagi bir insandır, karakterdir. Burada teknik direktörlüğüne laf edilmiyor. Ya da siz yazmayı bilmiyorsunuz.

Kişiliğine laf ediliyor, istenmeyerek de olsa. Bilemiyorum tabii o kısmını.

Parazit yapma. Futbolculuğu geçti bitti. Teknik Direktörlüğüne söylüyoruz ne söylüyosak..

Al bendende o kadar çok iyi futbolcuydu tamam çok şey kattı ama adamı putlaştırmaya ne gerek var.Takımı yönetemiyor,efsane oyuncumuz diye bırakalım birde merhem sürelim o zaman.

Daha önce denendi olmadı gönderildi...Neden tekrardan getirildi ve camiadada ooooo hagi geldi havası oluştu, ben hala oradayım..

Napak hacu? Bizde mi Misimoviç'e küselim sakız çinniyor diye?

Küsme Misimovic'i destekle, tezahüratını yap maçta. O kısmını ben bilmem.

Biraz soluklanın düşünün. Bu adam Hagi. Teknik direktörlüğü rezildir sana göre, beceremiyor olabilir. Gitmesini istersin hepsine saygım sonsuz ama dalga geçmek, olur olmaz laflar etmek yakışmaz bize.

Sayalım desek kaç tane efsanemizi bıraktık?

Öyle ya da böyle Bülent Korkmaz, Hakan Şükür gibi isimler yok çoğu kişi için. Kime yaradı? Bir Metin Oktay'a sarılıyoruz o da yaşamıyor.

Hagi bize kalsın beyler, ayrılık olacaksa da böyle olmaz. Duygusallık falan da değil bu böyle değerlerimiz olmadan İBB'den farkımız kalmaz. Kurucumuz, efsane isimlerimiz, başarılarımız... Geleneğimizi bunlar oluşturur.

asla Galatasaray TD'si olamaz. yönetim onu kalkan olarak kullaniyor iste. olan bize oluyor. futboldan soguduk. ben kendimi tamamiyla basketbola verdim artik.

- Eleştri karşındakini aşşağılamak değildir.

- İnsan eleştrirken bile kendi klasını gösterebilir.

Ben ironi yaparak eleştiririm. Anlayana..

Hagi,Galatasaray'ın ya ilk 11inde olmalı,yada hiç bir yerinde.

Futbolcu Hagi ile Teknik Direktör Hagi arasında dağlar kadar fark var.Hagi çok kompleksli bir adam.Bursa maçından sonra Misimoviç sorusuna yanıt verme gereği bile duymuyor.Sanki Misimoviç yüz kızartıcı suç işledi.Bece TT Arena daki ilk maçta bütün taraftarlar protesto yapsın..

Yönetim ancak Hagi sayesinde taraftar baskısından kurtulabilirdi,birkaç maç daha böyle gider,sonra taraftar Aslantepeyi yıkar

Geri
Üst Alt