Hajrovic Derhal Kovulmalıdır!

Basketbol şubesinde oyunculara para ödenmeme mevzusu burayada sıçradı demek. Neyse şimdi kesin olmadığından bir şey söylemeye gerek yok. Bekleyelim.

coqqqq zeqqii futbolcuydu yha futbol zeqqaaası çoqq yüqqseqqqtii .s.s !

Dünya kupasında şansa mansa o attığı salak şutlardan biri girse 3-5 milyon Euro falan alabilir miyiz acaba? Kimse kolay kolay yutmaz gerçi..

Niye kovuluyor? Hakki olan parasini istedigin icin mi? Bazen düsünüyorum, bunlari yazarken hic mi utanma yok diye..

Ulan daha bir kac gün önce Dany'yi bu sebepten dolayi kutladiniz, FIFA ya kadar git dediniz. Orda futbolcu hakli oluyor, ama bizim basimiza gelince futbolcu haksiz he öyle mi?

Dürüst olun.

Baslik yakismamis, kiniyorum!

Haber doğru olmasa bile gönderilmeli.

Yabancı statünü haybeye işgal ettiği için gönderilmeli. Hakkını istediği ve bunun için tepki koyduğu için ancak takdir edebiliriz.

Bu adam topçu falan değil geldiğinde olmadığınıda oynadığı maçlarda gösterdi defolsun

Beceriksiz yöneticileri savunacaksınız diye saçmalamışsınız yine..... Büyük başkan taraftarları sizi.....

Mutsuz olduğu belliydi zaten de Sneijder, Drogba gibi büyük oyuncular sesini çıkarmazken bu ne yapmaya çalışıyor merak konusu tabi.

Hakkını aradığı için kovulması anlamsız olur.Tam olarak kendini gösterebileceği bir ortam oluşmadı.Sürekli ilk 11'imiz değişti,1 oynadı 1 oynamadı.Seneye ne olur bilemem ama yabancı sınırı varken hakkında soru işareti olan futbolcularla yola devam etmememiz gerektiğini düşünüyorum.Gönderebilirsek iyi olur.

Yahu bu adam kriz çıkarsa da gitsin çıkarmasa da ..BU kadar yetersiz bir adamı kim neden Gs'a aldı anlamış değilim.. İlk başta yerli olacak diye taraftar gaza geldi sonra 1-2 videoya aldandılar millet umutlandı..Bu adam çöpoğlu çöptür koca 5 ay 1 asist yaptı başka da bir nanaesini göremedik.. Dünya kupasında azcık oynasa da satsak diye bakıyorum..

Ama amrabat gibi biraz kıpırdanırsa bizim taraftarın yine gözü döner seneye Hajrovicli kadrolar yapmaya başlarlar.. Bu adam çöptür çöp olarak kalacaktır

Peki bizimkiler niye ödemiyor parasini?

GS kisa vadeli borclari cok

eskiden AIG borclanmistik, bu borclar klubleri kole yapar

diyelim 1 lira aldin borc, hayatin boyuncu o 1lirayi degil binlerce lira odersin

yani simdi isler iyi gozukuyor ama 5-10 yil sonra klubun tum varliklarini alabilrielr

unal aysal rivadan tut gs adasina kadar herseyi ipotek halina getirdi

1. amrabat gonderdik, hajorvic ve ontivero ile burdiso oynasin diye

2. kontejyan acmak icin rieraya para verip gonderdik

3. 3,5m bonservi odedik hajrovice, + simdi bu adam bedava gidecek ve fifa kararina gore alacagi 5yillik ucretide alacak

bu arada sunuda bilmeniz lazim, AIG borclarini odemek icin GS unal aysaldan para aldi, hemde faiz en krali ile

kisacasi unal aysal gs ustunde cok para kazandi

burdakiler hep fenevli medya diyorda, bu fenevli medya unal aysalada calisiyor bunuda unutmayin

Geri
Üst Alt