- 4 Aralık 2009
- 13.567
- 9.465
- 2.238
Bu mu acaba mesaj?twitler den cok, hakan'in twitt profilindeki resim ilginc. >
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu mu acaba mesaj?twitler den cok, hakan'in twitt profilindeki resim ilginc. >
Conte gitti yeni gelen hoca değiştirebilir sistemi...3 5 2 formasyonunda oynama ihtimali zayıf olan topçudur.
Oturan sistemi bozacağını sanmıyorum ben, hele elinde Martinez ve Lukaku varken ya 4 4 2 yada 3 5 2 oynamak çok daha efektif kanımca. Hakan için bu 2 oyuncunun oynayabileceği sistemden vazgeçeceğini sanmıyorum hocanın.Conte gitti yeni gelen hoca değiştirebilir sistemi...
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sadece milli takımda izlediğiniz için beğenmiyorsunuz.
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendisine kin veya öfke duymuyorum hatta seviyorum fakat insanların öfke duymasının sebebi çok basit.AC Milan da prime donemini gecirmis biri Turkiyeye niye gelsin ya? Hangi akıl bunu izah edebilir. Konu Galatasarayliligiyla alakali degil. Adam kariyer peşinde. En dogrusunuda yapıyor bence.
Galatasarayli olmasi sadece yolu Turkiyeye düşünce ilk bizi tercih edecegini gosterir, ki bu durum şuan bizim için yeter. Haberimiz olmadan fener'e mi imza atmış. Nedir bu kin ve öfke.
AC Milan da prime donemini gecirmis biri Turkiyeye niye gelsin ya? Hangi akıl bunu izah edebilir. Konu Galatasarayliligiyla alakali degil. Adam kariyer peşinde. En dogrusunuda yapıyor bence.
Galatasarayli olmasi sadece yolu Turkiyeye düşünce ilk bizi tercih edecegini gosterir, ki bu durum şuan bizim için yeter. Haberimiz olmadan fener'e mi imza atmış. Nedir bu kin ve öfke.
Kariyerini yurt dışında sürdürmek istemesi kabul edilebilir lakin her fırsatta Galatasaraylılığından dem vurup, Terim'i takipten çıkması akabinde ise şikecileri takibe alması hakkında yazılanları haklı çıkarıyor.
Oturan sistemi bozacağını sanmıyorum ben, hele elinde Martinez ve Lukaku varken ya 4 4 2 yada 3 5 2 oynamak çok daha efektif kanımca. Hakan için bu 2 oyuncunun oynayabileceği sistemden vazgeçeceğini sanmıyorum hocanın.