Haber Hakan Bilal Kutlualp, Ali Koç'un Koltuğuna Gözünü Dikti

Cacik olmaz bundan da

Arat 2

Ümit özatla kavgaya tutuşan biri zayıftır şansı yok. Bu ülkede koçların üstünde bir maddi güc çok zor. Fb aliden ali istemeden kurtulamaz. Aziz Yıldırım gibi eski türkiye'nin askeri kanadına yakın bir isim bile aliyle baş edemiyor kongrede. Bu hakan bilaller saranlar filan kim sıfır bile değil şansları.

Ali Koç ne zaman bırakmak isterse anca o zaman bırakır. Canı öyle isterse, yaşadığı sürece Fenerbahçe başkanlığı koltuğunda oturur, kimse de bişe diyemez.
Bırakmayı düşüneceğe de benzemiyor açıkçası. Şampiyon olamadıkça daha da hırslanıyor, bırakmıyor.
Şampiyon olsa, bu sefer de "şampiyon oldum. niye bırakayım ki?" der, yine bırakmaz.
Fener taraftarı adına acı ama gerçek.

vizyonu olan bir adam gelmesini istemem sahsen ama fenerde baskan parasi olmazsa cark islemez.

o kadar yandas kulup baskani ve medya mensubu aninda hesap sorar maaslar / primler neden gecikti diye

inşallah bu gelir başlarına ya, müthiş balon

Gelirse tehlikeli olabilir.Arkasında destekçi olarak Aziz var diyolar..

Hahha tam komedi bunlar. Fotosoplu resmi paylaşıp algı yapan adam. Bunlar aliyi bile arar bu gelirse. Beter olsunlar

Çok korkuyoruz senden ))

O kadar çok korkuyoruz ki misal ben sen aday olacağın günden beri çay ve kremalı püskevit yemedim..

İştahım kesildi ))

Adam yayında Mou'nun tazminatı duyduğundan beri ortalıkta yok. Sanki hiç var olmadı.

Geri
Üst Alt