Hagi'ye güvenmeyenler buraya!!!

Cevap: Hagi'ye güvenmeyenler buraya!!!

-----------------ufuk-------------

serkan---cana---------servrt--------insua

----------------neill

---------------------------culio

pino

---------------arda-----------

---------------------------------stancu

------------baros----------

stancu hucumda baros un yanina gecer culio ve insua sol kanadi kapatir.

rakip hucumdayken stancu sola kayar.culio iceri.

kadro iyiymişte bir de 7 yabancı olmasa .. :)

Anlayabiliyorum seni.Şu an için takımdan hiç birimiz memnun değiliz.

Ama bu takım Hagi'nin takımı değil.En azından önümüzdeki sezon için şansı hakediyor Hagi.

Sezon başında gelse daha farklı olabilirdi belki de.Ya da Rijkaard gönderilmemeliydi.

9.Hafta TD değişikliği yapıyoruz amatör takım gibi vizyonsuzluk başka birşey değil.

Eleştirimizin ortak noktası yönetim zaten. Ama Hagi'de de hiç ışık görmüyorum. Hep bi farklılık macera peşinde. 3 senedir Fenerbahce her maça herkesin aklında ki 11 ile çıkıyorlar. Sokaktaki bi adam da aynı kadroyu yapar ama her sene lig yarışının içindeler. Biz de ise hep bi farklılık olmak zorunda ki yenince o adam övgü alsın.

Defans orta saha olur. Orta saha defans olur. Sağ bek orta sağa olur orta sağa sağ açık olur sağ açık forvet olur karışırda karışır. Benim Hagi'ye güvenmeme nedenim devre arasında eksikleri görememiş olması. Madem istemiyor gönder Insua'yı al bi yabancı. Forvetim yok forvetim yok dedi 5küsüre Stancu'yu aldı ama forvet oynatmıyor. E ne anladım ben bu işten. Forvetimiz yine Kewell Kazım. Bizim orta saha ihtiyacımız vardı ama tek Culio'yu aldık. Kaleye de kimi aldırdığı malum ortada. Ayrıca transferlerimizin de Romanya liginden olması ilginç başka bi ülkeyi takip etmez mi? Az para harcamadık sonuçta. Yekta'yı da Hagi'nin aldırdığını düşünmüyorum o yüzden de pek sıcak bakmıyor.

Şu veya bu TD'ye 4 yıl, hem de kayda değer başarı olmaksızın 4 yıl sabretmenin en baba getirisi ne olur biliyor musunuz?

Türk futbolcusu denen, iş ahlakından bihaber, hizipçi, profesyonelliği sadece para alır veya para konuşurken hatırlayan, anayasası "5 kişi bir olduk mu bize hangi TD dayılanabilir?" şeklinde takılan güruh, böye bir durumda ambale olur... böyle birşey beklemedikleri için sellektöre yakalanan tavşan gibi bakakalırlar..

Skordan ve sıralamadan bağımsız olarak yeri garanti hoca şu demektir: Takımdaki geleceği kalabalık oluşlarına göre değil, iş ahlakına ve performansa göre belirlenecek futbolcular... Siz hiç giggs - scholes - Garrick - Neville + belki 13874 M.UTD oyuncusunun sir alex'e karşı kolpa çevirmeyi düşünebileceğine inanır mısınız?

Eğer bu güven Skibbe, FR veya Hagi'ye verilseydi, ~10 milyon €'luk demirbaş topçuların güzel hatrı için lincoln+elano+misi= 40M€ içeri girmezdik. Kendini garantide hisseden hoca, aşağıdan başlayarak birer birer 3 kişinin kafasını keserdi, 4. de sıranın kendine geldiğini hissedip adam olurdu belki...

Ama yok, biz öyle bir ortam yaratıyoruz ki, adam Misi'yi kurban edip, geridekilere "ben de sizdenim" mesajı vermek zorunda kalıyor..

