Hajrovic Derhal Kovulmalıdır!

sizin gibiler mizin gibiler laflarina dikkat et ! sonra tartisalim

+ ben tum siyasilerin ***** orasi sen doldur

hic bir partiye destek vermem, kisacasi gsliyim

chp,mhp,akp bu 3 temuzzda feneve nasil peskes cektigini biliyourm ama senin bu 3partyiden birine taptigini saniyorum bu konuyu siyasete getirdigin icin

baskanin ravayi ampulculerden uzak tutturmasi baska, yaptigi onca milyon euro kaybi baska

yani baskan nekadar iyi biri olsada, elestirebilir

senin gibi baska insanlarin dusuncelerine saygi duymayin, duymayabilirsin ama onlari hain ve ocu bucu demesi beni rahatsiz ediyor

nasil bi zihniyete yasiyorsunuz.. kisacasi GS baskanin yaptigi bu sacma transferler ve faizli krediler ile ipotekler beni rahatsiz ediyor

edemizmi?

1.Ben Allah´tan baskasina tapmiyorum

2.Riva konusunda yalan yanlis yazan sensin..

3.hicbir partiye sempati duymuyorum

4."sizin gibiler"dememi hakaret olarak algiliyorsan o senin eksikligin!!!

5.bazi seylerin seni rahatsiz etmesinde sorun yok,yanliz alti dolu yazilar yazarsan tepki cekmezsin.ama fanatik,fotomac gibi gazetelerden duyduklarini okuduklarini gelip burda gercek diye satmaya calisirsan birileri elbet buna itiraz eder..

belki hangi yalani yazdigini merak etmisindir."Ünal aysal riva arsasini ipotek" ettirdi yalani..

yönetim transfer konusunda cok acemi

alinacaklar alinmiyor

alinmicaklara mionlari döküyoruz

yazik vallah

Valla SporX'de GS'Ya Ribery etkisi demiş herhalde dedim Bruma gidiyor Hajrovic'in gidip gelmesi fazla bir + veya - yaratmaz hatta sevinirim ama verilen bonservis bedeli sorgulanır ayrıca bu transferin yönetimden bazı kişilerin bağlantıları ile yapıldığı söylendiği için o yönetici kim ise çıkıp istifa etmelidir.

1.Ben Allah´tan baskasina tapmiyorum

2.Riva konusunda yalan yanlis yazan sensin..

3.hicbir partiye sempati duymuyorum

4."sizin gibiler"dememi hakaret olarak algiliyorsan o senin eksikligin!!!

5.bazi seylerin seni rahatsiz etmesinde sorun yok,yanliz alti dolu yazilar yazarsan tepki cekmezsin.ama fanatik,fotomac gibi gazetelerden duyduklarini okuduklarini gelip burda gercek diye satmaya calisirsan birileri elbet buna itiraz eder..

belki hangi yalani yazdigini merak etmisindir."Ünal aysal riva arsasini ipotek" ettirdi yalani..

yokya, eminmisin

Ve senin gibiler diye kelimelerle, herkez birbirlerine cevap verirse burasi dingonun agirindan farki olmaz

Karsi taraf sizinle ayni dusunceyi yada sizin gibi dusunmuyorsa, senin verdigin tepkiyi vermemeli

cevap vermek baska, tepki vermek baska

sen kendin bilirsin, boyle yaparsan milletin saygisini kaybedersin

sonucta alt ustu bir futbol, millete seni bucu ocu falan demen hic hos degil

Turkiyede boyle, bir sisteme karsi cikarsan vatan haini olursun

Yoneticiler ve futbolcular benim icin sadece orda bulunn birer figurlerdir, ve elesitmre hakkimda var ve yalan haber falan diyorsun ama onlarca yerde bunlar belgelendi ve GS tarafindan yalanlanmadi

yokya, eminmisin

Ve senin gibiler diye kelimelerle, herkez birbirlerine cevap verirse burasi dingonun agirindan farki olmaz

Karsi taraf sizinle ayni dusunceyi yada sizin gibi dusunmuyorsa, senin verdigin tepkiyi vermemeli

Yoneticiler ve futbolcular benim icin sadece orda bulunn birer figurlerdir, ve elesitmre hakkimda var ve yalan haber falan diyorsun ama onlarca yerde bunlar belgelendi ve GS tarafindan yalanlanmadi

Galatasaray toplam borcunun yarısını yapılandırdı, daha 10 gün önce. Bu bile bütün eleştirilerini boşa çıkarmaya yetiyor. Olmayan bir şeyi savunuyorsun..

yokya, eminmisin

ben yaziyorum edirne sen yaziyorsun kars..bu kadar yazmisin ama icinde bir gram adam akilli bilgi yok ..o demis bu demislerine daha fazla cevap verme geregi duymuyorum,zaten yazdigin yalanin belgesiyle bize sunmadiktan sonra benim gözümde yalan yanlis haber yazan bir üyesin artik...iyi forumlar

belgelerlen cevaplarsan basim üstünde yerin var.ama o dedi bu dedi ile devam edeceksen bi zahmet yazma bana artik arkadasim..

