@Mehmet Mehmetoglu @Sami Karakoç Hakanimiz icin 3lü Ekip kurup nöbetini tutma vakti gelmistir. Kis döneminde kivilcimi yakmistik
arenada soyle bir manzara gormek icin 3 bin tl cash verebilirim

SerieA #MilanInter #Derby 10. Calhanoglu #corner

Bencede öye olacak. 30-31 yasinda gelir. Hamit gibi. Keske simdi gelse bu genc takima muazzam oturur
Sakatlik sorunu olmadigi icin o yaslarda gelse bile en az 2 sene ust duzey katki verir.

Hamit geldigi ilk sezon Cldeki en iyi topcumuzdu(buraktan sonra)

Manu deplasmaninda buyuk top oynamisti

Fatih Terim: Yakında önümüzdeki transfer listesini açıklayacağım. Hem zamana hem paraya ihtiyaç var. Bu açıklayacağım listede zaman ve paranın yetmeyeceği şeyler olabilir....

Aynen oyle renktaş, şimdi gördüm, takip ettikten sonra.

İnşallah bizi koz olarak kullanmıyodur Milan'dan daha çok para koparmak için.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
5 mio istiyor Milandan. Milan 4 vermis bonuslarla. 1 mio icin yapilacak sey degil. Bize gelmek istedigini her takiminda + milli takima dile getirdi. O ayri konu. Özil gibi sözde degil. Madridde arsenalda bunu hic demedi. Veya bremen / alman mt da.
Nuri de GSliyim demisti zamaninda mesela

Aynen oyle renktaş, şimdi gördüm, takip ettikten sonra.

İnşallah bizi koz olarak kullanmıyodur Milan'dan daha çok para koparmak için.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Hamburgtayken de benzer seyleri soylemislerdi. Ben hakanin o karakterde oldugunu dusunmuyorum. Bekleyip gorelim

Sahte diyenler ne yapmak , nereye varmak istemektedir

Screenshot_20210225-161512_Instagram.jpg

evet herkesi heyecanlandıracak bir oyuncu ama akıl var, mantık var. Kendisi henüz 26-27 yaşında. Tam prime dönemine girdi yani

31-32 öncesi hayatta gelmez. Milan'ın sözleşme uzatmak istediği,manu gibi takımlarının istediği bir oyuncudan bahsediyoruz

evet herkesi heyecanlandıracak bir oyuncu ama akıl var, mantık var. Kendisi henüz 26-27 yaşında. Tam prime dönemine girdi yani

31-32 öncesi hayatta gelmez. Milan'ın sözleşme uzatmak istediği,manu gibi takımlarının istediği bir oyuncudan bahsediyoruz
Manutdin istedigini pek inanmiyorum. Bruno felan var. Ki hakan aptal degil yedege otursun. Arsenal da oynayabilir mesela

Bizle adı geçtiğinde formu artmıştı.Bence formunun artması için yorumu atmış olabilir :D

Geri
Üst Alt