Hagi'ye güvenmeyenler buraya!!!

Cevap: Hagi'ye güvenmeyenler buraya!!!

Macta Stancu'nun golunden baska bir gol olmasaydi simdi burda Hagi'ye kimse laf soylemeyecekti..

Hepiniz skor taraftarisiniz!!!

Ben oynadığımız oyundan memnun olsam, ilerde küçük bir ışık bile görsem sonuna kadar desteklerim. Misal, Rijkaard ve Skibbe'nin takımdan ayrılışı hala içime sindiremediğim bir olay. Rijkaard gittiğinde, Hagi geldiği için uzun süre foruma girmedim. Sebebi sadece Haginin bu yükü kaldıramayacağını düşündüğüm ve Hagi gibi birinin bu dönemde silineceği içindi. Bu zor zamanda Lucescu gibi, Gerets gibi tecrübeli ve elindeki kadroyla en iyisini çıkartabilecek bir teknik direktör bekliyordum. Hagi ve Tugay harcanırsa buna emin ol en çok ben üzülürüm. Ama dediğim gibi, bu dönem gelmemeliydiler. Bu dönem öyle bir dönem ki Rijkaardı bile harcadı. Dediğim gibi, Luce ve Gerets kalitesinde TD gelmeliydi. Yönetimin en büyük hatalarından biri bu.

Ne alakası var :D Adam daha oyuncularının mevkiisini bilmiyor. Kimin nerde oynadığı belli değil :D

Yorumuna dikkatini çekerim golünden başka gol olmasaydı falan diyerek skor taraflığını asıl sen yapıyorsun. Bizde içiyoruz ulan. En azından ağzımızı yüzümüzü sallamıyoruz. Hayret bişeysiniz :D

Takim bugun kotu oynamadi. Macin buyuk bolumunde topun kontrolu bizdeydi. Hele ki ilk yarinin hemen hemen tamami bizim kontrolumuzde gecti. Ilk attiklari gol osuruktan goldu. Okuzun sutu gitti pas oldu, oyle birinci golu buldular. Bulduklari ikinci golde osuruktandi. kaleye 4 sut attilar bugun 3 tanesi gol oldu. Cektikleri tum sutlar balik yerlere gitti hep.

Stancu'nun golunden sonra gol olmayip maci kazansaydik galibiyeti hakedecekmiydik? Tabi ki evet.. Yani kotu oynamadik. Ama malesef yenildik. Bu durumda skor taraftarligi yapan sen oluyorsun kocum..

Takim bugun kotu oynamadi. Macin buyuk bolumunde topun kontrolu bizdeydi. Hele ki ilk yarinin hemen hemen tamami bizim kontrolumuzde gecti. Ilk attiklari gol osuruktan goldu. Okuzun sutu gitti pas oldu, oyle birinci golu buldular. Bulduklari ikinci golde osuruktandi. kaleye 4 sut attilar bugun 3 tanesi gol oldu. Cektikleri tum sutlar balik yerlere gitti hep.

Stancu'nun golunden sonra gol olmayip maci kazansaydik galibiyeti hakedecekmiydik? Tabi ki evet.. Yani kotu oynamadik. Ama malesef yenildik. Bu durumda skor taraftarligi yapan sen oluyorsun kocum..

Adamlar kanatlarda üstünmüydü? Evet

Ortasahada üstün müydü? Evet

Hücumda üstün müydü? Evet

Skorda üstün müydü? Evet

Sanırım başka maçı izledin. Hala gol olmasaydı şöyleydi böyledi konuşuyor vıdı vıdı. Tayyip erdoğanında tekerlekleri olsaydı otobüs olurdu o zaman. Hayret bi durum.

Adamlar kanatlarda üstünmüydü? Evet

Ortasahada üstün müydü? Evet

Hücumda üstün müydü? Evet

Skorda üstün müydü? Evet

Sanırım başka maçı izledin. Hala gol olmasaydı şöyleydi böyledi konuşuyor vıdı vıdı. Tayyip erdoğanında tekerlekleri olsaydı otobüs olurdu o zaman. Hayret bi durum.

Maci kanatlara yayan, oyun plani karsi takimin uzerine kanatlar uzerinden gitmek olan bir takim elbette kanatlarda daha ustun olacak.. Nenem bile biliyor bugun Galatasaray'in orta saha oyunculari forvet oyuncularini icerden cikan paslarla kacirmaya calistigini.. Ozellikle Culio.. Haklisin biz baska mac izlemisiz. Orta sahada ustunlermis..Saka gibisin arkadas..

Skorda ustunmuydu demis birde.. Zaten ustun olduklari icin bos bos konusuyorsun burada ulan lale.. Skor taraftari lalesi..

Galatasaray'ın teknik direktörü olabilecek kapasitede değil

bizi taşıyacak bilgisi olduğuna inanmıyorum

bence işin özeti budur...