Galatasaray toplam borcunun yarısını yapılandırdı, daha 10 gün önce. Bu bile bütün eleştirilerini boşa çıkarmaya yetiyor. Olmayan bir şeyi savunuyorsun..

daha iyi olmak varken niye daha iyisini dusunmuyorsunuz?

Hajrovic, ontivero ve diger copleri almak icin borc aldik bunu sende biliyorsun

ama aksine bunlari almayip daha iyi olmazmiydi

GS en buyuk yatirimi nedir, futbolcu alim ve satimi

krediler ondan alindi, yani transferlerin verdigi sonuc cok onemli cunku bu transfler hepsi uzun vadeli sozlesmelerle birlikte buyuk rakamlar odenecek topculara

sadece hajrovicten milyon euro kaybediyoruz, ve Galatasaray gibi bir takimda 1-2m euro bile coktur

Baskan melek gibi gostermeniz adami delirtiyor walla, herkez kendi menfaati icin orda kardesim

ben yaziyorum edirne sen yaziyorsun kars..bu kadar yazmisin ama icinde bir gram adam akilli bilgi yok ..o demis bu demislerine daha fazla cevap verme geregi duymuyorum,zaten yazdigin yalanin belgesiyle bize sunmadiktan sonra benim gözümde yalan yanlis haber yazan bir üyesin artik...iyi forumlar

belgelerlen cevaplarsan basim üstünde yerin var.ama o dedi bu dedi ile devam edeceksen bi zahmet yazma bana artik arkadasim..

google bi zahmet gir, Galatasaray faaliyet raporunu indir ve iyice analiz et

sonra bir dusun, bu rakamlar neyi ima ediyor

neyse tartismaya gerek yok, sana yazmak icinde cirit atmayacagim :) yalanda olsa dogruda olsa, millete saygili ol sadece bunu tavsiye edebilirim. eyvallah

krediler ondan alindi, yani transferlerin verdigi sonuc cok onemli cunku bu transfler hepsi uzun vadeli sozlesmelerle birlikte buyuk rakamlar odenecek topculara

sadece hajrovicten milyon euro kaybediyoruz, ve Galatasaray gibi bir takimda 1-2m euro bile coktur

Baskan melek gibi gostermeniz adami delirtiyor walla, herkez kendi menfaati icin orda kardesim

Ben transfer politikasından bahsetmiyorum. Neyse anlaşamayacağız..

Kovmamiza gerek yok adam istifa etmiş zaten saçma bir konu

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hulusi istersen dünyanın en büyük şirketi ol yinede borcun olur olucaktır olmazsa sıkıntı vardır yatırım yoktur tamam iyi güzel konuşuyorsunda 0 borç diye bir politika yok Real Madrid ve Barcelona'nın borçlarını görsen 1 tane TSL kurarlar o derece borçları var yani borç demek batıyoruz demek değildir ayrıca çoğu oyuncunun paraları gecikmeli yatar özellikle türk oyuncuların genelde paralar vadelerde kullanılıp edebilindiği kadar kar edilmeye nakit akışı sağlanmaya çalışılır yumurta kapıya dayandımıda parası yatırılır. Ha şurası doğru bu sene yarı dönemde transfer politikamız çok yanlıştı resmen çuvalladık fakat birde şu yönden bakarsak şimdi Telles'in kendini dahada geliştirdiği Koray'ın 11'e geçtiği Ontivero'nun yıl TSL'de kiralanarak geliştiğini düşündükmü bonservisleri bu zararı karşılıcaktır. Bu arada Endoğan Adili diye biri daha var arkadaşlar devre arasında 500bin € verdik yabancı kontenjanı yüzünden imza atmadık ama büyük olasılıkla bonservisi alındı bu adam türk olmadığı taktirde sıkıntı olucaktır.

