Hajrovic İmzaya Geliyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
türk statüsünde oynayabilmesi için işimiz fenerasyona kaldıysa hiç ümitlenmeyelim

Adamlar galiba 5 milyon euro istiyormus, bizde 4 milyon teklif etmisik diyorlar.

Gorusmeler suruyormus.

4 milyon fazla gibi ya bu oyuncu icin. Valla gollerine göre yorum yapacak degilim. Oyun icinde nasil, 1 görüntü bile yok. Kanat oynuyorsa bana bunlar lazim.

Bence vasat bir oyuncu. Tek özelligi sut atmak. Fazla beklentim yok. Umarim yanilirim, izlemedim cünkü.

4 milyon fazla gibi ya bu oyuncu icin. Valla gollerine göre yorum yapacak degilim. Oyun icinde nasil, 1 görüntü bile yok. Kanat oynuyorsa bana bunlar lazim.

Bence vasat bir oyuncu. Tek özelligi sut atmak. Fazla beklentim yok. Umarim yanilirim, izlemedim cünkü.

riske değer abi,bi görelim bakalım:)

türk statüsünde oynayabilmesi için işimiz fenerasyona kaldıysa hiç ümitlenmeyelim

Oynaması için tc pasaportu lazım onu da dışişleri bakanlığı veriyor herhalde.Federasyonluk bir iş yok gibi...

Düzeltiyim içişleri bakanlığı pasaport işlemlerini yürüten...

Eger bizimkiler istekliyse galiba 4.5 milyon euro a falan biter. Zaten daha ilk teklif diyorlar..

Alamadığımız her yabancıda çektiğimiz her ahh için tüplerinden biri totonda patlasın

YildirimDemiroren001.jpg

Abi bizim taraftarda bir garip. Şaka gibi.

Daha topu topu 15 resmi maç oynamış 1 gol atmıs adamı u21 de izleyip dünya starı diye yerlere göklere koyamıyorlar verilen 12m euroyu helal olsun diyorlar.

3,5 yıldır grassophersda düzenli olarak oynayan . geçen sene 37 maçda maçda 10 gol 8 asist yapmış bu sene temmuz ayından bu zamana kadar 23 resmi maçda 6 gol 5 asist yapmış adama 4-5m euroyu fazla bulurlar...

Bu adam da 30 unda futbolunun sonunda değil daha 23 yasında önünde upuzun bir yol gelecek var.

Bu adama 5m euroyu versinler alsınlar.

Dünya kupasında piyasa yaparsa hiç alamazsın sonra...

Adamin sag ayagi fena degil. Ama Hayrojiv Solak. Sag Kanat oynar. ve Robben misali iceriye kat edip sol ayagi ile kaleye sut atmayi cok sever..

bizim hic Skorer Kanatimiz yok. Hajrovic bence adapte olabilir ise takima, cok katki saglar.

Ayrica daha genc sayilir 22 yas ile. Türk Statüsünde oynayabilir ise, cok güzel bi transfer olur :)

bu ara kesin haber...

Bugünkü Grasshoppers antreman'da Izet yokdu. "sakatmis" ;)

Isvicrenin en ünlü ve güvenilir site/magazin "blick" den :

Hajrovic hat Verwandte in der Türkei, bei einem Transfer könnte der schweizerisch-bosnische Doppelbürger den türkischen Pass beantragen und würde somit das Ausländerkontingent von Galatasaray nicht belasten. «Es gäbe sicherlich eine Möglichkeit, den türkischen Pass zu machen», bestätigt der Linksfuss.

Hajrovicin türkiyede akrabasi varmis...ayrica Hajrovic gelmek istiyor ve GC de maddi SIkIntIdan dolayi satmak istiyor.

5Milyon CHF(4Mio €) rakamlar konusuliyor.

Izet ayrica bunu söylemis: ,, Türk Pasaportu almak icin elbet imkanlarim vardir..."

Baskan ve Mancini de istiyor, Izet istioyr ve Grasshoppers istiyor...türk isi olacak gibi...hic bir engel yok bu transfer icin.

Özet:

Hajrovic 90% Galatasaray'a transfer olucak.

çoğu kişi bnde dahil tff kabul etmez diyoruz ama baliç boliç falan bunların özelliği neydi bu adam dısında bilen vamı

Videoda şutlari var sadece. Oyun içinde nasil oldugu gözükmüyor. Ama bu yaşta çok sayida isabetli şut atmasi iyiye işaret. O şutlari atan oyuncu kazma degildir ama illaki işimize yarar diyemeyiz. Yeterince izleyip begendilerse getirsinler.

yerli olarak gelirse müthiş olur.Serdar gürler, erkan zengin gibi 2 3 aylık balonlara para bayılmamış oluruz.

Şutlarına ve oyun zekası bir şey diyemem ama öyle akıcı bir futbolcu değil . Oyun sitili Shaqiri'ye benziyor ama Hajroviç Shaqiri'ye göre daha az fizikli , daha yavaş . Bize hızlı güçlü bir kanat lazım .

Şutlarına ve oyun zekası bir şey diyemem ama öyle akıcı bir futbolcu değil . Oyun sitili Shaqiri'ye benziyor ama Hajroviç Shaqiri'ye göre daha az fizikli , daha yavaş . Bize hızlı güçlü bir kanat lazım .

dediklerinde doğru olabilirsin ama hajroviç yerli statüsünde oynayabilirse her türlü tercih edilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt