Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
@Mehmet Mehmetoglu @Sami Karakoç Hakanimiz icin 3lü Ekip kurup nöbetini tutma vakti gelmistir. Kis döneminde kivilcimi yakmistik
Milanla 2 yil daha uzatir. Sonra bize gelir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Mehmet Mehmetoglu @Sami Karakoç Hakanimiz icin 3lü Ekip kurup nöbetini tutma vakti gelmistir. Kis döneminde kivilcimi yakmistik
arenada soyle bir manzara gormek icin 3 bin tl cash verebilirim@Mehmet Mehmetoglu @Sami Karakoç Hakanimiz icin 3lü Ekip kurup nöbetini tutma vakti gelmistir. Kis döneminde kivilcimi yakmistik
Bencede öye olacak. 30-31 yasinda gelir. Hamit gibi. Keske simdi gelse bu genc takima muazzam otururMilanla 2 yil daha uzatir. Sonra bize gelir
10 no yu Sneijderden Sonra gercek sahibi ile bulusturma vakti gelmistirarenada soyle bir manzara gormek icin 3 bin tl cash verebilirim
![]()
Sakatlik sorunu olmadigi icin o yaslarda gelse bile en az 2 sene ust duzey katki verir.Bencede öye olacak. 30-31 yasinda gelir. Hamit gibi. Keske simdi gelse bu genc takima muazzam oturur
Aynen oyle renktaş, şimdi gördüm, takip ettikten sonra.Gercek.
hakani takip etmezsen gozukmez muhtemelen.
Bende de gozukmuyordu
5 mio istiyor Milandan. Milan 4 vermis bonuslarla. 1 mio icin yapilacak sey degil. Bize gelmek istedigini her takiminda + milli takima dile getirdi. O ayri konu. Özil gibi sözde degil. Madridde arsenalda bunu hic demedi. Veya bremen / alman mt da.Aynen oyle renktaş, şimdi gördüm, takip ettikten sonra.
İnşallah bizi koz olarak kullanmıyodur Milan'dan daha çok para koparmak için.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Daha güzeli var. Baska takimda 10 no.. 8 i de babeldan alin artik bu ne ya
Aynen oyle renktaş, şimdi gördüm, takip ettikten sonra.
İnşallah bizi koz olarak kullanmıyodur Milan'dan daha çok para koparmak için.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Manutdin istedigini pek inanmiyorum. Bruno felan var. Ki hakan aptal degil yedege otursun. Arsenal da oynayabilir meselaevet herkesi heyecanlandıracak bir oyuncu ama akıl var, mantık var. Kendisi henüz 26-27 yaşında. Tam prime dönemine girdi yani
31-32 öncesi hayatta gelmez. Milan'ın sözleşme uzatmak istediği,manu gibi takımlarının istediği bir oyuncudan bahsediyoruz
Manutdin istedigini pek inanmiyorum. Bruno felan var. Ki hakan aptal degil yedege otursun. Arsenal da oynayabilir mesela
sonuçta adı geçiyor. Mesela mou kalırsa tottenham'a isteyebilir. Bu tarz oyuncuları severManutdin istedigini pek inanmiyorum. Bruno felan var. Ki hakan aptal degil yedege otursun. Arsenal da oynayabilir mesela