GSCimbom
Hakan Çalhanoğlu: "Ben Galatasaraylı doğdum, Galatasaraylı öleceğim"
Mehmet Mehmetoglu

Hakan Çalhanoğlu: "Ben Galatasaraylı doğdum, Galatasaraylı öleceğim" Sayfa 3

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
55
Okunma
2,6K
Sayfa
3/3
Takımda çok fazla Almancı var. Bu konuyu göz ardı etmemeliyiz.

Gelsin demiyorum ama olur da gelirse gelmeden önce mevcut bir iki Almancıdan kurtulmak lazım.

Hakan Çalhanoğlu'nun Menajeri: "Fenerbahçe'yle herhangi bir görüşme gerçekleştirmedik. İddiaların dayanağı yok."

Kendi adıma düşüncelerimi ve söylemlerimi değiştiriyorum. Bu yalanlamayı bekliyordum şahsen.

Benim anlamadığım şey; Serhat Akın "Hakan ile konuştum, Hakan Galatasaray'a hayırlı olsun" dedi. Sonra Fenerbahçe zıplayarak geldi, Hakan ise "Bonservisimi alın sizde oynarım" dedi. Bugün de menajeri "Hiç bir Türk takımıyla görüşme gerçekleşmedi" diyor. Neler oluyor Allah bilir...

Bu aciklamalar cok tehlikeli. Cikip fb ile gorustum, bir eseklik yaptim deyip ozur dilese daha iyiydi. Hic gorusmedim diyip yalan diyorsa cok kotu. Gerci bu sabuncu tam manipulator, belki de tum olay yazilmis bir senaryo. Olaylarin icinde degiliz.

En azindan bundan sonra daha kuslara gitmez gibi gozukuyor. Tam onlarin ihtiyaci olan adamdi. Bizim acimizdan olay tam istedigimiz gibi gitti aslinda.

Bu saatten sonra kurada İnter'in gelip Osimhen'in kendisinin 5. takımımızın 8. golünü attıktan sonra Hakan'ın kulaklarını gösterip anten işareti yapması tek dileğimizdir.

Muslera gitti diye Estudiantes'e bile kurulan taraftara fb kartı acarsan yatırıp silkelerler adamı..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Hakan kendin yediğin boku biliyorsun. Kızını da bu işlerde kullanıyorsun. Ayıp, bir ayarın olsun birader.

Hem Lautaro, hem ibrahimovic sana posta koyuyorsa demek sende var bir terslik.

Adamı silip atma taraftarı değilim, insan kaybetmek kolay olmamalı ama Ali Koç'la konuşup "Bonservisimi alırsanız gelirim tabii" dedikten sonraki söyledikleri bana göre tamamen hükümsüz. O konuşmayı yapan adamın karakteri zaten bize uymaz. Kan uyumu olmaz.

bize asla istemem ama Fb'ye ilac olur sanki
bunlarda orta sahada oyun akli olan, oyun kurucu ozellikli, tempoyu ayarlayacak topcu yok gibi
ayrica da yerli