Hagi'ye güvenmeyenler buraya!!!

Cevap: Hagi'ye güvenmeyenler buraya!!!

Güvenmeyenler güvenenlerle, güvenenlerde güvenmeyenlere neden sert tartışmalara giriyor anlamış değilim.Sonuçta ikisi de aynı şeyi ister. Hagi'nin de dolayısıyla Galatasaray'ın da başarılı olması.Güvenmeyenler istemezler mi güvenenler haklı çıksın ? :) Ortak paydamız var, sakin olmak lazım.

Hagi'nin dünkü maçta elindeki kadro kısıtlıydı.Belki bu hafta da önümüzdeki hafta da öyle olacak. Biraz insaflı olmak gerek kanımca.

Lakîn şu var ki bende Hagi'nin -bu sezon için demiyorum- bizi hedeflerimize ulaştıracak teknik adam olduğuna inanmıyorum. Umarım ben yanılırım da Galatasaray kazanır.

Hagi'nin oynattığı futbol hiçbir zaman Rijkaard'ın oynattığı ne olduğu belirsiz oyundan kötü olamaz. Takım Rijkaard döneminde moral ve rahatlık olarak sıfırı tüketmişti. Şu anda takım ligin belkide en iyisi olduğu halde Rijkaard'ın oluşturduğu sellle mücadele edecek güçte değil. Bakın lige, hepsi zorlama takım. Zamana ihtiiyacımız var.

Yine avukatlık yaptırıyorlar bize yahu...

Arkadasım sen ne zaman gordun reijkaard ın sabriyi sag iç oynattıgını?Ne zaman gordun hakan baltayı sol iç oynattığını? Ne zaman gordun kanatlara kanatla ilgisi olmayan adamları koydugunu? Sen sadece macları ya gazeteden takip ediyorsun yada sadece ozetlerini izliyorsun yada tam izliyorsan birseyden anlamıyorsun o zaman.Adam Sarp servet ayhan barisla bu is olmaz diye bas bas bagiriyordu. Ne oldu şimdi oldu mu? Cok beklersiniz siz...Demekki asıl sorun TD degilmiş!!

Uzun zaman sonra ilk defa bir gs macını seyrettim..Eziyetten baska birsey degil.Sıkıntıdan futbol izlemekten soğuyorum.Bir organize atak dahi bir gol pozisyonu dahi gormedim gs adına.Ama hala dilleri kafalarından çok çalışıyor herkesin.

Siz gidin o abuk sabuk adamlara para yagdıran yoneticilerinize laf soyleyin once.

1 milyonluk adama 5 sayan,1 yıldır top oynamayan adama sarılan,pinoyu yıldız diye yutturmaya calisan yoneticilerinize laf soyleyin once.

Ama boyle yonetime boyle taraftar yakısır.Seni ve senin gibileri yakıstırabiliyorum.

Adnan sezginden bir transfer istegim var.Bize nobre ibrahim üzülmez, güiza, hüseyin cimşir ,kaleci fevzi yi getirsin mutlaka gitmeden once.30 yasını doldurmadan almasın.Alırkende her birine 8-10 milyon bayılsın ki büyük transfer gibi gozuksun..

Bak takım nasıl tıkır tıkır oynuo :=) Büyük bir zevkle izlerim o zaman macları..

Öncelikle güvenenler-güvenmeyenler,sevenler-sevmeyenler vs. gibi ayrımcılık yapmaya gerek yok burdaki herkesin tek dileği Galatasaray'ımızın iyiliği ,herkes düşüncesini özgürce hakaret etmeden saygı çerçevesinde söyleyebilmeli.

Konuya gelecek olursak Hagi benim gözümde Feneri 5lik yaptığımız Türkiye Kupası final maçında bitmişti.İkinci yarının hemen başında yanılmıyorsam hemde skor 3-0 iken Ribery'i oyundan alan yerine defansif oyuncu sokan hoca benim gözümde yetersizdir.Üstünden yıllar geçmesine rağmen hala aynı zihniyeti taşımasıda (sivas maçında) beni hiç şaşırtmamıştır koskoca Galatasaray takımı kendi sahasında 1-0a yatıyorsa ,Bursa maçında iyi onadık diyip tek pozisyon bulmadan 2-0 yeniliyorsa hiç kimse kusura bakmasın Hagi'den ne köy olur ne kasaba.

