Hajrovic Transferinde Şok Detay!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya kardeşim bu adam Hajrovic değil Messi olsa ne yazar.. Muslera-Telles-Melo-Sno-Drogba alternatifsiz oyuncularımız...Sağ bek Eboue,göbeğe Chedjou'yu yazmadan 5 yabancı ediyor...Daha tirbünde 10 milyon € verilen Bruma var.. Anlayın artık eğer bu adam yabancı sayılırsa bildiğin çöp olacak..Ona da yazık bize de ..

Şu yorumunun gram değeri yok biliyor musun? Amacım tartışmak değil, doğmamış bebeğe don biçmeyin artık. Bu adam alındığına göre bir plan yapılmış, sonuçta yerli statüsünde oynama ihtimali de var (ki bence yüksek), olmasa da bir bildikleri var demek ki. İki ay bekleyip de bir yorum yapmak çok mu zor? Ya yerin dibine sokmuşlar Hajrovic'i ya da göklere çıkarmışlar iki şutunu izleyip. Kimse izlememiş bu adamı ama bulunup alındığına göre bizim scoutlar önerdi. Sonra millet ne işe yarıyor bu scoutlar diyor. Biraz sabır...

Rezalet. Skandal.

Gelmesin. Rezaaaalet

Gesendet von meinem Xperia Z1

Rezalet. Skandal.

Gelmesin. Rezaaaalet

Gesendet von meinem Xperia Z1

Ya Hakan sen bari yapma, gelsin izleyelim bir adamı belki çok fazla katkı yapacak. Sonuçta büyük paralara alınmıyor bu adam, en kötü gider tribünde oturur işe yaramaz biriyse.

kesinlikle sacmalik eger yabanci statüsünde geliyorsa neden bu adam aliniyor zaten oynatamiyacaksin,zaten yabnci olarak alinmasi gereken kalitede bir oyuncu degil ,eger tabiki bu denenler dogru ise.

Ya Hakan sen bari yapma, gelsin izleyelim bir adamı belki çok fazla katkı yapacak. Sonuçta büyük paralara alınmıyor bu adam, en kötü gider tribünde oturur işe yaramaz biriyse.

Ligde Brumayi bile oynatamiyoruz Sulha bunu nasil oynaticagiz..yoksa benim bilmedigim iki üc tane üst düzey yerli mi transfer ettik?

Hajrovic'in aciklamalar ortada,sacma bi haber olmus.

Şu yorumunun gram değeri yok biliyor musun? Amacım tartışmak değil, doğmamış bebeğe don biçmeyin artık. Bu adam alındığına göre bir plan yapılmış, sonuçta yerli statüsünde oynama ihtimali de var (ki bence yüksek), olmasa da bir bildikleri var demek ki. İki ay bekleyip de bir yorum yapmak çok mu zor?

Bir bildikleri var diye diye takım yabancı çöplüğü oldu ..Yerli statüsünde olmazsa bu adam bildiğin boş transfer (oyuncunun kalitesi ile alakası yok).. Ünal Başgan yaş tahtaya basmaz diye düşünüyorum zaten tepki gösterdiğim nokta da senin yabancı sayılsa da olumsuz bakmıyorum yorumundu.. Artık şu AB statüsü cart curt işini bırakalım biz 5-0-3'e göre hazırlanalım ha çıktı mı ona göre yeni bir planlama yaparız..

izzet yerli olacaktır başkandan yerli olarak transfer ediyoruz demesini beklemeyin sporx bu aralar iyice pişkinliğe bağladı afflay isimini kendileri attı sonra da Galatasaray ı yalanladılar haberi yaptılar

Ligde Brumayi bile oynatamiyoruz Sulha bunu nasil oynaticagiz..yoksa benim bilmedigim iki üc tane üst düzey yerli mi transfer ettik?

Ya ben bir yorum yapmıyorum ki oyuncu hakkında. Sadece diyorum ki biraz bekleyelim ona göre yorum yapalım. Her zaman yapılan hatta, övdüğümüz adam işimize yaramaz, yerin dibine soktuğumuz adam da katkı verir genelde. Daha en yakın örneği Melo konusunda oldu, kontratı yaptı şimdi yatacak dediler, şu an sayesinde takım ayakta durabiliyor. Biraz bekleyelim nasıl bir transfer politikası izleyeceğiz, başkan bile dedi artık Türk oyuncu transferi yapacağız diye. En az 3 Türk oyuncu transferi bekliyorum ben. Daha Hajrovic'in hangi statüde olacağı bile belli değil ama millet galeyana geldi hemen yabancı statüsünde oynayacağı kesinleşmiş gibi.

siz bu karamsarlıkla takımın şampiyon olma ihtimali varsa bile kara bulutlar salarsınız üstüne.sizin gibisini görmedim.

