Hajrovic Transferinde Şok Detay!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulen diyorum acaba noolmuş ne bitmiş forumu okuyayım... işlerin arasında kafa dağılıyor iyi oluyor... her girdiğimde foruma pişman olup çıkıyorum... ne gazlı milletiz... adam gelmemiş, daha forma giymemiş "skandaallll... rezaleetttttttt... beyinsiz yönetiiiimmmmm... geri zekalılarrrrrrr"....

yav hacı bu neyin gazı anlamıyorum ki... adam diyor ki "küfrettiriyorlar kendilerine"... hacı sen küfretmeye yer arıyon... adam ne yapsa küfredeceksin... balotelliyi alsa "vay o deliye o para verilir mi" deyip küfredeceksin... hayrovic'i alınca da "vaayyyy çöp futbolcu alıyorsunuz" diyip küfredeceksin... daha resmi olarak transfer sezonu açılmamış ama "vay neden kimseyi açıklamadılar" diye küfredeceksin...

adam konuştu ağzından yerli veya yabancı diye bir laf bile çıkmadı... farzet ki yabancı... dany, riera, amrabat yolla gitsin... bana kalsa eboue de dahil bunlara... chedjou'yu da ekle bunlara kurtulduğun maaşların toplamıyla neredeyse ömer toprak'ın bonservis parası çıkar... bu 5 yabancıya demediğiniz laf kalmadi, bunlara verdiğimiz maaşların toplamı kulüp bütçesine yaklaştı ama gelen genç yabancılar mı çöp????...

boyayı boyacıdan, kaportayı kaportacıdan iyi bilen zihniyete bu söylediklerim vız gelir tırıs gider ben de farkındayım ama işte söylemeden duramıyor insan...

Haklisin ama unutugun birseyler var o saydigin topculari öyle kolay gönderemezsin,hele senin düsündügün kadar kolay hic gönderemezsin.En az zararla kurtulmaya calissan bile adamin kanini emerler.Chedcu gibi yeni gelmis adami göndermek o kadar kolay mi saniyorsun.

Akif Karabulut'a katılıyorum.. Bu adam yerli olmazsa boş transfer olacak.. Ama türk olursa banko oynayacak.. Şu kontenjan rezilliği sayesinde adam tribün veya ilk 11 görünüyor ..

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Muslera - Melo - Sneijder ve Drogba dışında bence hiçbir yabancının yeri garanti değil. Bu sebeple tribüne transfer yapıldı diyemeyiz, biraz beklemek lazım. Türk statüsünde oynayacaktır diye düşünüyorum ben şahsen. Oynamazsa bile kesin tribünde oturur diyemem, bir izleyip görmek şart.

Bir şey olmaz, halledilir, sabahtan akşama hallolacak iş değil, oluru varsa halledilir kısa zamanda.

Haklisin ama unutugun birseyler var o saydigin topculari öyle kolay gönderemezsin,hele senin düsündügün kadar kolay hic gönderemezsin.En az zararla kurtulmaya calissan bile adamin kanini emerler.Chedcu yeni gelmis adami göndermek o kadar kolay mi saniyorsun.

yollamanın zor olduğunu biliyoruz ama almak çok kolay heralde... alınanı da beğenmiyoruz ki kardeşim... pazardan domates alırken bile pazarcı elletmiyor sanki herifin popoyu yokluyoruz...

sonuç olarak ben şahsen gelen transferlerden gayet mutluyum... mutsuz olan arkadaşlar vardır saygı duyarım ama bunu yönetime sallamak için bahane olarak kullanmasınlar... dikkat ediyorum bu transferler yüzünden yönetime sallayan isimler fatih terim olayında sallayan isimlerle aynı...

Tek kulvarda oynamadığımızı, haftada 1 maç yapmadığımızı, kadronun alternatifli olması gerektiğini ne zaman anlayacaksınız ya :D

Yerli olmazsa kötü transfer olacak kelimesine çok katılmıyorum ben... Eğer sıkı çalışır formayı hakederse her türlü oynar... Böyle transferlere çok ön yargılı bakıyoruz malesef millet olarak... Çok umutla aldığımız oyuncuların tek bir katkısı olmadığını da gördük, Anelka'nın bonusu diye getirilen Ribery'nin yaptıklarını da gördük... Bu yüzden ön yargılı konuşmamak gerekir... Gelsin ondan sonra yorum yaparız.

yollamanın zor olduğunu biliyoruz ama almak çok kolay heralde... alınanı da beğenmiyoruz ki kardeşim... pazardan domates alırken bile pazarcı elletmiyor sanki herifin popoyu yokluyoruz...

sonuç olarak ben şahsen gelen transferlerden gayet mutluyum... mutsuz olan arkadaşlar vardır saygı duyarım ama bunu yönetime sallamak için bahane olarak kullanmasınlar... dikkat ediyorum bu transferler yüzünden yönetime sallayan isimler fatih terim olayında sallayan isimlerle aynı...

Valla ben yönetime sallamiyorum,yalniz acele alinmis ve yabanci kisitlamasi yüzünden gereksiz oldugunu düsünüyorum sadece.Ünal Baskani forumda benim kadar destekleyen yoktur herhalde.

Böyle bir Rezilik görmedim!!! Yerili statüsünde oynarsa iyi transfer derim ama yabanci statüsünde oynarsa kötü,berbat ve rezalet bir transfer derim.

Tam bir Adnan Polat Transfer. Lacina Traore alma,Stancuyi al.

Mohamed Salah alma,Hajrovic al.

Yazik.

Tek kulvarda oynamadığımızı, haftada 1 maç yapmadığımızı, kadronun alternatifli olması gerektiğini ne zaman anlayacaksınız ya :D

Alınan adam haftada 2 maç 11 oynayacak ulan! Neden alıyoruz ozaman! YETEEEEEEER ÜNAL AYSAL YETEEEEEEEER111!!!111

bu ne tantana. adam yerli statüsünde oyanayacak. hemen gaza gelmeyin

Bu dogruysa sacmalik. Bruma'yi zor oynatiyoruz zaten, bunu nasil oynatacagiz?? Sene'ye bir de 5+0+3 var, yani daha da zor oynatiriz.

Umarim balon haber cikar, yoksa gereksiz bir transfer. Yabanci sinirlamasi olmasa yine bir sey demezdim fakat böyle zor.

Yerli oynayacak.

ünal aysalı beğenmeyenler kendine tutacak başka takım bulsunlar.

bizde böyel.

Sporx haberine inanıp tartışmak yersiz.

Sporx zaten adam olsa kendisinin Turkcelle le beraber 1 000 000 dans fazla kisi ile yaptigi TARAFTAR SAYISI anketini yayinlardi :

Taraftar+Kul%C3%BCb%C3%BC.PNG

Bunun yerine bilyonerin taraftar sayisi anketini yayinlayana ne denir??

Böyle bir Rezilik görmedim!!! Yerili statüsünde oynarsa iyi transfer derim ama yabanci statüsünde oynarsa kötü,berbat ve rezalet bir transfer derim.

Tam bir Adnan Polat Transfer. Lacina Traore alma,Stancuyi al.

Mohamed Salah alma,Hajrovic al.

Yazik.

Olay budur.

Gesendet von meinem Xperia Z1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt