- 14 Haziran 2009
- 28.861
- 12.873
- 2.698
türk statüsünde oynayabilmesi için işimiz fenerasyona kaldıysa hiç ümitlenmeyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=O65hE3vOBxY[/media]
4 milyon fazla gibi ya bu oyuncu icin. Valla gollerine göre yorum yapacak degilim. Oyun icinde nasil, 1 görüntü bile yok. Kanat oynuyorsa bana bunlar lazim.
Bence vasat bir oyuncu. Tek özelligi sut atmak. Fazla beklentim yok. Umarim yanilirim, izlemedim cünkü.
türk statüsünde oynayabilmesi için işimiz fenerasyona kaldıysa hiç ümitlenmeyelim
riske değer abi,bi görelim bakalım![]()
4 milyon fazla gibi ya bu oyuncu icin. Valla gollerine göre yorum yapacak degilim. Oyun icinde nasil, 1 görüntü bile yok. Kanat oynuyorsa bana bunlar lazim.
Bence vasat bir oyuncu. Tek özelligi sut atmak. Fazla beklentim yok. Umarim yanilirim, izlemedim cünkü.
Oynaması için tc pasaportu lazım onu da dışişleri bakanlığı veriyor herhalde.Federasyonluk bir iş yok gibi...
Düzeltiyim içişleri bakanlığı pasaport işlemlerini yürüten...
Şutlarına ve oyun zekası bir şey diyemem ama öyle akıcı bir futbolcu değil . Oyun sitili Shaqiri'ye benziyor ama Hajroviç Shaqiri'ye göre daha az fizikli , daha yavaş . Bize hızlı güçlü bir kanat lazım .