Parası neyse verelim alalım geleceği çok sağlam bu çocugun

bunun hbaeri çıkdıgı günkü programda yada bir sonraki programdaydı sinan engin bizzat söyledi.

Ben dedi çok iyi biliyorum sene başında su anki parasının yarı fiyatını kulüp anlaşmışdı alıyorlardı ama sonra almadılar dedi.

Almayıp aydınla aykuta imza attırdık :)

sadece 2 transfer bilançosu amrabat+bruma = 20m euro giren kazıkdır.

Bruma belki 3-4 sene sonra oda kendini gelişdirirse iş yapar ama su anki GS ın oyuncusu değil. Bunu şampiyonlar ligindede ligdede gösterdi.Potansiyel çok ama katkı bu sene sıfır...

yiğitleri sercanları saymıyorum bile...

hiç kimse sevmiyor herkez lanet okuyor ama allah Bülent tulundan ve Ünal aysaldan razı olsun.

Drogba+sneijder+muslera onun eseridir.

yalan oldu heralde ses çıkmıyor pek.

Hem "Galatasaray'lıyım,gelmek istiyorum" dedi TV programına bağlanıp apaçık,hem de sözleşme yeniledi Arda abisi gibi.

BİZİ KULLANMAYA KALKTILAR! Hedefi 30'a kadar orda oynayıp Galatasaray'a gelmek!!

Dur hele,şu yabancı sınırı kalksın, BEDAVAYA HATTA ÜZERİNE PARA VERİP OYNAMAK İSTESEN BİLE sana bu kapı kapalı.

Galatasaray araç değil AMAÇtır bil şunu

Vizyonsuzluğa bak,gören Hamburg'u şampiyonluğa oynuyor ve her yıl şampiyonlar liginde mücadele ediyor sanacak.

vizyonsuz,çapsız bir tercih..

Adam çalışıyor usta. Instagram

Yaklaşık 30 dk önce de Gladbach'a harikulade bir "gol" attı. Böyle bir adamdan Milli Takımda yararlanmayan Terim'in aklını seveyim ben.

Hem "Galatasaray'lıyım,gelmek istiyorum" dedi TV programına bağlanıp apaçık,hem de sözleşme yeniledi Arda abisi gibi.

BİZİ KULLANMAYA KALKTILAR! Hedefi 30'a kadar orda oynayıp Galatasaray'a gelmek!!

Dur hele,şu yabancı sınırı kalksın, BEDAVAYA HATTA ÜZERİNE PARA VERİP OYNAMAK İSTESEN BİLE sana bu kapı kapalı.

Galatasaray araç değil AMAÇtır bil şunu

Vizyonsuzluğa bak,gören Hamburg'u şampiyonluğa oynuyor ve her yıl şampiyonlar liginde mücadele ediyor sanacak.

vizyonsuz,çapsız bir tercih..
biz Hamburg'a 15 milyon, Hakan'a 2-3 milyon verdik de o reddedip Hamburg'la sözlesme imzaladi sanki. Mantiga bak

Gün geçtikçe iddiaların arttığı bir isim. Forvet arkasında,kanatlarda oynayabilir. Hocanın milli takımda vazgeçilmeziydi. Sadece Mili takım döneminde izleyenler "duran top dışında ne yapıyor ki" diyor ama sadece duran top kullanıyor diye 4 ay oynamamış adama 22M vermez Milan. Sadece duran topla iyi yerlere gelinseydi Çağlar Birinci şimdi üst seviyede oynardı.

Hakan Calhanoglu - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt

https://www.youtube.com/watch?v=aRO3LrCMHwQ

Müthiş de harmandalı ve erik dalı oynuyor.

Durağan bir oyun yapısı var ama ayaklarına oldukça hakim ve TÜRK en önemlisi.

Geri
Üst Alt