Cumartesi günü görcez Hagi umut vericek mi vermeyecek mi? Eğer hala Sarp Ayhan Balta'dan medet umarsa işi zor.

Cumartesi günü görcez Hagi umut vericek mi vermeyecek mi? Eğer hala Sarp Ayhan Balta'dan medet umarsa işi zor.

Neyi görcen aga, cumartesi Bucaya karsi oyniyoruz, topcular sirf taraftardan tepki almamak icin motor takmiscasina mücadele edecekler, kosacaklar.

Kaldi ki, dedigim gibi, takim Buca, koy formayi sahaya, ezip gecer.

Yani anlayacagin Sarpi, Baltayi yuhalamak/isliklamak icin kötü bir mac bekliyorsaniz, zor, mac büyük ihtimalle bizim, hatta farkla aliriz.

7-0 yensek bile, müthis oynasak bile Hakana, Sarpa ölümüne islik, yuhalama olmali stadta.

Neyi görcen aga, cumartesi Bucaya karsi oyniyoruz, topcular sirf taraftardan tepki almamak icin motor takmiscasina mücadele edecekler, kosacaklar.

Kaldi ki, dedigim gibi, takim Buca, koy formayi sahaya, ezip gecer.

Yani anlayacagin Sarpi, Baltayi yuhalamak/isliklamak icin kötü bir mac bekliyorsaniz, zor, mac büyük ihtimalle bizim, hatta farkla aliriz.

7-0 yensek bile, müthis oynasak bile Hakana, Sarpa ölümüne islik, yuhalama olmali stadta.

Dostum zaten benim için yenip yenilmesi önemli değil. 10 sıfır yensin hiç önemli değil. Hagi'den umutlu olmam güvenmem için kurduğu kadroyu görmem lazım. Hakan Balta hala oynayacak mı? Ayhan'ın oynamama sebebi sadece kırmızı kart mıydı? Bu maçta oynayacak mı? Sarp belasını yine izleyecez mi? Sabri yine orta sahada mı olacak? Ben bunları görmek istiyorum.

En büyük dileğim Sarp Ayhan Balta'nın 90 dakika yuhlanması.

Dostum zaten benim için yenip yenilmesi önemli değil. 10 sıfır yensin hiç önemli değil. Hagi'den umutlu olmam güvenmem için kurduğu kadroyu görmem lazım. Hakan Balta hala oynayacak mı? Ayhan'ın oynamama sebebi sadece kırmızı kart mıydı? Bu maçta oynayacak mı? Sarp belasını yine izleyecez mi? Sabri yine orta sahada mı olacak? Ben bunları görmek istiyorum.

En büyük dileğim Sarp Ayhan Balta'nın 90 dakika yuhlanması.

Hakan Balta eger Caglarin yine bir yeri sakatlanmazsa kesin yok ilk 11 de.

Hakan Balta eger Caglarin yine bir yeri sakatlanmazsa kesin yok ilk 11 de.

Evet ilk 11 de yok ama sakatlanmış (Çok şükür) o yüzden yok galiba. Yine Hagi'nin tercihi mi değil mi anlayamıycaz. Geriye orta saha da Ayhan-Sarp'tan birini oynatıp oynatmayacağı kalıyor. Sabri'de sakat galiba. O yönden de değerlendiremiycez.

Ben 4-4-2 de şu kadroyla oynamasından yanayım.

Aykut--Serkan--Neill--Servet--Çağlar--Kazım--Cana--Culio--Yekta--Stancu--Baros

Çağlar sakatlanınca da yerine Insua girer:D

Hagi T.D. değilki güvenelim.

Ooo hala burdamısınız siz ya? Adam dert yandığımız her şeyi teker teker düzeltiyor.Zaman lazım sadece bunu görmeyip,insanlar birde; tamam onu oynatmadı ama bide şunu yapsın bakalım,o zaman görürür diyor.Adam gelir gelmez orta sahayı yeniledi be,hani 3-5 yıldır beklediğimiz şey,1 ayda anca bu kadar düzeltti işte.