Artık abartmaya başladınız ama ha sıktı. Her yenilgiden sonra takım kötü oynamadı . Oldu ozaman küme düşelim ama siz yine dersiniz takım kötü oynamadı diye

Takım kötü oynamamışmışmışmışmış da bilmem ne . Zaten her yenildiğimizde biz çok iyi oynuyoruz ondan yeniliyoruz. Mesela Kasımpaşa harika top oynuyor ondan ligin sonuncusu mesela değil mi ?

hagi ye karşı olduğum için veya fatih terimi çok sevdiğim için değil ama bu takımda Servet, Hakan Balta, Kazım, Sabri, Arda, Çağlar, Mustafa Sarp gibi oyuncular olduğu sürece bu takımın başına Fatih Terim in gelmesini isterim.

işte o zaman

Servet çıkıp, bana güvenilmesi gerek diyemez.

Arda, Sabri çıkıp niye Lincoln kaptan oldu diyemez.

Hakan Balta kendine çeki düzen vermezse kapının önüne koyulacağını bilir.

Kazım laubalilik yapamaz(biz de daha bi mevzusu yok ama uzun vaadeli düşünce)

bazı oyuncular kendini takımın üstünde göremez

Galatasaray ın sorunu kaliteli oyuncu sorunu falan da değil, çok başlılık, ciddiyetsizlik,oyuncuların ego sorunları vs. gibi takımın kimyasını bozan şeyler. Terim gelir egosuyla bunların hepsini ezer

Maci kanatlara yayan, oyun plani karsi takimin uzerine kanatlar uzerinden gitmek olan bir takim elbette kanatlarda daha ustun olacak.. Nenem bile biliyor bugun Galatasaray'in orta saha oyunculari forvet oyuncularini icerden cikan paslarla kacirmaya calistigini.. Ozellikle Culio.. Haklisin biz baska mac izlemisiz. Orta sahada ustunlermis..Saka gibisin arkadas..

Skorda ustunmuydu demis birde.. Zaten ustun olduklari icin bos bos konusuyorsun burada ulan lale.. Skor taraftari lalesi..

Ortasahada anında haşırt diye basıveriyorlardı bizim oyunculara. Cidden başka maçı izlemişsin sen. Yok Stancu'nun golünden sonra başka gol olmasaymışta zartta zurtta. Bizim ortasahanın ortasında da, kanatlarımızda da çatır çatır top oynadı adamlar. Ve hala bizim takım iyi oynadı diyebiliyorsun. Yeni Malatyasporu falan izledin galiba sen bugün diyecem ama aslanlı formayla çıktı sahaya. Nerenizden uyduruyorsunuz bunları ne içiyorsunuz bilemedim ki.

arkadaşlar ben hagiden kurtulmanın yolunu buldum sakız alalım yanımıza, hagiyi çağıralım yumruk şova ondan sonra ona çiğnediğimiz sakızları atalım.

adamın teknik direktörlüğünü beğenmezsiniz insan gibi belirtirsiniz,hagi lan bu,hangi kafadasınız anlamıyorum ki.şimdi birisi çıkar futbolcu hagiyle teknik direktör hagi'yi aynı kefeye koyamayız,bize çok başarılar hede hödö,samimiyetsiz mesajlar,vefasızlıktan dem vurulur sonra ...

ha bunu kalkıp son mesajları yazanlar üstüne alınmasın,aynı renklere sevdalandığımızı söylemekten utandığım herkes

Teknik direktörlüğüne hiç itimadım yok ama dalga geçenler derhal cezalandırılsın ,öyle imalar var ki bir 'hırsız' demedikleri kalmış.Sahada hakeme boğazı yırtılana kadar itiraz eden adam kart görmez ,sarı kart işareti yaptın mı otomatikman görürsün.Bu da aynı adam her türlü imayı yapmış ceza alması için illa kelimeyi mi söylemesi lazım.

Hagiye burda dediğim en kötü sözüm Utan Hagi BAM ı Hala oynatıyosun diyeydi.

Bu takım isterse 15. olsun. Türkiye Kupasını da alamasın sorun değil adam gibi bir yönetimle seneye adam gibi kadro kurulsa kazanılmayacak hiç bir başarı yok. Ama siz burda Hagi yi Dünkü bebe misali eleştirme gücünü kendinizde nasıl buluyorsunuz. Osman Işık yaşın kaç senin eminim Hagili Efsane kadro zamanında Galatasaraylı olmuşsundur. 2005 teki o hırsız olayı burda elli kere anlatıldı bir daha anlatmaya gerek yok. Hala bilmeyen de Hagi bize Hırsız dedi varsaysın. Ama şunu yazın bir kenara. Hagi yarın çocuğunuzun Galatasaraylı olması için en önemli ve 1. sebeptir yeryüzünde yaşayan.

Rijkaard'ın gönderilmesi saçmalıktı,Hagi'nin gelmesi daha büyük bir saçmalık oldu.Sene başında ben bu kadroyu şampiyon yaparım diyordu geldikten 2 hafta sonra kalitesizlikten yakındı.Ama yinede Hagi'nin arkasındayız elinden geleni vermeye çalışıyor.Artık sezon ortasında kovulan bir antrenör görmek istemiyorum.

Geri
Üst Alt