Hagi'yi Şimdi Hemen Kap, 2000 Ruhu Gelsin

ULAN ERSİN SEN BU MUSUN :) ULAN BEN DE DİYORUM NE DİYE ANLAŞAMIYOR BU BENİMLE :) ULAN SENİ GÖRMEYEYİM HA FENA DÖVERİM PARLAKMIŞSIN SEN BE :) BİR DE FİNON VAR :) BEN DE KENDİM GİBİ KARA KAPÇİK KILLI BİRİ SANIYORDUM ULAN SEN SOLCU FİLAN OLAMAZSIN O TİPLE NE KOMÜNİST OLUR NE ANARŞİST :) REİS DE DİYEMİYORUM ÜSTAT DA SEN BAYA BİLDİĞİN COLLEGE BOY'MUŞSUN LİBOŞ ÇIKTI ERSİN :) BİR YANDAN DA CEMAATÇİ TİPİ VAR YOKSA TAKİYE Mİ YAPIYON ULAN SEN NE İÇİN ANIRDIN DURSUN NE ALAKA???
Üstad gül cemalini görme şerefine ne zaman nail olacağız ?

SM-G570F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bilirsin; net, içi-dışı bir olanlar tam da benim kalemimdir. İlk başlarda yaw kimdir bu paldır küldür konuşan demiştim ama, baktım ki zamanla dilinin kemiği herkese aynı. Dedim olm tamer........ Bu herif her kimse çizgisini çizmiş rotası belli zararsız adam, ne varsa dilinde bir lale devri çocuğu.... zamanı geçen neslinin son örneklerinden;..... Amman kıymetini bil...

Ama sendeki sevmediğim demeyimdeh; sanki eksikmiş gibi gelen bi unsur, muhatabın olan herkese damarı aynı dozda veriyosun.. Belki kafanda buradaki karakterlerin birini öbüründen ayrı tutmadığın yada tutmak istemediğin için böyle br sabit standarta sahip olmaktan memnun olabilirsin, Fakat anlaşılması zor ve zaman alan bir yapın olduğunu düşündüğümden, gergin bir sürprizle karşılaşmanı da istemem doğrusu..

EDİT: Ayrıca senin kafanda falanda bi sorun göremedim ben haberin olsun..

karakterlerden daha ote ne dendigine odaklandigim icin bazen ters gorunebiliyorum. Burada %100 hakilisin. Bu durumun bende farkindayim. Buyuksun dostum. beni iyi cozdun. iste bu yuzden seviyorum seni

Goremeyecegiz galiba.

@Sarper Yıldırım ve @Uğur Güzel ölmeden yuzunuzu gormek nasip olur umarim.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Amin ama yanınızda hayat dolu insanlar olmasın hayata küsebilirler...Çirkinlik açısından aklınıza gelebilecek en kötü şeyi tahayyül edin...Hah işte varmanıza 100 kilometre kaldı...Benimkisi çirkinlik ötesi imtihan...Kendimle değil allah beni başkalarının imtihanı için yaratmış :)

İnsanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş...Bence sonradan pişman olacağınız şeylere heves etmeyin zira Ersin'inki gibi bir babyface değil allahın gazabını üstüne çekmiş bir scarface görebilirsiniz :) Hürmetler...
Doğrudur renktaş lakin 27 yaşındayım ama daha önce hiç üstad sureti görmedim.İnsan merak ediyor doğal olarak hürmetler bizden :hat:

Amin ama yanınızda hayat dolu insanlar olmasın hayata küsebilirler...Çirkinlik açısından aklınıza gelebilecek en kötü şeyi tahayyül edin...Hah işte varmanıza 100 kilometre kaldı...Benimkisi çirkinlik ötesi imtihan...Kendimle değil allah beni başkalarının imtihanı için yaratmış :)
Çirkin erkek yoktur hocam sakal birakmayan erkek vardir.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu ne

