- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
hagiye laf eden galatasaraylilar goruyorum pardon galatasarayli demisim HOMOlar goruyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yorum yapip begendik hemen
Kopegin napiyor Ersinm8
Kopegin napiyor Ersinm8
ULAN ERSİN SEN BU MUSUNULAN BEN DE DİYORUM NE DİYE ANLAŞAMIYOR BU BENİMLE
ULAN SENİ GÖRMEYEYİM HA FENA DÖVERİM PARLAKMIŞSIN SEN BE
BİR DE FİNON VAR
BEN DE KENDİM GİBİ KARA KAPÇİK KILLI BİRİ SANIYORDUM ULAN SEN SOLCU FİLAN OLAMAZSIN O TİPLE NE KOMÜNİST OLUR NE ANARŞİST
REİS DE DİYEMİYORUM ÜSTAT DA SEN BAYA BİLDİĞİN COLLEGE BOY'MUŞSUN LİBOŞ ÇIKTI ERSİN
BİR YANDAN DA CEMAATÇİ TİPİ VAR YOKSA TAKİYE Mİ YAPIYON ULAN SEN NE İÇİN ANIRDIN DURSUN NE ALAKA???
Ersin seni affediyorum isteyerek kıllık yapmıyormuşsun yaradılışın böyleben ne sag ne solum, ne dolu ne boşum.
Icmeden sarhos, kendimle hoşum
Kopegin napiyor Ersinm8
PARLAKMIŞSIN SEN BE
![]()
Hagiye laf eden lut kavmine dönerhagiye laf eden galatasaraylilar goruyorum pardon galatasarayli demisim HOMOlar goruyorum
ULAN ERSİN SEN BU MUSUNULAN BEN DE DİYORUM NE DİYE ANLAŞAMIYOR BU BENİMLE
BİR DE FİNON VAR
BEN DE KENDİM GİBİ KARA KAPÇİK KILLI BİRİ SANIYORDUM ULAN SEN SOLCU FİLAN OLAMAZSIN O TİPLE NE KOMÜNİST OLUR NE ANARŞİST
REİS DE DİYEMİYORUM ÜSTAT DA SEN BAYA BİLDİĞİN COLLEGE BOY'MUŞSUN LİBOŞ ÇIKTI ERSİN
BİR YANDAN DA CEMAATÇİ TİPİ VAR YOKSA TAKİYE Mİ YAPIYON ULAN SEN NE İÇİN ANIRDIN DURSUN NE ALAKA???
Senin bi başlık vardı orda paylaşsana blue nun videoları sevimli hayvan güzel ikilisiniz severek takip ediyorum Vala.o ne ki yaw. o bleu icin tuysiklet oyunlar. bu little shit'te bir cene var, kendini havada asili bi 30 saniye birakmiyor tuttumu.
Bide semsiye fobisi cikti basima. birgun yagmurluyken semsiye actim. salaklik bende hayvan hic gormemis daha once semsiye otomatik
olarak birden acildiginda benim gariban kendinden gecti. o gun bugundur semsiye gordu mu sevimli kopek birden hulk oluveriyo.
simdi semsiyeyle evde devamli bunu kizdirarak semsiye fobisini oyuna cevirdim. Tut olum semsiyeyi diye bi gaza getiriyorum. kendini k-9 kopegi gibi dayilanmaya basliyo semsiyeye. sonra bi ara onunda videosunu atarim
Anladım kardeşim dünya ahret kardeşimsin artıkdursun ikinci devreyi goremeden sutlanir demistim. ikinci devreyi gordu sezon sonu kendi kendini sutladi. bizde iste boyle hakli oldugumuz davada hakli oldugumuzu bile bile essek gibi anirdik. her zamanki gibi.
HaykirdimULAN ERSİN SEN BU MUSUNULAN BEN DE DİYORUM NE DİYE ANLAŞAMIYOR BU BENİMLE
BİR DE FİNON VAR
Ben de
Senin bi başlık vardı orda paylaşsana blue nun videoları sevimli hayvan güzel ikilisiniz severek takip ediyorum Vala.
Bulamam diyorsan yeni açabilirsin arama düzelince bulur birleştiririz
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi