Hagi'ye güvenmeyenler buraya!!!

Cevap: Hagi'ye güvenmeyenler buraya!!!

Kaynasın bütün ekip değişsin en başta YÖNETİM!!!Bülent Korkmaz'a tahammül edilemeyen yerde Tugay'a kim sabredecek!!!

Sezon sonu güle güle Hagi.Adnan Polat ta giderse Messi yi alsak bu kadar sevinmem.

Hagi'ye güveniyorum ama bir an önce hücum futboluna dönmeli.

Hagi takımı şampiyon yapamaz fakat Hagi temizlik için en ideal adamlardan biri.

Biride gelip şu yerlilerin çoğunu kadro dışı bıraksa ne güzel olcak...3 yıldır suçu hep yabancılara kesiyolar kimse BAM üçlüsünü Baltayı Gökhanı görmüyo...Bizim en iyi zamanlarımızdaki farkımız yerli kalitemizdi...Şimdide Türkiyenin en kötü yerli kadrosu bizde herhalde

Hagi'ye güveniyorum ama bir an önce hücum futboluna dönmeli.

Hagi kendi aldırdığı kaleci ve santrafor olarak lanse ettiği Stancu'yu oynatmazken nasıl bir güven duymamızı bekliyorsun.En kritik ve sorunlu bölgelerimiz kaleci ve santraforken bunu bütün Gs'liler 2 senedir görürken adam hala kafasına göre takılıyor.Aldırdıgı adamları oynatmıyor,,be kardeşim niye aldın o zaman Zapata ile Stancu'nu diye sormazlar mı adama!!!

Hagi kendi aldırdığı kaleci ve santrafor olarak lanse ettiği Stancu'yu oynatmazken nasıl bir güven duymamızı bekliyorsun.En kritik ve sorunlu bölgelerimiz kaleci ve santraforken bunu bütün Gs'liler 2 senedir görürken adam hala kafasına göre takılıyor.Aldırdıgı adamları oynatmıyor,,be kardeşim niye aldın o zaman Zapata ile Stancu'nu diye sormazlar mı adama!!!

antep macinda ikisi de oynar merak etme...bicak kemige dayandi...beni affedin ama umarim tur atlayamayiz cünkü bu camiamiz icin daha iyi olacaktir...böylelikle hem hagi den hem de yönetim den kurtulmamiz biraz daha hizlanacak...

bu hepimiz icni daha hayirli

Soru : Rijkaard sonrası Hagi değil de bir başkası mesela bir Türk teknik direktör gelseydi ve bu skorları alsaydı (11 maçta 4 galibiyet, atılan gol sayısını yazmayayım ayıp olmasın) şimdiye kadar kaç kez kovulurdu? Ya da adam şimdi hangi ülkede yaşıyordu?

hagi nin gs de TD'lik yapmasinin tek sebebi gs taraftarindan sevieln bir eski gs oyuncusu olarak bir bonusu olmasi...

bunun baska bir nedeninin olmadigini hepimiz biliyoruz

Soru : Rijkaard sonrası Hagi değil de bir başkası mesela bir Türk teknik direktör gelseydi ve bu skorları alsaydı (11 maçta 4 galibiyet, atılan gol sayısını yazmayayım ayıp olmasın) şimdiye kadar kaç kez kovulurdu? Ya da adam şimdi hangi ülkede yaşıyordu?

Çok haklısın tahammul edilemez ve hemen gönderilirdi..Zaten bu yönetim kendini kurtarmak için Hagi'den başkasını öne süremezdi ki.Taraftarın en az tepkisini alacak tek kişi Hagi'ydi.

Bursa maçında barışı çıkarıp mustafa yı alıyorsa skor 2-0 olduğunda ayhan dururken emre yi çıkarıyorsa bende imzamı çakarım hagi korkak bi teknik direktördür kaybetmeye mahkumdur..

Rijkaard 'ın sahip olduğu kadro tarihin en iyi değil en dengesiz kadrosuydu. İleride Keita, Dos Santos, Jo, Arda falan vardı. Hemen arkalarında Barış, Mustafa Sarp, formsuz, isteksiz sürekli sakatlanan Topal, Ayhan vardı. Onların da arkasında Sabri hariç dökülen bir defans ve kale vardı. Sonuç olarak son 5-6 haftaya son dakikada şampiyonluğu kaçıran Fenerbahçe 'den daha fazla şampiyonluk ümidiyle girmiştik. Trabzon ve Fenerbahçe maçındaki bireysel hatalar ligten kopardı bizi.

Bu sene artık Rijkaard 'ın bile isyan etmeye başladığı yaptıramadığı transferler, Adnan Polat 'ın arkasında durma sözüyle kesildi. Serdar Özkanlı, Ali Turanlı bikaç transferle Rijkaard 'a bikaç hafta verip gönderildi. Biraz Pino 'yu kullanabildi Rijkaard. Misimoviç de son gün geldiğinden daha uyum sağlayamadan her başları sıkıştığında yaptıkları şeyleri yapıp FR 'yi şutladı çok bilmiş Adnanlar.

Gelelim Hagi 'ye. Her TD değiştiren takımlar yeni hocasıyla muhakkak bir ivme yakalarlar. Bu 5-6 belki 10 hafta bile sürebilir. TSL 'de 17 hafta bile süreni görmüştük. Hagi 'yle 1 hafta sürdü. Galatasaray 'a gelmeden önce bu takımı uçuracağını iddia eden Hagi şimdi çok daha kötü performans göstermesine rağmen -çünkü uzaktan Rijkaard 'a sallamak kolaydı- yine de suçlu olarak ne Hagi 'yi ne Rijkaard 'ı görebilirim. Bu takımdaki futbolcuların tekniği yada takımın taktiği değil sorun. Zihinsel bazı problemler var. Kafası Galatasaray 'ın büyüklüğüne basmayan çok futbolcu var sahada.

