Haji Wright, 9+2 Milyon Euro Bonservis ve Sonraki Satıştan %20 Payla Coventry'da

Antalya gömü buldu.
Anadolu kulüplerinin yapmaları gereken bu tarz transferler olmalı fizikli ve atletik oyuncular tutunca her türlü transfer yapıyor. Bu paraları gidip çarçur ederlerse baya üzülürler. Mevcut kurda sürdürebilirlik için böyle satış yapmaları gerekiyor çünkü lig gelirleri, tribün gelirleri ve sponsorlukları çok düşük bir çok kulüp bu sene zora girecek.

Anadolu kulüplerinin yapmaları gereken bu tarz transferler olmalı fizikli ve atletik oyuncular tutunca her türlü transfer yapıyor. Bu paraları gidip çarçur ederlerse baya üzülürler.
11 milyon antalya için baya iyi para antalya ya gelen turist rus kızlarıyla yemezse başkan kulüp kurtulur :asd:

Anadolu kulüplerinin yapmaları gereken bu tarz transferler olmalı fizikli ve atletik oyuncular tutunca her türlü transfer yapıyor. Bu paraları gidip çarçur ederlerse baya üzülürler. Mevcut kurda sürdürebilirlik için böyle satış yapmaları gerekiyor çünkü lig gelirleri, tribün gelirleri ve sponsorlukları çok düşük bir çok kulüp bu sene zora girecek.
Süper Lig'in kalitesi çok düştü anadolu takımları bazında. Eli ayağı düzgün 11 çıkarabilen takım sayısı çok az. Ligin yarısı ligde kalmaya oynar gibi geliyor bana. Lig maçlarının en az yarısını rahat almamız lazım.

Süper Lig'in kalitesi çok düştü anadolu takımları bazında. Eli ayağı düzgün 11 çıkarabilen takım sayısı çok az. Ligin yarısı ligde kalmaya oynar gibi geliyor bana. Lig maçlarının en az yarısını rahat almamız lazım.
Kurdan dolayı makas her geçen gün açılıyor muhtemelen bu senede bazı rekorları kırabiliriz. Fener ve Beşiktaş'da çok zorlanmaz ligin kaderi büyük maçlar ve sürpriz puan kayıplarından geçecek.

Ucuza bile gitmiş.

Geçen sene 1 milyon euroya almamamız aptallıktı.

Coventry gibi takımlar hiç bizden oyuncu bakmıyor neden

Yolu bir şekilde TR ye düşen her futbolcuya 'çöp' çekilmesinden bıkkınlık geldi. İmrenerek izlediğimiz bazı çok büyük yıldızlar, bizim ligin çeyreği etmeyen liglerde, hatta bazen çok da dikkat çeken performanslar gösteremedikleri halde oralara ulaşabiliyorlar...

''Falanca yerde oynayan futbolcular altındır, gramı şu kadar eder; filanca yerde oynayan bakırdır, şu kadar eder'' saçmalığı en çok bizde itibar görüyordur diye tahmin ediyorum...

Geri
Üst Alt