3,5 milyon sokağa gitti zaten bu adamdan bir cacık olmaz ama prestijin değeri milyonlarla da ölçülemez dönme mesajı kendisine iletilmeli ve bir daha bu formayı giyememeli,bedava hajro grasshopersa gider ancak , acemilik diz boyu ama bu adamı kim aldı, lucası burdissoyu tek tek hesaplanmalı uğrattığı zarar.

Güzel kazık girdi bu heriften.

Aynen kardesim, borc ayip birsey degildir ve bugun faliyete bulunan AS ve diger yatirim yapan sirketlerin borcu var

ozelikle vizyonu olan organizasyonlar cevrelerine hizmet etmek iicn borc almali.. eyvallah hepsine katiliyorum

ama sacma sapan para harcamaliri, ve borc alirken siradan borclar almiyoruz

turkcem b... oldugu icin kendimi anlatamiyorum, daha iyi turkce konusabilseydim

demek istedigim, zor sartlar altina kalcagiz bu aldigim borclar.. diyelim

X: kisi borc aldikmi, odemesi kisa vaadeli degil ve az fazili

Y: kisiden borc aldikmi, hem kisa vaadeli, odeyemessek zor kossuluklarla karsilacagiz

bizde Y kisdne borc aliyoruz, cok riskli yatirimlar var.

beni bu rahatsiz ediyor

Hulusi istersen dünyanın en büyük şirketi ol yinede borcun olur olucaktır olmazsa sıkıntı vardır yatırım yoktur tamam iyi güzel konuşuyorsunda 0 borç diye bir politika yok Real Madrid ve Barcelona'nın borçlarını görsen 1 tane TSL kurarlar o derece borçları var yani borç demek batıyoruz demek değildir ayrıca çoğu oyuncunun paraları gecikmeli yatar özellikle türk oyuncuların genelde paralar vadelerde kullanılıp edebilindiği kadar kar edilmeye nakit akışı sağlanmaya çalışılır yumurta kapıya dayandımıda parası yatırılır. Ha şurası doğru bu sene yarı dönemde transfer politikamız çok yanlıştı resmen çuvalladık fakat birde şu yönden bakarsak şimdi Telles'in kendini dahada geliştirdiği Koray'ın 11'e geçtiği Ontivero'nun yıl TSL'de kiralanarak geliştiğini düşündükmü bonservisleri bu zararı karşılıcaktır. Bu arada Endoğan Adili diye biri daha var arkadaşlar devre arasında 500bin € verdik yabancı kontenjanı yüzünden imza atmadık ama büyük olasılıkla bonservisi alındı bu adam türk olmadığı taktirde sıkıntı olucaktır.

Riva ipotek altinda degil, bunu soyleyen cidden Fotomac aliyordur hergun..

Aynen kardesim, borc ayip birsey degildir ve bugun faliyete bulunan AS ve diger yatirim yapan sirketlerin borcu var

ozelikle vizyonu olan organizasyonlar cevrelerine hizmet etmek iicn borc almali.. eyvallah hepsine katiliyorum

ama sacma sapan para harcamaliri, ve borc alirken siradan borclar almiyoruz

turkcem b... oldugu icin kendimi anlatamiyorum, daha iyi turkce konusabilseydim

demek istedigim, zor sartlar altina kalcagiz bu aldigim borclar.. diyelim

X: kisi borc aldikmi, odemesi kisa vaadeli degil ve az fazili

Y: kisiden borc aldikmi, hem kisa vaadeli, odeyemessek zor kossuluklarla karsilacagiz

bizde Y kisdne borc aliyoruz, cok riskli yatirimlar var.

beni bu rahatsiz ediyor

Ama unuttuğun olay şöyle bir durumda var Y kişiden borç alıp X ile ödeyebiliyorsun Galatasaray şuan bunu yapıyor bütün borçlarını uzun vadeye yayıyor bankalardan uzun vadeli alıp kısa vadelileri kapıyor ve bizim bu sene en büyük başımızı arttıran olay ise sermaye artımının gerçekleşmemesi sermaye arttırımı gerçekleşse idi hem borçlar yarı yarıya azalmış olucaktı hemde nakitimiz daha fazla olucaktı kredilerimizde artıcaktı maalesef herkes bize karşı cephe aldığı için içerden dışardan SPK bu sermaye arttırımını ilk başta iptal etti sonra şartlı kabul etti ama şartlarıda çok ağır hisselerin %90'ını alıp 1 sene hisse satmayarak ama bunu yanlış bilmiyorsam kabul ettik eğer bunu kabul edip başarabilirsek 1 sene bittikten sonra dehşet bir nakit akışı sağlarız.

Geri
Üst Alt