"İlk yarı mazereti vardı takım enkazdı" diye edebiyat yapanlar ,bizzat kendi isteğiyle yapılan 5 transfere rağmen(kaçını oynattı onuda gördük) asıl enkazı gün itibariyle göremeyecek kadar körleşmiştir.Hagi iyi bir teknik adam değildir bu zihniyetlede asla olamayacaktır.Asıl sorun Hagi'midir hayır asla değildir.Adnan Polat ve ekibi oldukça daha çok efsanemiz (Bülent,Hagi vs.) taraftara yem olur.

Hagi sezon sonu gidicek bakın görün.

Takım böyle gittikçe Hagi taraftarın gözünden düşecek.

Hagi'nin bu mentaliteyle başarılı olabilme ihtimali yok. Futbolcuların özelliklerini de iyi analiz edebildiğini düşünmüyorum. Oyunun gidişatına olumlu yönde de etki edebildiğini pek görmedim. Bunun yanında da bir çok eksiği var.

Rijkaard'dan sonra futbolculara karşı sert olacak bir hoca istediler eyvallah ama Hagi'nin tek özelliği o sanırım ki o da gerektiğinden daha fazla olduğu için Misimovic gibi bir adamı kaybettik.

Sorunumuz Hagiden büyük..Hagi bu takıma teknik adam olabilecek kapasitede değil..Ama şu an hala bunun tartışılması ne kadar iş bilmez taraftar olduğumuzun kanıtı...

Hafta sonu lig maçında hem yönetime hem futbol federasyonu ve mhk ye 90 dakika hiç durmadan en şiddetli,en ağır bir şekilde ses getirecek kadar etkili olabilecek protestolar yapılmalı..Maç boyu sadece ve sadece bunu yapacaksın..

Ne teknik ekjibe nede futbolculara ne sevgi gösterisi nede yuhlama ,ıslıklama yapmayacaksın..Sadece ve sadece en ağır biçimde, ses getirecek şekilde 90 dakika bu şahıslar ve krumlara tepki konmalıdır..

Ama nerde böyle Galatasaraya sahip çıkacak MANTIKLI VE GERÇEK GALATASARAYLILAR..

Hepsi başkanı gibi sözde ve hobi niyetine takım tıutan taraftar..

Sorunumuz Hagiden büyük..Hagi bu takıma teknik adam olabilecek kapasitede değil..Ama şu an hala bunun tartışılması ne kadar iş bilmez taraftar olduğumuzun kanıtı...

Hafta sonu lig maçında hem yönetime hem futbol federasyonu ve mhk ye 90 dakika hiç durmadan en şiddetli,en ağır bir şekilde ses getirecek kadar etkili olabilecek protestolar yapılmalı..Maç boyu sadece ve sadece bunu yapacaksın..

Ne teknik ekjibe nede futbolculara ne sevgi gösterisi nede yuhlama ,ıslıklama yapmayacaksın..Sadece ve sadece en ağır biçimde, ses getirecek şekilde 90 dakika bu şahıslar ve krumlara tepki konmalıdır..

Ama nerde böyle Galatasaraya sahip çıkacak MANTIKLI VE GERÇEK GALATASARAYLILAR..

Hepsi başkanı gibi sözde ve hobi niyetine takım tıutan taraftar..

Bravo!

Bir insan bundan daha acik bir dille kendini dunyanin en zeki insani ilan edip, milyonlarca taraftara kafasiz diyemezdi.

hagiden bir yol olmaz ne kadar büyük futbolcuysa o derece kötü bir teknik direktör

*misimovici kasten gıcığına sol açık oynatması ve verim alamayınca kadro dışı bırakması ( milliyetçi sebeplerden ötürü )

*stancuyu 70e kadar yedek bekletip kazıma 70 dk santroforda sabretmesi

*bam 3lüsündeki ısrarı

*yektanın gerçek mevkisinin orta saha olduğunu idrak edemeyip 2 maçtır kanatta oynatması

*canayı stoper oynatması ve balta işkencesini çekmemize sebep olması .

