- 9 Ağustos 2011
- 59.456
- 34.150
- 3.408
Arama çalışınca buluruz sen atarım diyorsan aç kendine başlıkbulabilecegimi dusunmuyorum. site arsivleri zor bulunuyor
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arama çalışınca buluruz sen atarım diyorsan aç kendine başlıkbulabilecegimi dusunmuyorum. site arsivleri zor bulunuyor
Evet büyük sıkıntı kardeşim ben demiştim diyemiyorum her zaman arşiv hizmeti önceki formatta daha iyiydi hürmetler...bulabilecegimi dusunmuyorum. site arsivleri zor bulunuyor
Üstat ben zaten deli olduğumu söylüyorum da ersin'in saçma sapan yorumları şimdi yerine oturdu zira ancak bu şekil bir delikanlıdan çıkabilirdi bu görüşlerUlan boru gibi futbol başlığı daha ikinci sayfada petshop forumuna dönmüş
@Uğur Güzel sende az manyak değilmişsin.
Ulan boru gibi futbol başlığı daha ikinci sayfada petshop forumuna dönmüş
@Uğur Güzel sende az manyak değilmişsin.
ersin severek takip ettiğimiz bir kardeşimizdir delikanlılığında bir noksanlık olduğunu sanmıyorum neye göre karar verdiniz buna.Üstat ben zaten deli olduğumu söylüyorum da ersin'in saçma sapan yorumları şimdi yerine oturdu zira ancak bu şekil bir delikanlıdan çıkabilirdi bu görüşler@Onur Nigdeli yoksa sen de mi böyle yakışıklısın bir görüntü ver sulh yapalım
![]()
Aktif degildim o aralar bilemiyorum.Ben deYusuf peki ersinin dediği sezon hangisi? Dursun gider dediği? 2016-2017...?
Kopegim Bleu’ya Kardes geldibulabilecegimi dusunmuyorum. site arsivleri zor bulunuyor
Ersin kaynaşmak için mi musallat oldun banafutbol bahane. aslinda insanlarin kaynasmak icin bir arac aradigi bir kez daha kanitlandi.
Hürmetler bizden az önce aydınlanma yaşadım Şevket Üstat
Ersin kaynaşmak için mi musallat oldun banaSelam etmen yeterdi, hürmetler...
Okay broKimseye musallat oldugum yok.
Benim sorunum kafamda..
Ne varsa hic yamulmadan, kivrilmadan agzimdan dokuluyo
Belki yanlis belki dogru. Ama benim. Baskasinin degil.
Kultur, Adet, orf, tradisyon adina ne koyarsan koy bunlar baskalarinin, senden once yasamislarin hayatinin sana empoze edilmis halleri.
ULAN ERSİN SEN BU MUSUNULAN BEN DE DİYORUM NE DİYE ANLAŞAMIYOR BU BENİMLE
ULAN SENİ GÖRMEYEYİM HA FENA DÖVERİM PARLAKMIŞSIN SEN BE
BİR DE FİNON VAR
BEN DE KENDİM GİBİ KARA KAPÇİK KILLI BİRİ SANIYORDUM ULAN SEN SOLCU FİLAN OLAMAZSIN O TİPLE NE KOMÜNİST OLUR NE ANARŞİST
REİS DE DİYEMİYORUM ÜSTAT DA SEN BAYA BİLDİĞİN COLLEGE BOY'MUŞSUN LİBOŞ ÇIKTI ERSİN
BİR YANDAN DA CEMAATÇİ TİPİ VAR YOKSA TAKİYE Mİ YAPIYON ULAN SEN NE İÇİN ANIRDIN DURSUN NE ALAKA???

Bilirsin; net, içi-dışı bir olanlar tam da benim kalemimdir. İlk başlarda yaw kimdir bu paldır küldür konuşan demiştim ama, baktım ki zamanla dilinin kemiği herkese aynı. Dedim olm tamer........ Bu herif her kimse çizgisini çizmiş rotası belli zararsız adam, ne varsa dilinde bir lale devri çocuğu.... zamanı geçen neslinin son örneklerinden;..... Amman kıymetini bil...Kimseye musallat oldugum yok.
Benim sorunum kafamda..
Ne varsa hic yamulmadan, kivrilmadan agzimdan dokuluyo
Belki yanlis belki dogru. Ama benim. Baskasinin degil.
Kultur, Adet, orf, tradisyon adina ne koyarsan koy bunlar baskalarinin, senden once yasamislarin hayatinin sana empoze edilmis halleri.
Ben bilsem böyle kapışmazdım ki fabrikada iki vardiya bunla kapıştık akşamlar sabah oldu filan ben ne bileyim karşımda bir hikmet kıvılcımlı bir mehmet ali aybar partizanı var zannediyordum ersin keyif adamı çıktı bilseydim atışmaz alttan alırdımUzun zamandır bekliyordum Uğur abinin denk gelip efsane videoyu izlemesini beklediğime değdi![]()
Ben bilsem böyle kapışmazdım ki fabrikada iki vardiya bunla kapıştık akşamlar sabah oldu filan ben ne bileyim karşımda bir hikmet kıvılcımlı bir mehmet ali aybar partizanı var zannediyordum ersin keyif adamı çıktı bilseydim atışmaz alttan alırdımBen cumhuriyetin kurucu babaları sayesinde rahat yetişmiş nesillerine takılmam benim problemim ideolojik hayat tarzlarıyla sorunum yok...Bir müddet sonra sanki Ayn Issa'da mlkp kampından biriyle atışıyormuşum gibi oluyor adam kanepede köpeğiyle takılıyormuş
Tekrar kusura bakma Ersin Bro
![]()

Eyvallah kardeşim...Abi bence çok samimi iyi bir insan kendisiO sezon başında 2015/2016 idi galiba dursun 2. yarıyı görürse eşşek gibi anıracağım diye laf arasında yazıp sonra dediğini cidden yapan bir delikanlıdır kendisi çok gülmüştüm o gün
![]()
hagiye laf eden galatasaraylilar goruyorum pardon galatasarayli demisim HOMOlar goruyorum