Hakan Balta'nın Sözleşmesi Yenilendi

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
[attachment=12061:hakan balta.png]

Hakan Balta'nın sözleşmesi yenilendi. İşte KAP'tan yapılan açıklama:

Devamı GSC Portal'da...

Ekli dosyalar

• hakan balta.webp
    hakan balta.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 278
30 mac bile oynasa 1.7 milyon € aliyor olucak senelik. Kadroyu 22 23 kişilik yapıp ufak tefek zamlar yapsan oyunculara, bu anlasilir bir durum olur ve mantikli karsilanir.

Ancak elden kimseyi cikartamiyorsun ve 40 a yakin futbolcun varken hala bir kısmının ucretini sisiriyorsun. Transfer doneminin sonuna dogru, hiçbir oyuncuyu satamayacagimizdan, alacagi ücretleri biz karsilayarak kiralik göndeririz bu adamları da, giren cikan komple bize olmuş olur. Vallahi nereye gidiyoruz belli değil, komedi.

Çok yaşa unal baskannnn

Ya benim anlamadigim. Her takimda oyuncularin parasi yaslandikca düser, ama bizde tam tersi her sene artiyor. Bunun mantigi nedir arkadas.

Sonra kontratlarinin son senelerinde elden cikarmak istedin mi topculari, o son senesindeki en yüksek olan yillik ücreti fesh bedeli olarak ödüyorsun.

Cok mantiksiz isler yapiyoruz son zamanlarda. Burak,Selcuk, ERAY(!!!!!), Semih,Yekta(hadi Semih ile bunda hakli buluyorum ücret artisini) ve simdi Balta.

Yerlilerle uzatiyoruz tamam da bunlar elden mi kaciyor da bu kadar para savuruyoruz??

Bizde kazandiklari parayi zaten dünyada hic bir yerde göremezler. Yani uzatma teklifinde bulunmamiza bile sevinmeleri lazim, ama biz bir de haksiz aldiklari paranin üstüne bir de haksiz sekilde zam ve lüzumsuz kontratlar yapiyoruz

ayni kalmis benim hatirladigim kadariyla.. yada once dollar simdi euro mu oldu?

30 mac bile oynasa 1.7 milyon € aliyor olucak senelik. Kadroyu 22 23 kişilik yapıp ufak tefek zamlar yapsan oyunculara, bu anlasilir bir durum olur ve mantikli karsilanir.

Ancak elden kimseyi cikartamiyorsun ve 40 a yakin futbolcun varken hala bir kısmının ucretini sisiriyorsun. Transfer doneminin sonuna dogru, hiçbir oyuncuyu satamayacagimizdan, alacagi ücretleri biz karsilayarak kiralik göndeririz bu adamları da, giren cikan komple bize olmuş olur. Vallahi nereye gidiyoruz belli değil, komedi.

Ve sonuc? Hajrovic gibi bes para etmez adamlarin maasini zamaninda ödeyemiyorsun, veya ffpden ceza aliryorsun.

Damlaya damlaya göl olur

Gece sene bir de Sercan maliyla kontrat uzattilar ya, te allahim bol bol dolu dolu akil fikir ver bizimkilere.

ayni kalmis benim hatirladigim kadariyla.. yada once dollar simdi euro mu oldu?

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şu şekilde:

Profesyonel futbolcumuz Hakan Balta'nın sözleşmesi 2013-2014 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 2+1 sezon boyunca (son sezon opsiyonlu) uzatılmıştır. Buna göre oyuncuya her sezon için 1.250.000 USD sabit transfer ücreti ve 10.000 USD maçbaşı ücreti ödenecektir.

Bu zamlar nereden çıktı yönetim ffp'yi yanlış anladı galiba

tapatalk

Bir yetenek fakirine daha dolgun ücretle zam yapıldı.

Bu sözleşmeleri hangi gerizekalı yapıyorsa derhal klüple ilişkisi kesilmeli.

Tarık için 500 bin Euro fazladan Eskişehir'e vermezken eray ve Balta'ya senede garanti 2 milyon Euro veriliyor.

Kulüp bilinmeyen (!) yerlerden tehdit almış çok net, kulübün iyi gidişatına birileri dur demek için birşeyler yaptırıyor gibi.

Elimizdeki yetersizleri elden cikarabilsek bayagi rahatlariz maas konusunda ama elimizde kalacaklar gibi.

Nereye gidiyoruz anlayabilmiş değilim. Allah sonumuzu hayır etsin...

eldekilere güvenme yoluna gidiyoruz anlaşılan. durduk yere hiç bir takım bu yaş ve bu performanstaki birine bu sözleşmeyi önermez.

ünal aysal yönetimi hatalar yapmaya başladı bence. inanılmaz paralar kaybettik son bir yılda.

gerek transfer hataları gerekse zamlanan sözleşmeler başımızı ağrıtacak. kendi kendimize çıtayı yükseltiyoruz.

hadi koçum hadi aslanım cümleleriyle beraber para gazıyla başarı bekliyoruz.

ben bu sene iyi transfer (beleşler hariç) beklemiyorum

eldekilere güvenme yoluna gidiyoruz anlaşılan. durduk yere hiç bir takım bu yaş ve bu performanstaki birine bu sözleşmeyi önermez.

ünal aysal yönetimi hatalar yapmaya başladı bence. inanılmaz paralar kaybettik son bir yılda.

gerek transfer hataları gerekse zamlanan sözleşmeler başımızı ağrıtacak. kendi kendimize çıtayı yükseltiyoruz.

hadi koçum hadi aslanım cümleleriyle beraber para gazıyla başarı bekliyoruz.

ben bu sene iyi transfer (beleşler hariç) beklemiyorum

Fazlasıyla iyi niyetlisin

İyi oldu uzaması ama ücret biraz fazla tabi.

Geri
Üst Alt