*oynattığı lucescu özentisi fakat yanından geçmeyen iğrenç ötesi korkak futbol .

__ kısacası hıncal uluçun tabiriyle hagi 'teknik direktör filan değil ' .

hagi belki gelmiş geçmiş en iyi futbolculardan olabilir,hagi ayrıca bizim efsanemizdir orasıda doğru ama hagiden teknik direktör olmaz bunu bilirim bunu söylerim...

Teknik direktörün görevi oyuncu kazandırmaktır, oyuncuyu motive etmektir. Hagi şimdiye kadar bunun tam tersini uyguluyor. Misi, Elano, Battal, vs silinen oyuncular, kazandırılan hangi oyuncu var? Yarım yamalak oynayan Emre Çolak bile her maç oynamasına rağmen ilk 11 oyuncusu değil. Anıl bir maç oynadı, forvetsiz ve kanatsız onca maçımıza rağmen bir daha oynatılmadı. Maç kaybedebilirsin ama oyuncularını kazanmayı bilmelisin. Mourinho Ossasuna maçında oyuncuları top kaybetse, alakasız şut çekse bile alkışlıyordu, motive etmeye çalışıyordu. SSCB baskısında yetişmiş Hagi, oyuncu psikolojisinden anlamıyor. Robot değil, insan onlar. Misi gibi bir adamı silmese, belkide şuan ikinci bir Hagiyi konuşabilirdik. Hagiye bu yüzden güvenmiyorum. Türkiye kupasını alsa bile vizyonu dar bir insan. Galatasarayın Daumu adeta.

İyi hoca risk alır.Forvetim yok diye yakınıp forvet aldırıyor oynatmıyor,yenik duruma düşüyorsun hiçbir taktik değişiklik yok..

Yok arkadaş..

Hamleleri çok yanlış,3 sol bekle oynar..

Saçma sapan değişiklikler yapar..

Nasıl bir futbol yönetme stili var inanın çözemedim,affedici bir hoca mı? Bir kalemde silen adam mı bunuda çözemedim,Misi'ye yol verir,Kazım'ı ister..

Tutarsız kararlar,korkak oyuncu değişiklikleri,devamlı rezil futbolu öven açıklamaları..

Tamam bu kadro Hagi'nin değil ama biz onu çürükleri takımdan temizlesin diye destekledik..

O gitti bir oyuncuya bileti kesti..

N'oldu Misi yok gene yeniliyoruz!

Demek ki haksızsın hoca!

Hagi'nin kalbimizdeki yeri çok özel, beceremediği teknik direktörlüğüyle gözümüzdeki değerini kaybetmesin lütfen.

İmza: Melih Ayyıldız

Bugun bir kapak hikayesinin baslangici olabilir :)

i love you hagi!!

Hagi'den daha önce güvenmediğimiz çok kişi var!

Hagi bence futbolculuğuyla konuşulmalı.

Bugun bir kapak hikayesinin baslangici olabilir :)

İnşallah başarılı olsun, ama kapak lafı ayıp olur, ben Hagiye güvenmiyorum, ama seviyorum. Haginin başarılı olması beni üzmez, tam tersine sevindirir..

Tabiki Baroslar, Kewellar, Ardalar gelince takımda kısa vadede olumlu anlamda bir kıpırdama olur ama Hagiyle uzun vadede başarı gelemez yani her zaman söylediğim gibi Haciden Hoca olmaz !!! :) En geç sezon sonu gönderirler ki o kadar bile sabredeceklerini zannetmiyorum açıkcası.

Not: Başarılı olursa tükürdüğümü yalarım. Sonuçta Hagi efsanemizdir severiz sayarız hayranlık duyarız ama hoca Haciye değil futbolcu Hagi'ye !!! Zaten büyük futbolcular büyük hoca olamaz bu hep böyledir. Hagi'nin Teknik direktörlük kariyeri de zaten ortada. Dediğim gibi ben Hagi'den başarı filan beklemiyorum altına imzamı da atarım.

Aydın ÇAĞDAŞ

Geri
Üst Alt