Hala T.D. değiştirmenin bir halta yaramadığının farkına varamadıysa bu taraftar,tek kelimeyle pes...

He Sabri'li bir orta saha.Ayhan'ı kesicek mi görücez. Önce sol beki yenilesin kaç maçtır göremedi mi? Neill'li orta sahayı güçlü dirençli her takım rahat geçer. Bunu 2 Antep maçında gördük. Buca gibi takımlara kendi sahamızda oynadığımız maçlarda iyi gelir ama :)

Lan adam bir yandan başarılı olmak zorunda ki devam edebilsin-bunun garantisini alsaydı,bilseydi daha radikal kararlar alırdı kuşkusuz- diğer yandan takımın eksik yönlerini elindeki malzeme olçüsünde yenileyip geleceğe hazırlama derdinde.

onu çokar ,bunu sok onu ordan oraya çek,burayı boş bırak, heh orayada bi genç yapıştır kral teknik direktör olursun.bu kadar basit herşey.ama ne yazık ki futbolun en önemli sanatçıları-düşünürleri (neeskens,rijkaard,hagi ve bizim için tugay) bunları yapabilecek cesarete,öngörüye,bakış açısına sahip değil.Göbeğini kaşıya kaşıya televizyon başında maç seyreden dünkü çocuklar;bizler daha iyi görüyoruz herşeyi...

Herkesin,her T.D.nin hataları olduğu gibi onlarında hatalardı oldu giderse Hagi yerine gelicek olanında olucak.Sonunda olan Galatasaraya olucak.biraz sabredip belli seviyeye kadar sorunları çözmesi için zaman vermek gerek Hagiye.Geldiğimiz yerden memnun kalmazsak o zaman bir yargıya varırız.

Ben gelen teknik direktöre sabredilmesinden yanayım ama Hagi'de o ışığı göremiyorum.

Bana Hakan Balta inadını açıklar mısın o zaman? Ne yapmaya çalışıyor neyi hedefliyor onu oynatarak? Yada Ayhan'ı.

Madem oynatacak cesaretin yok neden 4milyona Yekta'yı aldırdın. Eğer Hagi günü kurtarmaya çalışıyorsa neden 8 ay oynamayan kaleciyi alıyor.

Sen git Beypazarı maçında bile Anıl'ı oynatma sonra git seri yakalayalım dediğimiz Antep deplasmanında ilk 11 başla. Çocuğa da yazık kendine de yazık.

Hagi de olumlu gördüğüm şey Sarp'ı kesmesi. Ne kaybederiz ki bundan sonra. Kessin Ayhan'ı Sarp'ı Barış'ı Balta'yı. Bizde bilelim bu adam bu oyuncuları gelecek seneye düşünmüyor demekki diyelim. Barış sakatlandı o yüzden yok. Hakan Balta idmanlara çıkmıyor. Çıksa eminim yine oynardı. Insua inadı yüzünden oynatmıyor. Daha kötü oynayabilir mi Insua Balta'dan.

Eğer 4-3-3 te başarılı olcak kadromuz olsaydı o sistemin kralı olan Riijkard-Neskens ile başarılı olurduk. Olmuyor işte 3 ay oynatmanın ne mantığı var.

Cumartesi yine orta sahada Neill-Culio-Sarp/Ayhan 3 lüsünü görürüz. Kendi sahamızda Buca'ya karşı Yekta'yı orta da oynatamıycaksak neden o kadar para verildi sözleşmesi 6 ay sonra bitcek futbolcuya. Daha misi olayını saymıyorum bile.

Dönüyorum Haginin teknik direktörlük kariyerine bakıyorum ve yine hiç bi şey göremiyorum. Bize getireceği ne sistemi var onu bilemiyorum. O yüzden istikrarın ve başarının Hagi ile geleceğinden şüpheliyim bi ışık göremiyorum. Sen görüyorsan ne mutlu sana.