Bir bildikleri var diye diye takım yabancı çöplüğü oldu ..Yerli statüsünde olmazsa bu adam bildiğin boş transfer (oyuncunun kalitesi ile alakası yok).. Ünal Başgan yaş tahtaya basmaz diye düşünüyorum zaten tepki gösterdiğim nokta da senin yabancı sayılsa da olumsuz bakmıyorum yorumundu.. Artık şu AB statüsü cart curt işini bırakalım biz 5-0-3'e göre hazırlanalım ha çıktı mı ona göre yeni bir planlama yaparız..

Yabancı da olsa Türk de olsa ben biraz bekleyeceğim. Mancini'yi çok eleştirdim ilk yarı icraatlarında ama bu adam ilk defa transfer yapıyor. Biraz bekleyelim diyorum, benim için isim önemli değil katkı verecek oyuncu önemli. Keşke takımda bir tane bile ismi duyulmuş yabancı olmasa, katkı veren isimsiz yabancılar olsa. Dediğim gibi yabancı da olsa şu an için olumsuz bakmıyorum ama olumlu bakıyorum da demedim. Sadece yorum yapmak için bekleyeceğim, oyuncuyu izlememiz ve transfer politikasının devamını görmemiz lazım öncelikle. Bunun dışında oyuncu hakkında yapılan iyi veya kötü hiç bir yorumun önemi yok bence.

Yabancı da olsa Türk de olsa ben biraz bekleyeceğim. Mancini'yi çok eleştirdim ilk yarı icraatlarında ama bu adam ilk defa transfer yapıyor. Biraz bekleyelim diyorum, benim için isim önemli değil katkı verecek oyuncu önemli. Keşke takımda bir tane bile ismi duyulmuş yabancı olmasa, katkı veren isimsiz yabancılar olsa. Dediğim gibi yabancı da olsa şu an için olumsuz bakmıyorum ama olumlu bakıyorum da demedim. Sadece yorum yapmak için bekleyeceğim, oyuncuyu izlemem ve transfer politikasının devamını görmemiz lazım.

Hocam ben diyorum ki adamın performansı önemli değil.. Muslera-Telles-Melo-Sno-Drogba bu adamlardan 1'ini dahi kesemeyiz... Daha sağ bek ve defansın göbeğine yabancı yazmadan 1 kontenjan kalıyor.. Hepsini geçtim Bruma'yı bile yazmadım kadroya..

Başkana bu konuda güveniyorum AB statüsünden o da umudu kesti yerlilere yöneldi..Muhakkak bir yolunu bulacaktır yerli yapmak için.. Yabancı olacaksa hala fikrim aynı Telles dışında yabancı transfer yapma lüksümüz yok şu an..

Ya ben bir yorum yapmıyorum ki oyuncu hakkında. Sadece diyorum ki biraz bekleyelim ona göre yorum yapalım. Her zaman yapılan hatta, övdüğümüz adam işimize yaramaz, yerin dibine soktuğumuz adam da katkı verir genelde. Daha en yakın örneği Melo konusunda oldu, kontratı yaptı şimdi yatacak dediler, şu an sayesinde takım ayakta durabiliyor. Biraz bekleyelim nasıl bir transfer politikası izleyeceğiz, başkan bile dedi artık Türk oyuncu transferi yapacağız diye. En az 3 Türk oyuncu transferi bekliyorum ben. Daha Hajrovic'in hangi statüde olacağı bile belli değil ama millet galeyana geldi hemen yabancı statüsünde oynayacağı kesinleşmiş gibi.

Ya Sulha neden bu kadar yazip kendini yoruyorsun,biz olasi türk vatandasligi müracatini kabul görmemesi ihtimali yüzünden bu yorumu yapiyoruz.Genclestirmeye karsi degilim zaten hatta yasi gecmis Drogba gibi adamlarin bile bizde isi olmadigi düsüncesindeyim.Keske seneye daha da düsecek olan yabanci sinirlamasinii düsünerek transfer yapsadilar yada T.C vatandasligi icin garanti alip transferi yapsadilar keske.Hani seneye Ab statüsü gelme garantisi olsa anlarim bu transferi.

