Henuz 27 yasinda, bize 30 yasindan once gelmez. Milan ile sozlesmesini uzatmazsa bile iyi bir takima gider.

Calhanoglu bu yasta falan gelmez. Ne konusuyoruz? En büyük hayalim falan demis. Geciniz. Ya Mesutta oldugu gibi pot kirip gozden düşecek, ya da 35ini bekleyecegiz
Mesut hic birzaman rn prime döneminde böyle demecler vermedi. Bu oynadigi her kulüpte GS da oynayacagim bir gün dedi

alsak güzel olur milanda baya geliştirdi kendini

Hâlâ sözleşme uzatmamış olması düşündürücü
Belki farklı takımlarla da görüşüyor olabilir

1. 4231 sistem değildir.

2. 4231le tempolu, hızlı oyun imkansız diye bir genelleme yapamazsın.

3. Geçen sene solda da ciddi katkı sağladı; sadece orada oynar yorumu da tamamen varsayım.

4. Milan'daki son döneminde izlediğini bile sanmıyorum.

Son sene takip etmedim yalan yok ama oyun stili 180 derece değişmediyse şu an Fatih hocanın oynatmaya çalıştığı sisteme uygun bir eleman değil.İki yönlü oynayacak savunma özelliği de kanat oynayacak tempo da yok adamda.Sneijder bile beğenilmiyodu son 2 senesinde ki bu adamın temposu Sneijderden daha düşük.Duran topları şutları world class seviyesinde eyvallah da onun haricinde abartılmış bir adam olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bugun Milan Hakan’in menajeri ile gorusmus ama henuz anlasma yok.

Calcio Mercato'da yer alan habere göre; Milan, Hakan Çalhanoğlu'na yıllık 4 milyon euro maaş önerdi. Ancak yıldız oyuncunun menajerinin 5.5 milyon euro isteğinin, 5 milyon euro'ya düşebileceği iddia edildi. İtalyan devinin bonuslarla birlikte Hakan ve menajerinin istediği rakama çıkması bekleniyor.

Calhanoglu icin bal gibi butce acilabilir. Superde is yapar.

Ekibimizde yüksek maaşlılar dehleniyorsa Çalhanı değil, Zlatan'ı istiyoruz! Aynı parayı ona verin bir iki yıl izleyelim!!

Bizim sisteme cuk diye uyar bence sol içe.

mohamed
Kuru-hakan-emre(transfer)-kerem
Taylan(transfer)​

Emre kılınç yerine daha net bir os hücum gücü yüksek olan ve taylan satılırsa defansif yönü daha kuvvetli bi dos mükemmele yakın olabilir.

Geri
Üst Alt