Hajrovic Werder Bremen'de

3. Sınıf topçulara kulübün paralarını saçanların üstüne kulübü böyle rezil edenlerin Allah belasını versin. Aysal koyacak mı kulübün kasasına bu parayı? Yazık cidden yazık .

Bizim haklı çıkma ihtimalimiz çok düşük

Ama bir haklı çıkarsak yeteneksizin futbol hayatı biter ayrıca bremende 2 sezon transfer yasağı alır

Ama çok umutsuzum ben

Almanlar yaş tahtaya basmaz.

Olan oldu.

Google görsellerden bir bardak su ikram ederdim ama mağlum ramazanda milletin ağzı sulanmasın.

BlueTapa

umarim fifa transferi kabul etmez. direk paf takima göndermek lazim adami

Yazıklar olsun

Ünal bey kendi cebinden ödesin artık parasını

Sen adamı hem al hem oynatma hem parasını ödeme

Sonra da gidince vırvır et

Yazıktır ya 6 ayda 8 milyon euro ne demektir ya sanki kasamızda milyonlarımız var

O zaman canaydın ailesi de ribery'nin parasını versin veya faruk süren uefa şampiyonu takımın kaçan oyuncularının parasını versin.

tamam o zaman

eline sağlık Ünal Aysal iyi ki ödemedin adamın parasını iyi ki serbest kaldı helal olsun sana yanındayız 8 milyon euro nedir ki

Adam her şeyin peşinde koşamaz. Bununla ilgilenen adamlar mutlaka vardırya onların hatası ya da kulüpte para olmadığı için ( ki sermaye arttırımı olmuştu büyük ihtimalle ondandır) ödemelerde gecikme yaşanmış olabilir. Evet bir hatadır ama sadece hayriviçe yapılmış bir hata değil. Her kulüp zaman zaman ödemelerde gecikme yaşar adam kötü niyetliyse bunu değerlendirir. Büyük ihtimal bir daha böyle hata yaşanmaz.

Avatar olarak kullandığınız elemanın transfer fiyaskoları için de böyle atarlandınız mı?

6 şampiyonluk bir UEFA Kupası ve karşılığı eleman mı :)

Ünal Aysal'ı kimse hatırlamaz üç sene sonra, ama onbe şsene sonra da "eleman" hatırlanacaktır

Ve "eleman"ın takımımızı hiçbir zaman altı ayda 8 milyon euro zarara soktuğunu hatırlamıyorum

Ünal Aysal'ı kimse hatırlamaz üç sene sonra, ama onbe şsene sonra da "eleman" hatırlanacaktır

Ve "eleman"ın takımımızı hiçbir zaman altı ayda 8 milyon euro zarara soktuğunu hatırlamıyorum

2. döneminde ben hatırlıyorum.

Almanlar yaş tahtaya basmaz.

Olan oldu.

Google görsellerden bir bardak su ikram ederdim ama mağlum ramazanda milletin ağzı sulanmasın.

BlueTapa

doğru ama zaten bremenin bir kaybı yok... sadece sözleşme imzaladı... drogbayla bizim yaptığımız gibi... sözleşmede bremen kendini garantiye almıştır...

Değil 6 şampiyonluk 85 sene üst üste şampiyon bile yapsa benim değer verdiğim şeyler farklıdır.14 sene şampiyon olamadığımızı da hatırlatırım ve büyüklerimiz yine bu armayı gururla desteklemişler. Sizi bilemem de benim için kupa falan sonra gelen işler mesela her sene şampiyon yapsa bile Aziz gibi bir başkan bizde olsa ben bu takımı falan tutmazdım, o yüzden bana kupayla başarıyla gelmeyin. Galatasaray taraftarı bu kadar aciz bir düşünce yapısına sahip olmamalı. Galatasaray'ı şampiyon yapmak da gurur duyulacak bir şey değil ayrıca yani hangi takımdan bahsettiğinizi bir kez daha düşünün.

Ayrıca 2. Fatih Terim dönemini nasıl hatırlamazsınız ona da anlam veremedim tabi yaş gerçekten 50 üstüyse bu söylediğim geçerli.

Hala Terim tartismasimi. Gerci 15 sene once aldigimiz kupayida kutluyoruz. Biz niye millet olarak hic gelecege bakmiyoruz?

2002 de Gsli degildin o zaman.

O donem yapilan fiyaskolarin acisini 10 sene cektik.

ft aşkın gözünü kör etmiş

Tepetaklak

Evet hic zora sokmadi Terim efendi kulubu, yazlar kislari unuttun 10 oyuncuyu tazminatla zorla para ceblerine koyarak yolladimizi ve 10 Yeni oyuncuyu aldigimizi 6 ay sonra da onlari yolladimizi...

Değil 6 şampiyonluk 85 sene üst üste şampiyon bile yapsa benim değer verdiğim şeyler farklıdır.14 sene şampiyon olamadığımızı da hatırlatırım ve büyüklerimiz yine bu armayı gururla desteklemişler. Sizi bilemem de benim için kupa falan sonra gelen işler mesela her sene şampiyon yapsa bile Aziz gibi bir başkan bizde olsa ben bu takımı falan tutmazdım, o yüzden bana kupayla başarıyla gelmeyin. Galatasaray taraftarı bu kadar aciz bir düşünce yapısına sahip olmamalı. Galatasaray'ı şampiyon yapmak da gurur duyulacak bir şey değil ayrıca yani hangi takımdan bahsettiğinizi bir kez daha düşünün.

Ayrıca 2. Fatih Terim dönemini nasıl hatırlamazsınız ona da anlam veremedim tabi yaş gerçekten 50 üstüyse bu söylediğim geçerli.

Elbette hatırlıyorum ama Skibbeleri Rijkaardları da gördü bu gözler.

Koskoca Fatih Terim'i 2. dönem yüzünden yıllardır eleştirmek yanlış

Eleştirilecek biri varsa o da anlamsız bir şekilde Lucescu'yu gönderip Fatih Terimi getiren rahmetli Canaydın'dır.

ft aşkın gözünü kör etmiş.

Tepetaklak

Saygısızsınız, sadece saygısızsınız

Başka diyecek bir kelime bulamıyorum

Fatih Terim'e anlarm ama dedeniz yaşındaki insana karşı, diyecek lafım yok. Saygısızsınız. Saygısı eksik bir toplumun geleceğinin de ne olduğunu görüyoruz maalesef. Yazıklar olsun şu lafı edecek kadar gözünüz dönmüş 20 yaşınızda yazıklar olsun

Geri
Üst Alt