Hagi'ye güvenmeyenler buraya!!!

Cevap: Hagi'ye güvenmeyenler buraya!!!

"Hagi'den daha iyisi gelene kadar, en iyisi Hagi'dir" sözüm tirnak icine alinasi bir sözdür. Yukarida almamisim ki düzeltmis olayim.

Dönecek olursam; sahsima yöneltmis oldugunuz sorulara isaret etmek istemistim ki "Tamam, güvenmeyelim ve hatta tezden gönderelim ama kim gelsin?" sorumu sizinle beraber yinelemis olayim. Hos, mesele bu degildi ki...

"Kariyer önemli midir?" sorusuna "Evet" cevabi en normal cevap olsa gerek. Haklisiniz... Rijkaard'in "kariyer" noktasinda bir sikintisi vardi sanirim ki gönderildi.

Diyecegim o ki bizler yani taraftarlar bazi hususlari es gecer olduk; takima sahip cikmak yerine isliklamak, güvenmek yerine kuskular icinde bogusmak gibi...

Kimler geldi/gecti ve böyle giderse Galatasaray hepten yol gecen hani olacak. Rijkaard kalmali miydi? Evet. Simdi ayni soru Hagi icin soruluyor ve cevabim yine "Evet". Öyle tahmin ediyorum ki Hagi'de gidecek, bari gelecek olan kalsin diyeyim simdiden.

"Hagi'den daha iyisi gelene kadar, en iyisi Hagi'dir" sözüm tirnak icine alinasi bir sözdür. Yukarida almamisim ki düzeltmis olayim.

Dönecek olursam; sahsima yöneltmis oldugunuz sorulara isaret etmek istemistim ki "Tamam, güvenmeyelim ve hatta tezden gönderelim ama kim gelsin?" sorumu sizinle beraber yinelemis olayim. Hos, mesele bu degildi ki...

"Kariyer önemli midir?" sorusuna "Evet" cevabi en normal cevap olsa gerek. Haklisiniz... Rijkaard'in "kariyer" noktasinda bir sikintisi vardi sanirim ki gönderildi.

Diyecegim o ki bizler yani taraftarlar bazi hususlari es gecer olduk; takima sahip cikmak yerine isliklamak, güvenmek yerine kuskular icinde bogusmak gibi...

Kimler geldi/gecti ve böyle giderse Galatasaray hepten yol gecen hani olacak. Rijkaard kalmali miydi? Evet. Simdi ayni soru Hagi icin soruluyor ve cevabim yine "Evet". Öyle tahmin ediyorum ki Hagi'de gidecek, bari gelecek olan kalsin diyeyim simdiden.

Bence Riijkard'ın gönderilmesi hata idi.

Hagi gönderilirse hata olmaz tabi yerine Hikmet Karaman gelmeyecek ise.

Kain Attila.....

Lütfen bu konuyuda kapatın....

güvenmiyorum kaç haftadır değişmeyen futbol haftalardır süren aynı açıklama aynı kötü oyuncu seçimleri gibi şeylerin değişmiyeceğinden ötürü

Hagiye bende güvenmiyorum, ancak hagiden önce yönetimin gitmesi lazım, eğer ki galatasaray tarihinin en kötü sezonunu geçiriyorsa ve bu takımın başkanı hala başkanlık koltuğunda oturuyosa sıkıntı var demektir, bunların 1. sorumlusu en yetkili kişidir, kısacası değişim yönetimden başlamalı zaten gerisi gelir merak etmeyin, adım gibi eminim yönetim değişsin bu kadar başarısızlık mümkün değil, adını silinmeyecek şekilde tarihe kazıdı bu ekip yazıklar olsun, eğer ki biz beceremedik diyip çekilselerdi şimdi kimse onlar hakkında böyle düşünmeyecekti ama galatasaray sizin adınızdan daha değerli bunu bi anlayamadınız

Kain Attila.....

Lütfen bu konuyuda kapatın....

Sebep?

Hagi ye guvenmiyorum bende. Iyi bir oyuncu, efsanevi bir oyuncumuz olabilir ama iyi bir teknikdirektor degil.

Herseyi gectim oyunculari niye gercek mevkilerinde oynatmiyor. Bknz. Neill-Cana, Stancu.

