Hainler Kadro Dışı Kalmalı!

Yetenekleri bakımından hem fikirim de, yok bilerek oynamıyor hainler yok paralel yapılanma falan. Komik şeyler bunlar, böyle yorum yapılmaması gerekli artik mantık bir tarafa bırakılıp.

Ömer çok mücadele ediyor ama yetenek fakiri adam, koyacaksan orta sahaya koy koşsun savaşsın dersin, yine de yetmez ama sol beke koymak dümdüz intihar.

Taylan'ın geçen sene ile bu senenin başından beri oynadığı top arasında Himalaya dağları varsa, toparlayamiyorsa da satin gitsin. Daha çok çalışması eksiklerinin uzerine gitmesi gerekirken ben oldumculuğa vurdu kendini bu da hem kendine hem takıma büyük zarar veriyor.

Halil'de büyük öz güven kaybı var. Hâlâ forvet arkası degerlendirilebilir ancak mental sorunlarını aşması lazım. Dün boş kaleye yuvarlamak yerine ofsayttaki adama pas atması ve bunu bile başaramaması mental sorunun en büyük kanıtı.

Elimizi kolumuzu bağlayan şey yabancı sınırı, gönderemiyorsun kolayca karar verip. Ha çıkaracaksın alt yapıdan çocukları bunlar kadar oynar zaten, boş kaleye yuvarlarlardı en azından o topu misal 16 yaşındaki Beknaz mesela. Takim cok iyi olur takır takır oynar alt yapiya gerek yok takım cok iyi dersin hadi ama şu rezil sezonda da çıkarmıyorsan iki üç oyuncu kapatın gitsin alt yapıyı bir şeye yaramıyorsa.

Omer Bayram'in hainlik vs yaptigina inanmiyorum. Beceriksiz, yeteneksiz ve dusuk zekaya sahip. Gs oyuncusu degil. Kume dusmemeye oynayan takimlarda rotasyon olabilecek bir isim maksimum. Taylan ise supheli bir herif. Biraz sinsi bir yani var gibi. Tabi o da son derece yetersiz ayni Omer gibi. Halil'in ise bile isteye umursamaz oynadigina eminim dunden sonra. Hain sifatina en cok o uygun.

ihaneti bilmem de ortada stresi yönetemeyen bir avuç yeteneksiz var

Askerlik yapanlar daha iyi anlar beni uygun adım yürürken hem sağ ayağını hem sağ elini kaldırabilmen için ağır beyin özürlü olman gerekir ömer ve taylanda aynı anda hem ayağını hem kolunu kaldırıyor bunlar ya hain yada el kol koordinasyonu olmayan insanlar iki türlü de Galatasaray da işleri yok.

Artist bir oyuncu hiç sevmem kendisini aynı Babel gibi şovmen ve çok lakayt, antrenmanları ciddiye almıyormuş, Torrent taktik anlatırken sırıtıp duruyormuş hatta Torrent o yüzden kaç maçtır kadro dışı bırakıyormuş Alparslan'ı kupa maçında gördüğü kırmızı kart ile benim gözümde sıfırlanmıştı zaten o gün anladım bu topçudan bir bok olmayacağını, Aytaç gibi postalayın gitsin takımın huzurunu bozmasın en azından, sosyal medyada fear no one tarzında kimseden korkma yazılı duvarın önünde fotoğraf falan çektirmiş

Hainliklerini bilmem ama yetenek bakımından bu kulübün kapısından içeri giremeyecekleri çok belli Ömer Bayram üst düzey oynasa bile bir hareketiyle maç verir Taylan garip bir adam iki pozisyon peş peşe izle beynin yanar Halil burayı hafife alıyor pek sallamıyor gibi oynuyor çok vurdumduymaz bir havası var ...

Artist bir oyuncu hiç sevmem kendisini aynı Babel gibi şovmen ve çok lakayt, antrenmanları ciddiye almıyormuş, Torrent taktik anlatırken sırıtıp duruyormuş hatta Torrent o yüzden kaç maçtır kadro dışı bırakıyormuş Alparslan'ı kupa maçında gördüğü kırmızı kart ile benim gözümde sıfırlanmıştı zaten o gün anladım bu topçudan bir bok olmayacağını, Aytaç gibi postalayın gitsin takımın huzurunu bozmasın en azından, sosyal medyada fear no one tarzında kimseden korkma yazılı duvarın önünde fotoğraf falan çektirmiş
tamam ozaman gitsin

temiz çocuk ama cicaldau'ya da hain deyip kovalım
fırsat bu fırsat
yoksa kalacak elde

Seneye İsmail Çipe, Fatih Öztürk, Alpaslan Öztürk, Semih Kaya, Ömer Bayram, Taylan Antalyalı, Ryan Babel, Arda Turan, Sofiane Feghouli ve Halil Dervişoğlu'nu Galatasaray'da görmeyiz umarım. Daha kirada bulunan Christian Luyindama, Emre Taşdemir, Aytaç Kara, Oğulcan Çağlayan ve Jesse Sekidika var. Say say bitmiyor yine @Enes Dalmış

Şu isimleri okurken bile gözlerim kanadı. Bu neyin nesidir, koca kulüp çarşamba pazarına dönmüş. Ozornwafor'u da atlamışsın mesela. O Pulgar falan da kalmaz bu takımda. Sonrasında Barış Alper, Omar ve 10 milyon euroluk tüy siklet romenler... 21 kişi oldu... Bildiğin koca bir takım. Ve geri kalanlar için de, seneye gönül rahatlığıyla direkt ilk 11 oynasın diyebileceğin bir tek Marcao var. Biraz da Kerem işte. Onları da kaynak yaratmak için satmamız çok olası. 2011'de bile geleceğe dair bu kadar içim kararmamıştı.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncular var, gönderilmesi gerekenlerle birlikte toplam 17 tane oyuncu gidecek:
İneka Pena, Erick Pulgar, İsmail Çipe, Fatih Öztürk, Alpaslan Öztürk, Semih Kaya, Ömer Bayram, Taylan Antalyalı, Ryan Babel, Arda Turan, Sofiane Feghouli, Halil Dervişoğlu, Christian Luyindama, Emre Taşdemir, Aytaç Kara, Oğulcan Çağlayan ve Jesse Sekidika.

Kiralık olarak gönderdiğimiz 5 oyuncu geri dönecek:
Valentin Ozornwafor, Yunus Akgün, Emre Akbaba, Okan Kocuk ve Batuhan Şen.

11 tane yabancı oyuncu kalıyor elimizde:
Muslera, Marcao, Nelsson, Ozornwafor, Omar, Boey, Aanholt, Cicaldau, Morutan, Mohammed, Gomis

Yeni sezonda 7+5 yabancı kuralına göre 1 yabancı alma hakkımız kalıyor:
1 orta saha almalıyız.

Geri
Üst Alt