Satın alma opsiyonlu kiralayalım. Terim geldiğine göre TFF'nin sınırlama getirmesi yakındır.

son durumu nedir bilmiyorum, fernando ile iiy bir ikili olabilirler, lakin hazir degilse gelmesin, toparlanana kadar sezon biter

Duran toptan fazlası var bu adamda. Etrafındaki oyuncuların kalitesizliğinden sanırım ki bir türlü ritmini yakalayamadı. Leverkusen'de işler iyi giderken bir sonraki sezonda ceza her şeyi değiştirdi. Milan'a geldi. Ne oynadığı belli değildi. Sürekli farklı sistemler bir gün kadroda diğer gün kadroda değil. Etrafındaki oyuncuların yarısı -1500 iq'lu oyuncular falan.

Hakan tam sistem oyuncusu. Takır tıkır çalışan bir sistemde çok iyi iş görür. Ama buraya geliş amacı önemli. Yatmaya değil başarı istiyorsa hem kendini pazarlar hem bizi uçurur.

Milan yollamaz ki bunu neyini tartışıyorsunuz?

Oldum olası içimin ısınamadığı bir oyuncu.. Ama belhandadan her türlü çok katkı sağlar .. Milanın yazın 22 verdiği adamı nasıl alacağız o zaten apayrı bir saçmalık

Oyun içi etkinliği iyi olmayan bi topçu. Özelliklerinin hiçbiri (frikik hariç) "iyi" değil. Hepsi "eh". Balon bi topçu. Frikikleri ve Bundesliga kariyeri olmasa 7-10m€ anca eder.

Belhandadan acik ara onde olan birini transfer etmeliyiz.
Hakan Belhandadan acik ara onde diyebilirmiyiz?

Bayer Leverkusen zamanında takımla uyumu vardı.Milli takımda da Cenk ile iyi anlaşıyodu.Bize gelmez de bu sene Milan'ın yeni transferleriyle iyi oynayacağını düşünüyorum..

Bazi oyunculari oynatmak hoca basarisidir... Hakan cok iyi isleyen bir takimda, ancak lüks olarak sahada bulunabilecek bir oyuncudur. Kosacak, uzaktan vuracak, duran top kullanacak. Bazi oyuncularin bu hususta seviyeleri okadar yüksek olur ki hocalar bir cok eksigine ragmen ilk 11´de yer bulmasini ister. Hakan´da öyle bir cocuk. Bir hocanin takiminda hakan olmasi, ve sahaya koymamasi zor. Ama nereye koyacagin da belirsiz. Hakan gibi bir oyuncudan büyük verim almak, ancak bir hoca basarisi ile olur.
Fizikten tamamen düsmedigi sürece de oynar.

Geri
Üst Alt