Ben bilsem böyle kapışmazdım ki fabrikada iki vardiya bunla kapıştık akşamlar sabah oldu filan ben ne bileyim karşımda bir hikmet kıvılcımlı bir mehmet ali aybar partizanı var zannediyordum ersin keyif adamı çıktı bilseydim atışmaz alttan alırdım :) Ben cumhuriyetin kurucu babaları sayesinde rahat yetişmiş nesillerine takılmam benim problemim ideolojik hayat tarzlarıyla sorunum yok...Bir müddet sonra sanki Ayn Issa'da mlkp kampından biriyle atışıyormuşum gibi oluyor adam kanepede köpeğiyle takılıyormuş :) Tekrar kusura bakma Ersin Bro :)

Yahu ne kusuru kardesim. sen bana birseyler soyledin bende sana birseyler soyledim. Yukaridan bakildiginda gorunen o. Senin icinde birsey yoksa oratda bir sorun zaten yok cunku benim icimde sana karsi bir kotu hissim yok.
bizi iki tane bebek gibi dusun.
birimiz zenci birimiz beyaz. zenci bebek ben beyaz bebekte sen ol.
Cildinin rengi, bezinin markasi, bokunun kokusu, sac rengin hic biri umrumda olmaz.
Baban solcuymus, deden hafizmis beni ilgilendirmez. Ben oynarim seninle.
Buyuyupte kuculen beyinlerin bana empoze etmeye calistiklari farkililara bakmaksizin senin sumuklu burnuna parmagimi sokup karistiririm.

Yahu ne kusuru kardesim. sen bana birseyler soyledin bende sana birseyler soyledim. Yukaridan bakildiginda gorunen o. Senin icinde birsey yoksa oratda bir sorun zaten yok cunku benim icimde sana karsi bir kotu hissim yok.
bizi iki tane bebek gibi dusun.
birimiz zenci birimiz beyaz. zenci bebek ben beyaz bebekte sen ol.
Cildinin rengi, bezinin markasi, bokunun kokusu, sac rengin hic biri umrumda olmaz.
Baban solcuymus, deden hafizmis beni ilgilendirmez. Ben oynarim seninle.
Buyuyupte kuculen beyinlerin bana empoze etmeye calistiklari farkililara bakmaksizin senin sumuklu burnuna parmagimi sokup karistiririm.
Hemen cıvıma be ersin alırım o narin parmağını...Neyse hürmetler :)

Ugur reis aslinda ipucunu vermisti... "Four Angels Selcuk Inan" fotograflarindan birinde var...

Yalniz o fotograflarin icinde o kadar cirkin bir insan yok. Selcuk'un akrabalari disinda tabii :D

Arkadaslar

cirkin, guzel yok
soguk ve sicak var

cirkinlik insanin beyninde olan birsey.
benim gordugum kirmizinin senin kirmizinla ayni oldugunu nerden biliyorsun?
ben belki mavi olarak gordum kirmiziyi tum hayatim boyunca.

benim kopegime gore dunyanin en guzel insani benimdir. Ama guzel diye bir kavram onun icin yok.

Hayattaysan hayati insan beynine gore degil, hayatin kendisine bagli olarak dusunmek lazim.

Biz hayatin bize odakli oldugunu dusundugumuz icin guzel, cirkin gibi kelimeler var.

Oysa biz hayatin bir parcasiyiz.

Objelerin veya insanlarin guzel ve cirkin oldugunu soylemek haddimize olmadigi gibi bunu dile getirmek bile ne kadar

hayattan bihaber birer canli oldugumuzu gosteriyor

Sanki dogarken yuzunu kulagini bedenini siparis vermiste baskasinin gorunumunde bir ozur bir kusur aramak kadar sacma bir sey var mi?

Ugur goster su yuzunu artik. tum GSC ahali planlarini erteledi. seni bekliyor

Chocolate-City-Movie-GIFs.gif

Geri
Üst Alt