Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok çok berbat bir takım emanet aldı.iki ayda nasıl kovulmasını istiyorsunuz ?
Dahada berbat hale getirdiği için. Takım üzerinde çeşit çeşit fantaziler uyguladığı için. Hagi'nin kapasitesi yok bunun farkına varın artık. İlla kovulması için bursa gibi mi olmamız lazım?
çok çok berbat bir takım emanet aldı.iki ayda nasıl kovulmasını istiyorsunuz ?
keşke rijkaarda verilen kadro hagiye verilseydi geçen sezon.şuan hagiyi suçlamak saçma ve yersiz. fantazi dediğin,neill i ortasahaya çekti,ki bakıldıgında culio dahil tüm ortasaha oyuncularımızdan daha iyi pas yapan daha pozitif düşünen bir adam neill.Hagi bunu görmüş demek takımda.demek o kadar kötü ortasahamız varmış. lorik cana yürekli savaşan oyuncu ancak yanlış transfer.top ayağanda barış özbekten mustafa sarptan farkı yok.basit bi yorum ama öyle.pinonun forvette oynaması vs onlar yokluktan olan seçimlerdi.
Birde hagiye hala hakan baltayı mustafa sarpı oynatıyor.defol diyenlere birşey söylicem. mustafa sarp rijkaardın banko oyuncusuydu.hakan baltada sürekli forma giydi.hepsi rijkaard döneminde vardı.ve sürekli oynadılar.Bi bırakın hagi takımını kursun.ondan sonra başarısız olursa kovdurtun.
Hakikaten buraya yazan herkes ne kadar bozuldu demi Attila. Sen bir futbol fenomenisin. Kain Attila
Sabret arkadasim..
Hele Baros, Pino ve Arda'yi bu takimda beraber oynarken gorelim...
Sen hala bu 3üne güveniyosan bizim işimiz var demektir. Bu 3ünü hiç 3 maç üst üste beraber oynarken gördünmü?
Oynamadilar diye illa hic oynamayacaklar diye bir kural mi var?
Arda ve Baros gununde olduklari zaman bu takimin yarisidir.
Dostum Arda en son ne zaman günündeydi? Zaten takımın bu halde olmasının sebebi Arda Baros Kewell'a bu kadar güvenmemiz. bu 3'ü son 2 yılda kaç maç beraber oynadılar merak ediyorum. Olmuyor işte takımda bi sakatlık şanssızlığı var.
Dahada berbat hale getirdiği için. Takım üzerinde çeşit çeşit fantaziler uyguladığı için. Hagi'nin kapasitesi yok bunun farkına varın artık. İlla kovulması için bursa gibi mi olmamız lazım?
Ama birde oynadiklarini dusun. Mesela Fener macina kadar formda tutsalar sence nasil olur?
Arda'nin daha sakatlanacagini dusunmuyorum. Kariyerinde ilk defa sakatlandi..
Lig zaten Galatasaray için çoktan bitmiş.
Gelecek sezon için denemeler yapıp gelecek sezonun takımını kurmaya çalışıyor adam.
Hagi'nin kapasitesi eminim sizlerden ve benden daha fazladır.
Kapasitesinin senden benden fazla olması Galatasaray teknik direktörü olması için yeterli mi peki ?
Bilemem.
Burada herkes Hagi'den fazla çaktığını düşünüyor TD işini.
Rijkaard'a sabır ettim Hagi'ye hayli hayli ederim tutarlı olmak lazım.
Dedin laf tutarsız bi kere. Riijkard'a sabrettim Hagi'ye hayli hayli ederim. Teknik direktör olarak kıyaslamam ikisini. Dünyada da hiç bi ülke kıyaslamaz.
Dediğim lafta bir tutarsızlık yok.
Artık ne zaman anlayacağız taraftar olarak sorunun teknik direktör olmadığını.
Ne zaman yahu.
Bu kaçıncı teknik direktör yeter artık istikrar istiyorum.
Her sene şampiyon olamadıkça yeni teknik direktör istemiyorum.
15.sırada da tamamlasak bir teknik direktörün takımı (en az) 4-5 yıl çalıştırmasını istiyorum.Bu görüşüm Rijkaard için de böyleydi.Gönderilmesi taraftarı değildim.
Dediğine katılıyorum istikrar lazım ama istikrarın Hagi ile başarıya ulaşacağına şüpheliyim o yüzden ben Hagi ile istemiyorum.