Hajrovic Transferinde Şok Detay!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
.

Haber silinmiştir.

Eger bu gercekse tribüne transfer VE REZALET!!!

sporx dir ne yazssa yeridir.

hemen ateşe vermeyin ortalığı kaynağa bakın.

Aysal “Hajrovic’in kontratını resmileştirince Türk vatandaşlığı için başvuracağız"

Piyasada o kadar kaliteli yabancı oyuncu varken tutup Grasshopersın 23 yaşındaki oyuncusunu almamız gerçekten saçma olur.. Hajrovic'in kötü olduğunu idaa etmiyorum ama Bruma dahi takıma giremezken Hajrovic ne diye gelsin ? Hadi Şl için alındı diyelim gider Nani'yi falan alırdık.. Umarım haber yalandır Ünal Başganın böyle saçmalık yapacağına ihtimal vermem..

murhan sporx haberi koyma murhannnn

Şu anki mali gücümüz demek ki buna yetiyor sadece. Genç oyunculara yöneldiğimizi de düşünürsek mantıksız bulmuyorum transferi. Takımın artık dinamizm ve kuvvet kazanması lazım. Bekleyip görelim nasıl bir futbolcu...

Anlamadigim Türk vatandasligi için basvuru yapcaz, o is yas soyleyim.

Demirören var orada Aziz i.nesi baski yapacaktir felan, ben umutsuzum açikcasi.

vardır bir yolu yok olsa alınmazdı zaten emin olun garanti veriyorum size

Uğur Karakullukçu – Hajrovic’in Gösterdikleri

Okumakta fayda var. Ben yabancı da olsa Hajrovic transferini olumsuz bulmuyorum. Yıldız oyuncu değil bize katkı sağlayacak oyuncular lazım, yeterince isim yapmış oyuncumuz var.

Ya kardeşim bu adam Hajrovic değil Messi olsa ne yazar.. Muslera-Telles-Melo-Sno-Drogba alternatifsiz oyuncularımız...Sağ bek Eboue,göbeğe Chedjou'yu yazmadan 5 yabancı ediyor...Daha tirbünde 10 milyon € verilen Bruma var.. Anlayın artık eğer bu adam yabancı sayılırsa bildiğin çöp olacak..Ona da yazık bize de ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt