Hajrovic Werder Bremen'de

Saygısızsınız, sadece saygısızsınız

Başka diyecek bir kelime bulamıyorum

Fatih Terim'e anlarm ama dedeniz yaşındaki insana karşı, diyecek lafım yok. Saygısızsınız. Saygısı eksik bir toplumun geleceğinin de ne olduğunu görüyoruz maalesef. Yazıklar olsun şu lafı edecek kadar gözünüz dönmüş 20 yaşınızda yazıklar olsun

Saygısızmı ? Sen bu yaşa gelmişsin, halen kimin ne olduğunu anlıyamamışsın.

İsterse Şampiyonlar Ligi kupasını kazandırsın FT.

Allahın yamuk doğurttuğu hain tüpçü ile el sıkıştıktan sonra benim için FT bitmiştir.

Bu kadar net.

FT'nin çalıştırdığı hiç bir takımı tutmam, tıpkı milli takımıda maçlarda tutmuyacağım gibi. İlkbahardaki Hollanda maçını dört gözle bekliyor olacağım.

Benim anlamadığım şu neden birinin hatasını başkasının hatasıyla örtmeye çalışıyorsunuz ? Yahu f.t. yanlış transfer yaptırmıştır çar çur etmiştir ne alaka bu konuyla ? F.T. çarçur etti diye(( şu an hepimizden küfür yiyor)) bu yönetime de helali hoş olsun biraz da onlar çarçur etsin mi diyelim... ?

Argümanlarınız o kadar yanlış ki.

Hadi sidik yarışı yaptıralım hep beraber.

Sonra nasıl bi kahinliktir 15 yıl sonra Ünal Aysalın hatırlanmayıp Fatih terimin hatırlanacağını söylemek. Ne malum bu sene avrupa ligini almayacağımız.

Buna nasıl ne şekilde emin olupta 10 sene sonra eleman hatırlanacak ama diye saçma sapan savunmalara giriyorsunuz.

10 sene sonra terim başarıları için hatırlanacaksa. Hagi de aynı başarılardan dolayı hatırlanacak.

Bazıları içinse hainliği ile hatırlanacak e bunları ne yapcaz peki.

6 şampiyonluk bir UEFA Kupası ve karşılığı eleman mı :)

Ünal Aysal'ı kimse hatırlamaz üç sene sonra, ama onbe şsene sonra da "eleman" hatırlanacaktır

Ve "eleman"ın takımımızı hiçbir zaman altı ayda 8 milyon euro zarara soktuğunu hatırlamıyorum

Elemanın şampiyonlukları elbette hatırlanacaktır ama emin ol tarihin en rezil TFF'si ve hükümetin yalakası olması daha iyi hatırlanacaktır.

Saygısızmı ? Sen bu yaşa gelmişsin, halen kimin ne olduğunu anlıyamamışsın.

İsterse Şampiyonlar Ligi kupasını kazandırsın FT.

Allahın yamuk doğurttuğu hain tüpçü ile el sıkıştıktan sonra benim için FT bitmiştir.

Bu kadar net.

FT'nin çalıştırdığı hiç bir takımı tutmam, tıpkı milli takımıda maçlarda tutmuyacağım gibi. İlkbahardaki Hollanda maçını dört gözle bekliyor olacağım.

Sİzinle konuşmadım ben, diğer genç arkadaşla konuştum.

Kimse de kimsenin görüşlerini böyle aşağılayamaz. Benim için Fatih Terim efsanedir, sizin için değildir. Kavga etmeye gerek yok.

Argümanlarınız o kadar yanlış ki.

Hadi sidik yarışı yaptıralım hep beraber.

Sonra nasıl bi kahinliktir 15 yıl sonra Ünal Aysalın hatırlanmayıp Fatih terimin hatırlanacağını söylemek. Ne malum bu sene avrupa ligini almayacağımız.

Buna nasıl ne şekilde emin olupta 10 sene sonra eleman hatırlanacak ama diye saçma sapan savunmalara giriyorsunuz.

10 sene sonra terim başarıları için hatırlanacaksa. Hagi de aynı başarılardan dolayı hatırlanacak.

Bazıları içinse hainliği ile hatırlanacak e bunları ne yapcaz peki.

Hagi de taraftarımıza hırsız diye bağırmıştı o zaman onu da silelim?

Aynı şekilde Aslantepe'mizin açılışında 2 1 yenilmiştik onun yönetiminde

Efsaneler öyle iki başarısızlıkla silinmezler.

yahu başlığa giriyorum bir gelişmemi vardiye terim tartışması yapılıyo

Geri
Üst Alt