Hakan Çalhanoğlu - Gökhan İnler - Olcan Adın - Turgut Doğan Şahin

Gökhan Töre'yi ikna et ver 6 Milyon Euro al.

Olcan Adın'ı satacak herhalde Trabzon zaten.

Dany'i istiyorlardı. Ver Dany+Umut'u kafa kafaya versinler.

Umut yerine de 3 Milyon Euro'ya 4 yaş genç Mevlüt'ü al bitir yerli transferini.

Töre-Olcan-Mevlüt gibi 3 milli oyuncu kazan. Umut-Dany'de Ts'de iş yapar her türlü. WIN-WIN.

Hakan'ı ben de isterim ama zor. Turgut olmaz. Gökhan Inler de çok katkılı oynamaz.

Turgut anadolu takımı topçusu . Selçuk Valencia veya Everton'a gitsin . O paraya biraz da kulüp katar Gökhan İnler + Hakan Çanlhanoğlu + Olcan Adın alırız . Bir de Tarık Çamdal gelsin ballı kaymak olur .

Seneye kadromuz en iyi ihtimalle böyle olur ;

------------------Muslera*----------------

Tarık-----Semih----Astori*-----Alex Telles

-------------------Melo--------------

Valencia----Hakan Ç-----Olcan Adın

-------------------Sneijder-----------

-----------------Çilek Forvet*----------

Muslera* : 5+0+3 sınırından bazı maçlarda oynamayabilir o yüzden iyi bir yedek kaleci almalıyız .

Astori* : 5+0+3 sınırından bazı maçlarda oynamayabilir o yüzden iyi bir stoper almalıyız . Ömert Toprak , Kaan Ayhan gibi .

Çilek Forvet* : Bu isim büyük ihtimalle yabancı olacak . Balotelli , Bony , Gomis gibi isimler .

benim listem söyle olurdu

g.töre

hakan calhanoglu

tolgay arslan

deniz yilmaz

muhammet demir gaziantep den

ömer toprak

Turgut biraz şey olmuş diğer isimlere bakarak...

Bir villam olsun bide manken gibi hanımım ve tabikide murat31 eksik olmasın garajımda :DD

Turgut'u severim. Gününde olduğu zaman çok iş yapıyor ama çoğu zamanda sahada kayboluyor. Kaybolmasının suçu sadece kendisinde değil tabiki Antep 2-3 sezondur düşmemeye oynuyor maçların çoğunda kendi sahasından top çıkaramıyor ve Turgut'a pek pas gelmiyor. Uygun yakaladığı zaman cezayı kesecek tekniği ve hızı var.

Hakan gelmez, Turgut vasat, Gökhan pahalı, Olcan olur

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Gereksizleri toplamayalım ya az alalım tam olsun.

Büyük kulüpsen bascan parayı hakan ç alacaksın madem yabancı sınırı var inleride alacan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gidip 8 tane çöpe para vereceğine 3 tane adam akılı topçu alacaksın ama nerde o akıl bizimkilerde.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

Gözüme girdin Riza. ;)

Ilk 3 oyuncuyu isterim, Turgut Sahin kim oldugunu bilmiyorum.

Hakan bence EPL yolu tutacak.Diğerleri de bu saatten sonra yaramaz. Tolgay ve Mustafa Saymak orta sahaya olabilir.

alabilecegimiz en iyi yerliler, ama gel görki bunlar bile SL icin yetersiz. Yabanci kuralini kaldirmayani ...!

Katılıyorum..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri
Üst Alt