Onuda gectim abuk subuk nedenler ile en cok umutlu oldugumuz transferden bizi mahrum etti. Misimovic kadro disi kaliyor. Ama Mustafa Sarp,Ayhan gibi bos adamlar en cok forma giyen oyuncu oluyorlar.

Özet geceyim,

Hagiye guvenmiyorum.

Sebep?

Hagi ye guvenmiyorum bende. Iyi bir oyuncu, efsanevi bir oyuncumuz olabilir ama iyi bir teknikdirektor degil.

Herseyi gectim oyunculari niye gercek mevkilerinde oynatmiyor. Bknz. Neill-Cana, Stancu.

Onuda gectim abuk subuk nedenler ile en cok umutlu oldugumuz transferden bizi mahrum etti. Misimovic kadro disi kaliyor. Ama Mustafa Sarp,Ayhan gibi bos adamlar en cok forma giyen oyuncu oluyorlar.

Özet geceyim,

Hagiye guvenmiyorum.

imza

önümüzdeki yeni yapılanma süreci için güvenilecek birisi olmadığını oynattığı korkak ve savunmaya yönelik futbolla gösterdi

artık bende güvenmiyorum hagiye

en sevdiği futbolcu hagi olan biri olarak söylüyorum güvenilmeyecek bir TD olduğunu

bu foruma kaç yıldır üyeyim hatırlamıyorum ama avatarım hiç değişmedi değişmeyecekte herzaman haginin futbolculuk günlerinden resimler oldu avatarımda

ama ben kır saçlı hagiyi başarısız buluyorum ...

Güvenmiyorum gelmesini de istemedim şimdi yol yakınken gitmesini de istiyorum

bgun 75 dk sadece izledi.. Teşekürler büyük üstad....

Hagi iyisin hossunda olmadi, zorlamanin anlami yok Maradonaaaa :(

bu saatten sonra isterse kupayı getirsin bitmiştir benim için hagi, hepimiz için geçmiş olsun....

hagi defol git arsenal macini unutun herhalde lucescuya yaptiklarini unutmadik sanki sen cok disiplinli bir futbolcuydunda simdide gelmis disiplinden basediyosun

Arkadaşlar benim yorumlarımı yanlış anlamışsınız galiba? Ben Hagi ye en başından beri karşıydım ve karşıyımda. Daha öncede dediğim gibi " beynimdeki o büyük 10 numara Hagi kalmasından yanayım ". Bu konuyu açan arkadaş Hagi' ye güvenmeyenleri bir arada toplayıp daha sonra takım iyi gittiğinde kaaaaapak yapmaya çalışmıştı. Bende İroni olarak ona " kain Attila " diyorum

Bizim taraftar niye anlamak istemiyor!Hagi ne olursa olsun sezon sonu yolcu.Önemli olan Hagi'nin gitmesi değil.Önemli olan bu işten kim karlı çıktı!

Yetiiiiiişşşşşşşşşş Meteeeeeeeeeeeeeee Hagi'yi dövüyorlar.

Hagi'ye her zaman sonuna kadar destek.

Hagi geldi yakın zamanda tüm dertler bitecek.

Hagi idol hagi kral hagi süper hagi şampiyon yapacak bizi.

inanmayanlar "go out".

Güvenmedim,güvenmeyeceğim,güvenmek için sebep yok zaten.Futbolculuğu ne kadar efsaneydiysede, hocalığı tam tersi berbat.

Hep diyorum Rijkaard'ın ardından tek bir hoca yakışır bu kulübe oda Fatih Terim!

Sportif Direktör Haldun Üstünel..

Bir hocanın karizması olmalı,resmen oynamayan takımı oynatabilmeli..

Söz geçirebilmeli,oyuncusunu çok iyi motive edebilmeli..

Fatih Terim benim gözümde Dünyada ki en karizmatik hocalardan biri..

Herkes eski dönemini eleştiriyor o zamanın şartları öyleydi 10 milyon €'ya 1 oyuncu alacak gücümüz yoktu 10 tane alıyorduk,şimdi Fatih Terim'in kapısı çalınmalı ve ikna edilmeli..

Geri
Üst Alt