Hajrovic Werder Bremen'de

Ünal Bey'in profesyonellerinden hangisi bu işte sorumluysa,4 m € yu kasaya geri koyabilir mi.Zira aşırı profesyonelmiyiz ne.

Bu iş burada bitmedi.. Bedava gidemez...

tez zamanda sakatlanir boyle adamlar

Çalışan prof. maaşlarından keselim her ay:)

Ünal Aysal'ın bu parayı cebinden ödemesi gerekiyor. Her gelen başkan kulübe giydirip giydirip gidiyor. Sadece bizim kulüp değil, diğerleri de öyle.

Göteborg'a transfer olacagi günü görmek dileğiyle....

N5

Bunlar hep aşırı profesyonellikten iste. Bu senede iyi profesyonellestık.

Lisans cikarttilar ya.

Hayirli olsun, kulubun boyle oyunculardan temizlenmesi lazim.

Odedigimiz bedel de ders olsun bize.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Aslında kulübün böyle adamları bulan ve anlaşmasına vesile olan adamlardan da temizlenmesi lazım; ki Ribery olayından ders almadığımızı gösteriyor.

Bunlar hep aşırı profesyonellikten iste. Bu senede iyi profesyonellestık.

Feda olsun milyonlar, öyle bir ''Kurumsallaşma'' hamlesi yapmaktayız ki bu paralar fasa fiso!...Tabi biz sıradan insanlar somut bir şey göremiyoruz doğal olarak, şahsımıza ait elektrik santrallerimiz, otel zincirlerimiz filan da olmadığı için anlayamayız bu kavramı...Büyük Başkan biliyor da konuşuyor, sorgulamak ne haddimize?...

Her şeyi kendisi ve danışmanı en iyi bildiği için ortada yönetim falan da bırakmadığına göre bu sorumluluğu da üstlenecektir, üstlenmesi gerekir; öyle ''Profesyonellerin hatası'' diyerek geçiştirilemez bu konu...''Avrupalı başkan'' imajını yerle bir edeli çok oldu, ''Alaturkalığın en bilinmeyen varyasyonları'' dalında literatüre geçti, kredisi artık ''Sıfır'' bile değil, bu son olayla eksi tarafa geçmiş durumda, benim nazarımda...

Senden bir yol olmayacağını daha gelmeden yazmıştım. Allah seni bildiği gibi yapsın, atanamayan Messi.

Defolsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Bonservis ucretine yazik zaten alinabilecek en aptalca oyuncuydu kanat desen kanat degil yerli desen yerli degil neden alindi bu capsiz ki

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Umarim Bremenle küme düser. Stuttgart stadina cevremde GSli Türkler ben dahil sık gider görürüz ozaman Bremen buraya gelince :D

Hajrovici almak biraz da sorumsuzlukdu yani. Pasaport olayini iyi arastirip sonra karar verilecekti. Pasaport cikmayinca adam elimizde patladi ve sorun oldu. Cünkü kontenjan harcanacak bir oyuncu kesinlikle degil bu hiyar.

Şu anda kelle aranabilir ama önce bir dava sonuçlansın. Eğer orada haklıysak tamam ancak olurda haksız olursak zarardan kim sorumlu ise bu hatanın bir bedeli olmalı. Nasıl karşılanacak umurumda değil ancak bir yol bulunmalı. Ama ben bir sonucu bekliyorum. Gerekiyorsa klüp başkana dava açsın oda bu şekilde ödeme yapsın(elden para verilmemiş olur direk ceza bedelini öderler)

Gitsin gitsin, takımda işi yok böyle itlerin. Şark kurnazı

Geri
Üst Alt