Hajrovic Werder Bremen'de

bu hayırsızovic kalsaydı kiralamak zorunda kalacaktık yada oynatamayacaktık.

Gitmesi iyi oldu bizim gibi buna bonservis verecek, bizim verdiğimiz maaşı verecek külüp bulamazdık.

olsa bile 1-2m euro falan anca verirlerdi yani satamazdık aldığımız paraya.

Hertürlü zarardaydık bundan,böylesi itibar açısından kötü oldu sadece.

İlk macında caprazların kopsun,sakatlıktan döndügün ilk macında da bilegin dönsün kardes.

Aziz Yıldırım'ın kıymetini şimdi anladım. Adam çıktı ''yaptıysam senin için yaptım fenerbahçe'' dedi. ''Taraftar, her şeyi yaparım ama seni kandırmam'' dedi. Dediğini de yaptı. Asil görünmeye çalışmadı, medyaya asalet pozları vermedi hele taraftarına hiç yapmadı.

Bizim yöneticelerden utanıyorum, Galasaray taraftarına yalan söyleyen yöneticeler, bir de asil pozlar içinde. İnanılmaz.

Bana yalan söyledin ya, daha ne yapabilirsin.

sen ne diyon değişik

Tahmin ediyorum çok geniş bir hayat tecrüben ve hitabet gücün var. Okuduğunu çok iyi anlayıp cevabı şak diye de yapıştıyorsun.

Nacizane benim tavsiyem ise, ''ne yaparsan yap sen sen ol, sakın ailene yalan söyleme''. ''hele onları aptal yerine koymaya sakın kalkma''. Faturasını ağır ödersin.

azize kendi ailesine yalan söylemedimi, şike yapmadık dedi yaptığı halde, son kaleyız ataturkun askerleriyiz dedi sonra yalamadığı göZ kalmadı,cas namusumuz dedi sonra çekti vb cok şey.

Başkan güngeçtikçe kendini ve Galatasaray'ı tüketiyor, artık genel kurul mu olur bir büyük vasıtasıyla başganın kulağına mı fısıldanır bilemem yalnız bu işin sonu hiç hajro alamet değil. İlk maçımızda " Hajroviç nerede başkan ? " diye bir döviz ve tepki ile karşılanması umudu ile satırlarıma burada son verirken futboldan anlamadığını geldiği ilk zamanlarda kendi ağzından söyleyen başkana transfer yasağı getirilsin bişiy edilsin yazık günah 5-6 ayda dünyanın paraları çöpe gitti ve durum o ki gidecek daha.. Pek yakında çilek milekte kurtaramaz benden demesi.

insallah fifa bizim lehimize karar verir

Bremene de su cezayi vermeliyiz

Hajrovici almak icin

danyi almalari gerek

üstünede

yildirim,ekici ve 1mio veremeleri gerek

İlk geldiğinde vizyonlu birisi sanmıştık ama çok çok hatalar yapıyor Aysal. Eski yöneticilerin dönemi gibi.

rezalet 3.5m euro çöpe + tazminat istemiş kalan maaşını birde o rezalet var onu bari vermeyiz inşallah

olm 1 mılyon falan verelımde topuguna falan sıktıralım oynayamasın Xd

Büyük konuşmak doğru değil aslında ama bu hıyar dan bir halt olmaz. Ribery kiiiiim bu çapsız kim.

Ribery belli ediyordu oynarken ben büyük topçu olacağım diye.

I am the one who knocks!

orası öyle de, şanslı kulübüz ya herif patmala yapar falan :) medyada üstümüze gelir, biliyorsun klasik senaryolar.

Bu salaktan rbery filan olmaz hayal görmeyin 3 sene sonra urfa sporla çıkar antremanlara..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne yazdığını bilmiyorum ama bir alıntıda yazdıklarını okudum. Ben fener için şike yaptım demek azizi kıymetli mi yapıyor. Gelip senin evini soysam sana ailene zarar versem ve ben bunu ailem için çocuklarım için yaptım desem, ulan Levent denen adam ne kadar kıymetli bir adammış, ailesi için beni soydu soğana çevirdi, tüm hakkımı yedi! Afiyet olsun mu diyeceksin?

Bırak buralarda takılmayı da kalk git kendi forumunda yaz.

Ilkan Karaman olayinin aynisi iste. Ilkan'in sonunu gördük Hayrovic de beter olucak.

10413427_740991832613113_7178070733738201629_n.jpg

işallah hajrovic şerefsizi hatalı çıkar da fifa bizim lehimize karar verir, ama işin içinde alman kulübü var, almanlar sağlamcıdır,büyük ihtimal hajrovic ve werder kazığı attı bize

Bizim haklı çıkma ihtimalimiz çok düşük

Ama bir haklı çıkarsak yeteneksizin futbol hayatı biter ayrıca bremende 2 sezon transfer yasağı alır

Ama çok umutsuzum ben

3. Sınıf topçulara kulübün paralarını saçanların üstüne kulübü böyle rezil edenlerin Allah belasını versin. Aysal koyacak mı kulübün kasasına bu parayı? Yazık cidden yazık .

Geri
Üst Alt