Hocam ben diyorum ki adamın performansı önemli değil.. Muslera-Telles-Melo-Sno-Drogba bu adamlardan 1'ini dahi kesemeyiz... Daha sağ bek ve defansın göbeğine yabancı yazmadan 1 kontenjan kalıyor.. Hepsini geçtim Bruma'yı bile yazmadım kadroya..

Başkana bu konuda güveniyorum AB statüsünden o da umudu kesti yerlilere yöneldi..Muhakkak bir yolunu bulacaktır yerli yapmak için.. Yabancı olacaksa hala fikrim aynı Telles dışında yabancı transfer yapma lüksümüz yok şu an..

En azından hangi statüde oynayacağı kesinleşsin, ondan sonra bu yorumu yapın. Daha mantıklı olmaz mı?

Ya Sulha neden bu kadar yazip kendini yoruyorsun,biz olasi türk vatandasligi müracatini kabul görmemesi ihtimali yüzünden bu yorumu yapiyoruz.Genclestirmeye karsim degilim zaten hatta yasi gecmis Drogba gibi adamlarin bile bizde isi olmadigi düsüncesindeyim.Keske seneye daha da düsecek olan yabanci sinirlamadini düsünerek transfer yapsadilar yada T.C vatandasligi icin garanti alip transferi yapsadilar keske.

Belki öyle bir durum vardır, kimse bir şey bilmiyor henüz. Biraz bekleyelim görelim hangi statüde oynayacak. Henüz hocanın planını anlamadık, transferler falan bir tamamlansın. (Ki ben Mancini'yi en çok eleştirenlerden biriydim tıpkı Fatih Terim'i de eleştirdiğim gibi)

Not: İsmimi iki seferdir yanlış yazıyorsun. :)

melih sabanoglu ‏@melihsabanoglu5 dk

hayroviç için pozisyonumu "oynayamaz"dan "bekleyelim"e çeviriyorum:)

--------------------------------------------------------------------------------

Ben de bu görüşteyim, anlatmak istediğim bu. Şu an herkes bu pozisyonda olmalı bence...

Belki öyle bir durum vardır, kimse bir şey bilmiyor henüz. Biraz bekleyelim görelim hangi statüde oynayacak. Henüz hocanın planını anlamadık, transferler falan bir tamamlansın. (Ki ben Mancini'yi en çok eleştirenlerden biriydim tıpkı Fatih Terim'i de eleştirdiğim gibi)

Not: İsmimi iki seferdir yanlış yazıyorsun. :)

Tamam sulha bir daha olmaz:)Yok ya Ipad ile yazdigim icin biraz zorluk cekiyorum,istiyerek yapmiyorum Suha kardes.

ulen diyorum acaba noolmuş ne bitmiş forumu okuyayım... işlerin arasında kafa dağılıyor iyi oluyor... her girdiğimde foruma pişman olup çıkıyorum... ne gazlı milletiz... adam gelmemiş, daha forma giymemiş "skandaallll... rezaleetttttttt... beyinsiz yönetiiiimmmmm... geri zekalılarrrrrrr"....

yav hacı bu neyin gazı anlamıyorum ki... adam diyor ki "küfrettiriyorlar kendilerine"... hacı sen küfretmeye yer arıyon... adam ne yapsa küfredeceksin... balotelliyi alsa "vay o deliye o para verilir mi" deyip küfredeceksin... hayrovic'i alınca da "vaayyyy çöp futbolcu alıyorsunuz" diyip küfredeceksin... daha resmi olarak transfer sezonu açılmamış ama "vay neden kimseyi açıklamadılar" diye küfredeceksin...

adam konuştu ağzından yerli veya yabancı diye bir laf bile çıkmadı... farzet ki yabancı... dany, riera, amrabat yolla gitsin... bana kalsa eboue de dahil bunlara... chedjou'yu da ekle bunlara kurtulduğun maaşların toplamıyla neredeyse ömer toprak'ın bonservis parası çıkar... bu 5 yabancıya demediğiniz laf kalmadi, bunlara verdiğimiz maaşların toplamı kulüp bütçesine yaklaştı ama gelen genç yabancılar mı çöp????...

boyayı boyacıdan, kaportayı kaportacıdan iyi bilen zihniyete bu söylediklerim vız gelir tırıs gider ben de farkındayım ama işte söylemeden duramıyor insan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt