Hakan Çalhanoğlu, Futboldan 4 Ay Men Edildi!

Ft ve albayrak saray soyatarilarin dik alasi. Sen onu bunu gec de az omurgali ol, Galatasarayin arkasina saklanma. Bisey söyledin, tokat gibi cevap gelince hemen kem küm GS, terim merim.
Gececksin bu ayaklari.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sen Hakan a neden 1 değil 2 defa saray soytarısı dedin onu açıkla ben de cevabını vereceğim

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Sen Hakan a neden 1 değil 2 defa saray soytarısı dedin onu açıkla ben de cevabını vereceğim

Kes lan. Yüz kez anlattik. Kafan basmiyorsa git önce okumayi sonrada okudugunu anlamayi ögren. Senle ugrasacak zamanim da yok. Saray soytarisidir iste hakan denen bilmem ne oglu. Saray soytarilarin dik alasidir.

Kes lan. Yüz kez anlattik. Kafan basmiyorsa git önce okumayi sonrada okudugunu anlamayi ögren. Senle ugrasacak zamanim da yok. Saray soytarisidir iste hakan denen bilmem ne oglu. Saray soytarilarin dik alasidir.

Yüz kere nerde anlattın, ben göremedim? 100 kez anlatmışsın zaten... Ha 100 ha 101 neolacak bidaha anlat :)

Trabzonspor haklı ayrıca tazminat ödemesi lazım Trabzon'a. Futboldan men cezası yaptığı sözleşmeye uymamanın bedeli ancak Trabzon'un da mağduriyetinin giderilmesi gerekir.

Ayrıca haklı da olsa Tüm, Türkiye Trabzon'a yüklenecektir. Çünkü bizde haklılık önemli değil. 4 ay uzun bir süre oyuncular sözleşme imzalayıp kıvırırken iki kere düşünürler.

milli takım icin neden kötü olsunki zaten dünya kupası olayı yattı çocuk enazından sakatlanmaktan filan kurtuldu

Trabzonspor haklı ayrıca tazminat ödemesi lazım Trabzon'a. Futboldan men cezası yaptığı sözleşmeye uymamanın bedeli ancak Trabzon'un da mağduriyetinin giderilmesi gerekir.

Ayrıca haklı da olsa Tüm, Türkiye Trabzon'a yüklenecektir. Çünkü bizde haklılık önemli değil. 4 ay uzun bir süre oyuncular sözleşme imzalayıp kıvırırken iki kere düşünürler.

Aynen katiliyorum. O yüzden verilen 100 bin euro cezayi cok az buluyorum.

ts ye kizilmasi cok mantiksiz , hakli bir dava acmis olmalari bir yana

olayin yasanip disiplin kuruluna aksettirildigi donemde hakanin milli takimda bir etkisi mi vardi , muneccimlik mi yapacaklardi, karar 4-5 sene sonra cikar iyisi mi biz bunu yargiya tasimayalim da ceza zamanina milli mac denk gelir filan diye

İyi iyi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya olaya bakar misin futbolcu bir takimla anlasip protokol imzaliyor baska birine gidiyor sonra casin verdigi ceza 100 bin euro trabzona olan genclikte yapilan bir hatadan dolayi bir futbolcunun gelecegiyle oynamak. Kardesim hani fifa oyuncunun hakkini koruyup oynamasini isterdi.
Nereden bakarsan sacma ve malca bir sonuc. Hayir ver 3-5 milyon euro ceza bitsin akillansin ceza ise mis gibi ceza sirf fifa fantazilerini gereklestirecek diye bokum bokum cezaya carptirilmis.

Ayrica sportif direktorun dedigi gibi leverkusene niye ceza kesmis oluyorsun adamlarin sucu ne

Para cezası doğru ancak 4 ay men edilmesi saçma. Sadece kendisi değil kulübü de hiç bir şey yapmadığı halde cezalandırılmış oluyor.

Yazık.

Sneijder'den sonra yeni 10 numaramız olsa keşke.

Olay Suarez'in Chiellini'yi ısırmasına benzetilebilir. Barcelona'nın o dönem mağduriyetinin sebebi nasıl ki Chiellini değildiyse Milli Takım'ın mağduriyetinin sebebi de Trabzon değil.

Futboldan men dramatik de olsa caydırıcı olması açısından önemli. Zengin kulüpler ve o kulüplere transfer olacak oyuncular için meblağın 100 bin değil 1 milyon olması bir şeyi değiştirmez.

Yazik oldu Hakan'a, Trabzon'a 1 milyon euro verseydi bunlara hic gerek kalmazdi.

Sasirdim acikcasi. CAS, UEFA, FIFA falan genelde oyunculardan yana tavir alir böyle oyuncu ve bir kulüp arasinda sorun cikti mi.

Trabzon'un eline birsey gecmiyor simdi acikcasi, en büyük sucsuz Leverkusen. Adamlar essek yüküyle bonservis ödedigi adamdan faydalanamayacak simdi sezon sonuna kadar.

Hem de Hakan bu aralar bayagi formda iken büyük bir kayip olacak Leverkusen adina. Hakani futbolcu olarak severim ama karakter olarak sikintili bir tip, malum siyasete karismasi falan bunlar bir sporcunun uzak durmasi gereken seyler. Aynisi bence sanatcilar icinde gecerli.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt