Hakan Balta'nın Sözleşmesi Yenilendi

Hakikaten anlayamıyorum şu maaş mevzusunu.Şimdi 500 bin versek ne diyecek imzalamıyorum mu diyecek bizden gitse kim alır?Sonra para yok Sneijder'i satalım.

Ünal Aysal, truva atimisin sen? kulübü batirmak isteyen bunlari yapar. Hakan bir yeremi kaçiyordu sanki? Gerekirse seneye uzatirdin. Yuh artik. Adam hepimizi kurumsallik diye kekledi. Gerçek maksadi ne aceba, merak ediyorum.

Yav para yok, bes kagit etmeyecek topcularin ücretine bak. Büyük bir celiski.

Hakan balanın sülalesi mafya arkadaşlar zorla sözleşme imzalatıyorlar Galatasaraya. Bunun başka açıklaması olamaz...

ulan sankı fm oynuyoruz da bı topcuya zam yapınca hepsı bırden mutsuz oldu hepsı zam ıstedı gıbı...kurtulmak ıstedıgımız her oyuncuya zam yapıyorlar..yemın ederım su 1.75m euro dunya uzerınde katar takımı bıle vermez..nedenimiz ne bunu yapmakta anlamış degılım..sene basından berı kac kısıye ne kadar zam yapıldı ne kadar ucret artısı oldu arastırmak lazım..drogbadan gelen tum yıllık maaşı eldeki oyunculara dagıttılar heralde..gerçekten verdıgımız paralar akıl alır cınsten degıl..bızı gorende petrol zengını sanacak..

Bir yıldız futbolcumuz daha yuvada kaldı.

Niye niye ? Yani adam ben fesh ederim falan mı dedi ?

Durduk yere iş yapıyoruz artık akıl sır erdiremiyorum .

31 yaşındaki bir Hakan Balta'ya 1 milyon 250 bin € para vermek.

Bizimkilerde para bol anlaşılan

diyeceksin ya 500 bin euroya oynayacaksin yada sözlesmen bittikten sonra defolup gideceksin. bak bakalim imzaliyor mu imzalamiyor mu. essek gibi imzalar. bu paralari veren tek kulüp biziz herhalde.

diyeceksin ya 500 bin euroya oynayacaksin yada sözlesmen bittikten sonra defolup gideceksin. bak bakalim imzaliyor mu imzalamiyor mu. essek gibi imzalar. bu paralari veren tek kulüp biziz herhalde.

Diger oyuncular 2-3 milyon alirken adam 500 000e mecburen razi olsa bile ne kadar performans gosterir?

Gesendet von meinem LG G3

Ben artık dayanmıyorum bunlara. Bu gidişle Ünal Aysal'ın bilinçli şekilde kulübü batırmaya çalıştığını düşünmeye başlayacağım.

yektaya da zam yapılması lazım. adam 500bin euroya oynuyor ve senede hakanbaltadan fazla maça çıkıyor. hakana verilen bu para çok anlamsız. demekki bu sene defansta banko oynayacak.

ne bekliyordunuzki

uğur demiroku alsak 2-3 gün sonra kapı önüne koyarsınız

Geri
Üst Alt