Onur Özgür
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 11.428
- 6
- 1.363
Cevap: Hagi'ye güvenmeyenler buraya!!!
Hagiden bir halt olmaz.
İmza: Onur Albakar
Hagiden bir halt olmaz.
İmza: Onur Albakar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen haftada Stancu hayranligi vardi forumda.. Gulunc insanlarsiniz siz varya..
Bir ricam olacak. Senden Bursa maci icin bir kadro alabilir miyim?
Bakalim Hagi nerede yanlis yapmis, hep beraber gorelim..
yazılarıma bakabılırsın, ben asla yaptıkları transferlerı övmedim..bu konuda sustum ve izliyorum, bursa macına kadro sormussun..o kadro acıklanırken yanımda ne kadar galatasaraylı varsa aynı cumleyı soyledı boyle takım mı olur!! ben artık o ayhan,barış,mustafa sarp izlemek istemiyorum(genç takımdan birini sürmek cok zor degıl)..stancuyu ılk yarı surebılırdı(5 mılyon euroluk adam,sene basından berı takımında oynuyor)..artık düştük düşecegimiz kadar , yeni insanları görüp, gelecek sezonun kadrosunu yapmalıyız ama biz yerimizde sayıyoruz?? benımde sana sorum olucak bu takımdan hangı oyuncularla seneye düşledigin Galatasarayda oynatırsın??
Yeni baskan: Unal Aysal
2. Baskan: Adnan Ozturk
Transfer komitesi : Peter Canyon, Esteve Calzada ve Haldun Ustunel
Sportif Direktor: Fatih Terim
Teknik Direktor: Abdullah Avci
Futbol A.S. CEO: Tomas Kurth
Yakisir...
Reis sen bu olayı aşmışsın. İyi kadro gerçekten. Beğendim.
Ama imkansızı istiyoruz farkındasın di mi!!!
Hagi ulan bu Hagi! Neler söyleniyor yahu, inanılmaz! Destekleme, gitsin de ama bu laflar olmaz. Herkes haddini bilsin...
Parazit yapma. Futbolculuğu geçti bitti. Teknik Direktörlüğüne söylüyoruz ne söylüyosak..
Hagi bir insandır, karakterdir. Burada teknik direktörlüğüne laf edilmiyor. Ya da siz yazmayı bilmiyorsunuz.
Kişiliğine laf ediliyor, istenmeyerek de olsa. Bilemiyorum tabii o kısmını.
Parazit yapma. Futbolculuğu geçti bitti. Teknik Direktörlüğüne söylüyoruz ne söylüyosak..
Napak hacu? Bizde mi Misimoviç'e küselim sakız çinniyor diye?
Hagi Avukat olsaydı anlaşmalı boşanma davalarını bile kaybederdi.
Ben ironi yaparak eleştiririm. Anlayana..