Galatasaray yeni bir rüzgarı arkasına alıp eski günlerine dönmeli. Bunun için de tepeden tırnağa değişmeli. Yeni bir yönetim ve o yönetimin görev süresince gerçekten arkasında duracağı, kendini ispatlamış bir teknik direktör. Daha sonra da Sarp, Hakan Balta, Servet, Ayhan, Barış, Aydın, Kewell, Baroş, Arda -isterse Fenerbahçe 'ye gitsin. Bunun tehditiyle, ağlamayla zırlamayla uğraşan futbolcuya bu takımda yer yok-, Gökhan Zan gibi futbolcuların hepsiyle vedalaşıp 10 tane futbolcu yerine adam gibi 5-6 tane futbolcu alınmalı. Galatasaray köküne kadar çürümüş. Köküne kadar kesilip en az 1 sene takımın yeşermesi için beklenmeli. Adnan Polat gibi çakma Aziz Yıldırımlar kulübün kapısından bir daha içeri alınmamalı. Taraftar olarak bile TT Arena 'ya maç izlemeye geldiğinde de topluca protesto edip gönderilmeli.

Hagi başarılı olsa keşke çok isterim.Ama gerçekler ortada,olmuyor bi türlü... Kadrosu hücüm oynayamaz,yetenekli topçu yok elinde diyen renktaşlarım var. Soruyorum Gerets'in kadrosu çokmu kuvvetliydi? Adam hep hücümu düşnüyordu.Hagi malesef öyle değil ve Galatasaray bence defans yap,1 gol at üstüne yat takımı değil.

tabi hücum futbolu oynatmıyor ya o yüzden destek vermiyoruz. Şu rıdvanı sergeni feland inlemeyin artık vallahi yazık bünyenize. Avrupada hücum futbolu diye birşey kalmadı artık. Görüyoruz avrupada büyük dediğimiz rezil olan takımları. Hagiye sonuna kadar destek Lucescuyu kaybettik bari onun yolundan giden Hagiyi kaybetmiyelim.

Bende sorunun teknik heyette değilde, yönetimde olduğunu düşünenlerdenim. Hatta en başından beri yönetimin yaptığı yanlız politikalar, yanlış yöneticilik, yanlış transfer politikaları bizi bu duruma getirdi. Ben içlerinde futboldan anlayan yöneticilerin olduğunu sanmıyorum artık. Bana kimsede Ekonomiden bahsetmesin artık. Madem ekonomik olarak iyi durumdayız, paraya kıyıpta şu berbat duruma dur diyecek iki tane düzgün adam alamadılar. Bu resmen yönetilememektir.

Ama gelen teknik direktörlerimizinde düştüğü birçok hata var tabiki. Benim en çok gözüme çarpan Ayhan, Barış, Sarp vs. gibi oyunculara şans vermeleri. Ulan zaten kaç senedir biz bu oyuncular yüzünden bu haldeyiz. Gelen hoca bunları takımdan uzaklaştıracağına her biri daha çok oynatmaya başladı. Ben bunu anlamıyorum işte. Olmuyorsa oynatmayacaksın. A2'den adam çıkar oynat. Daha ne kadar kötü olabiliriz ki...

Galatasaray tarihinin en korkak futbolunu oynatarak en kötü sonucları aldırdığı için tebrik ediyorum Hagi'yi !

Anlık tepkiyi bırakalım artık. Bu zihniyet sebebiyle 753434 tane teknik direktör eskittik. Hagi'nin sezon sonuna kadar kredisi var, eğer o zamana kadar verim alınamazsa oturulur, büyük bir hoca ile el sıkışılır. Takımını kurması için de bütçe verilir, olur biter.

Değişen fikirleriniz olsun ama kafasına silah dayamış duyguların zoruyla değil.

misimovic i harcadigi icin guvenmiyorum

bazi arkadaslar anlamadi olayi, bazen TD Futbolcu ilen karistiriyoruz... ve ondan yeni biseykler bekliyoruz... ne yapsin, baris bir Gerarrd mi olur ?

Oyun takibi olmayan, sürekli hatalı kadro kuran, oyuncuları kendi mevkileri dışında oynatmakta 3 ay içinde FR'a fark atan, her maça 7 defans oyuncusu ile çıkıp, savaşan takım istiyorum deyip tamamen defansif anlayışla, topu iki metre öteye iteleyemeyen oyuncularla GS gibi bir camiayı mücadele ettiren, maç içinde bile oynayan kadroyu bozup dengeleri aleyhimize çeviren, orta sahaya transfer edilen oyuncuları kanat; kanat oynayan oyuncuları forvet oynatan(Stancu ve Anıl kadroda iken).

Hadi bütün teknik detayları kenara bırakalım. Sırf kendi egosunu tatmin etmek için; transferi için kulübün kasasından milyonlarca euro çıkmış bir oyuncuyu hiçbir geçerli sebep ortaya süremeden kadro dışı bırakan bir zihniyet GS'ye değil, hiçbir camiada TD olamaz.

Burada Hagi'nin en büyük hayranlarından biriyim deyip, Hagi'ye antipati taşımadığımı ispat etmeye de çalışacak değilim. Zira Hagi'ye futbolculuğu döneminde hayranlık duymayan GS'li yoktur. Ama teknik adamlık apoleti Hagi'ye çok büyük geliyor.

Geri
Üst Alt