- 19 Temmuz 2009
- 9.267
- 1.498
- 1.918
3. Sınıf topçulara kulübün paralarını saçanların üstüne kulübü böyle rezil edenlerin Allah belasını versin. Aysal koyacak mı kulübün kasasına bu parayı? Yazık cidden yazık .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim haklı çıkma ihtimalimiz çok düşük
Ama bir haklı çıkarsak yeteneksizin futbol hayatı biter ayrıca bremende 2 sezon transfer yasağı alır
Ama çok umutsuzum ben
O zaman canaydın ailesi de ribery'nin parasını versin veya faruk süren uefa şampiyonu takımın kaçan oyuncularının parasını versin.
O zaman canaydın ailesi de ribery'nin parasını versin veya faruk süren uefa şampiyonu takımın kaçan oyuncularının parasını versin.
tamam o zaman
eline sağlık Ünal Aysal iyi ki ödemedin adamın parasını iyi ki serbest kaldı helal olsun sana yanındayız 8 milyon euro nedir ki
tamam o zaman
eline sağlık Ünal Aysal iyi ki ödemedin adamın parasını iyi ki serbest kaldı helal olsun sana yanındayız 8 milyon euro nedir ki
Avatar olarak kullandığınız elemanın transfer fiyaskoları için de böyle atarlandınız mı?
6 şampiyonluk bir UEFA Kupası ve karşılığı eleman mı
Ünal Aysal'ı kimse hatırlamaz üç sene sonra, ama onbe şsene sonra da "eleman" hatırlanacaktır
Ve "eleman"ın takımımızı hiçbir zaman altı ayda 8 milyon euro zarara soktuğunu hatırlamıyorum
Almanlar yaş tahtaya basmaz.
Olan oldu.
Google görsellerden bir bardak su ikram ederdim ama mağlum ramazanda milletin ağzı sulanmasın.
BlueTapa
Ünal Aysal'ı kimse hatırlamaz üç sene sonra, ama onbe şsene sonra da "eleman" hatırlanacaktır
Ve "eleman"ın takımımızı hiçbir zaman altı ayda 8 milyon euro zarara soktuğunu hatırlamıyorum
Değil 6 şampiyonluk 85 sene üst üste şampiyon bile yapsa benim değer verdiğim şeyler farklıdır.14 sene şampiyon olamadığımızı da hatırlatırım ve büyüklerimiz yine bu armayı gururla desteklemişler. Sizi bilemem de benim için kupa falan sonra gelen işler mesela her sene şampiyon yapsa bile Aziz gibi bir başkan bizde olsa ben bu takımı falan tutmazdım, o yüzden bana kupayla başarıyla gelmeyin. Galatasaray taraftarı bu kadar aciz bir düşünce yapısına sahip olmamalı. Galatasaray'ı şampiyon yapmak da gurur duyulacak bir şey değil ayrıca yani hangi takımdan bahsettiğinizi bir kez daha düşünün.
Ayrıca 2. Fatih Terim dönemini nasıl hatırlamazsınız ona da anlam veremedim tabi yaş gerçekten 50 üstüyse bu söylediğim geçerli.
ft aşkın gözünü kör etmiş.
Tepetaklak
2. döneminde ben hatırlıyorum.