Diyelim ki "Hagi'nin görevine son verildi" peki "Kim geliyor?" soru manidar olmaz mi? Yani; mesele "Güven" degil, "biri gidecekse eger, yerine kim gelecek?" sorusuna verilen cevap ile "Olur, pek de güzel olur" diyebilmektir ya da diyememektir.

Hagi'den daha iyisi gelene kadar, en iyisi Hagi'dir.

Diyelim ki "Hagi'nin görevine son verildi" peki "Kim geliyor?" soru manidar olmaz mi? Yani; mesele "Güven" degil, "biri gidecekse eger, yerine kim gelecek?" sorusuna verilen cevap ile "Olur, pek de güzel olur" diyebilmektir ya da diyememektir.

Hagi'den iyi teknik direktörlere kimi örnek verirsein Galatasaray'a gelme ihtimali olan. Aynı şekilde Hagi'den kötü Galatasaray'a gelme ihtimali olan teknik direktörler kimlerdir sence? Merak ettim sadece o yüzden soruyorum

TD olarak az cok basarili olmus biri gelsin diyorum ben sadece.

Hagiye güvenmek icin 1 neden bile yok be ortada.

Iyi oynayarak yenilsek: "en azindan iyi oyniyoruz, sansisiz sadece" derdik.

Kötü oynayarak kazansak: "kötü oyniyoruz ama kazanmayi da biliyoruz, bu cok önemli birsey, kötü oynadigin halde kazanabilmek" derdik.

Ama adam hem berbat futbol oynatiyor, hemde hemen hemen her mac yeniliyor.

Hal böyle olunca, insan "ne olacak, bu böyle gidemez ki" diyor.

TD olarak bir basarisi olsa Hagi'nin, derdik iste zamaninda sunu yapmis, bunu yapmis, biliyor, zamana ihtiaci var, yine yapar derdik ama bu da yok, calistirdigi takimlarda hic bir basarisi olmamis, kovulmus. Zaten kac tane takim calistirmis ki.

Hagi'nin yerine kim gelirse gelsin, daha iyi isler yapar.

En cok korktugum sey Hagiye güvenip, gelecek sezona Hagiyle girmemiz. Haginin istedigi kadroyu kur sonra sezonun ortasinda Hagiyle yollarini ayir, al sana en az 2-3 sezon gitti.

TD olarak az cok basarili olmus biri gelsin diyorum ben sadece.

Hagiye güvenmek icin 1 neden bile yok be ortada.

Iyi oynayarak yenilsek: "en azindan iyi oyniyoruz, sansisiz sadece" derdik.

Kötü oynayarak kazansak: "kötü oyniyoruz ama kazanmayi da biliyoruz, bu cok önemli birsey, kötü oynadigin halde kazanabilmek" derdik.

Ama adam hem berbat futbol oynatiyor, hemde hemen hemen her mac yeniliyor.

Hal böyle olunca, insan "ne olacak, bu böyle gidemez ki" diyor.

TD olarak bir basarisi olsa Hagi'nin, derdik iste zamaninda sunu yapmis, bunu yapmis, biliyor, zamana ihtiaci var, yine yapar derdik ama bu da yok, calistirdigi takimlarda hic bir basarisi olmamis, kovulmus. Zaten kac tane takim calistirmis ki.

Hagi'nin yerine kim gelirse gelsin, daha iyi isler yapar.

En cok korktugum sey Hagiye güvenip, gelecek sezona Hagiyle girmemiz. Haginin istedigi kadroyu kur sonra sezonun ortasinda Hagiyle yollarini ayir, al sana en az 2-3 sezon gitti.

Aynen katılıyorum kardeşi. Her Galatasaray'lı Hagi ile başarılı olmak ister. Ama ışık yok işte geçmişine bakıyoruz şimdi oynattığı futbola bakıyoruz ama olmuyor. İstikrarın başarılı bi hoca ile gelmesinden yanayım.

Cok guzel bir baslik devam edin siz boyle...

Geri
Üst Alt