Sezon bile değil son 5-10 maçta çok iyi skor katkısı yapıyor. Bu süreçten önce hiç iyi değildi. Adam en çok frikikleriyle ünlü ama sanırım son sürece kadar Milan’da frikik golü yoktu. Ya da 1-2 tanedir maksimum... Her maçını izlemedim ama izlediğim maçlarda averaj altı performansı vardı.

Şu anda acayip çoşmuş durumda. Böyle oynasa zaten Real Madrid’e falan gider.
Real degil de barcali mallar alabilir.

cok iyi şutlar ceken,iyi frikik kullanan ve iyi duran top kullanan biri niye çöp olsun lan

Zamanında efsanevi avatarımı ilk defa bunun transferine totem için değiştirmiştim hry gidi hey.

sent via GSC

Milan'in bir cok macini izleyen biri olarak katilmiyorum. Hakan'in performansi hep iyi degildi. Devamliligi yok ve oyun icinde cok kayboluyor ve top kaybi yapiyor. Pandemiden once yine iyi oynamiyordu. Zlatan geldikten sonra takimin havasini degistirdi ve Milan daha iyi oynamaya basladi.

Ha Milan'in son yillarda bu kadar kotu olmasinin sebebi Hakan degil tabi, etrafinda oynayan oyuncular cok yetersiz. Son yillarda yapilan transferler Milan'i ileriye tasiyabilecek oyuncular degil. "Dogru transfer" konusunda Milan Inter'in gerisinde.
Pandemi öncesi kötüydü zaten o yüzden yollanması yönünde haberler vardı.

Önceki 2 sezondaki performansı kötü değil, ondan daha fazla skor üreten kaç oyuncu vardı takımda?

Mevzu oyun içi süreklilil ve aktiflikse zaten bu özelliğe hiç sahip olmadı muhtemelen olmayacak da, maestro gibi oynayamaz.

Pandemi öncesi kötüydü zaten o yüzden yollanması yönünde haberler vardı.

Önceki 2 sezondaki performansı kötü değil, ondan daha fazla skor üreten kaç oyuncu vardı takımda?

Mevzu oyun içi süreklilil ve aktiflikse zaten bu özelliğe hiç sahip olmadı muhtemelen olmayacak da, maestro gibi oynayamaz.
Ilk sezonunda ligde 31 mac 6 gol 9 assist, ikinci sezonu ligde 36 mac 3 gol 6 assist, bu sezon pandemiden once 23 mac 3 gol. Milan'in 10 numarasi icin bu istatistikler yetersiz ama yukarida da dedigim gibi Milan'in son yillardaki kotu performansinin sebebi sadece Hakan degil, oyuncu kalitesi dusuk ve yanlis transfer yapiyorlar.

Ilk sezonunda ligde 31 mac 6 gol 9 assist, ikinci sezonu ligde 36 mac 3 gol 6 assist, bu sezon pandemiden once 23 mac 3 gol. Milan'in 10 numarasi icin bu istatistikler yetersiz ama yukarida da dedigim gibi Milan'in son yillardaki kotu performansini sebebi sadece Hakan degil, oyuncu kalitesi dusuk ve yanlis transfer yapiyorlar.
Avrupayı da saymıştım ben ilk sezon 20kinci sezon 15 civarı katkısı vardı, Milanın iyi döneminde Kaka vardı onu düşünürsek tabiiki yetersiz ki zaten world class bir adam da olamaz lakin bulunduğu takım içindeki katkısı kötü demem ben hatta iyi derim, kastım o.

Mesela Milan herkese kafa tutuyor şimdi ve en etkili isimlerden biri yine o, kadroya bakarsak world class tek adam var o da Ibra plase Donnarumma. Biglia, Kjaer falan oynuyor yani.

Ilk sezonunda ligde 31 mac 6 gol 9 assist, ikinci sezonu ligde 36 mac 3 gol 6 assist, bu sezon pandemiden once 23 mac 3 gol. Milan'in 10 numarasi icin bu istatistikler yetersiz ama yukarida da dedigim gibi Milan'in son yillardaki kotu performansinin sebebi sadece Hakan degil, oyuncu kalitesi dusuk ve yanlis transfer yapiyorlar.
Söylediklerine katılıyorum ancak Hakan, Milan'a transfer olduğundan beri 10 numara oynamıyor doğru düzgün. Sırtında 10 numara yazıyor sadece, genel olarak sol kanatta kullanıldı. Milan'ın 10 numaralı sol kanadı demek daha doğru olur Hakan için.
Bu sezon ise Milan hücum hattı değişik bir şey deniyor. Hücum oyuncuları sürekli yer değiştiriyor forvet dahil hemen hepsi serbest oynuyor.

10 numara dedin işte...geldiği ilk sezon sadece 10 Numara pozisyonunda oynadı sonra başladılar Adamı kanatta oynatmaya sonra defansif oyun kurucu yada göbekte....bu adam klasik bir 10 numara ve klasik bir 10 numaranın oynaması gerektiği yerdede oynamaya başlayınca coşmaya başladı...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Avrupayı da saymıştım ben ilk sezon 20kinci sezon 15 civarı katkısı vardı, Milanın iyi döneminde Kaka vardı onu düşünürsek tabiiki yetersiz ki zaten world class bir adam da olamaz lakin bulunduğu takım içindeki katkısı kötü demem ben hatta iyi derim, kastım o.

Mesela Milan herkese kafa tutuyor şimdi ve en etkili isimlerden biri yine o, kadroya bakarsak world class tek adam var o da Ibra plase Donnarumma. Biglia, Kjaer falan oynuyor yani.
Kanatlarda Rebic, Castillejo ve Anderlecht takimindan alinan Saelemaekers oynuyor. Milan transfer konusunda bizden bile daha kotu.

10 numara dedin işte...geldiği ilk sezon sadece 10 Numara pozisyonunda oynadı sonra başladılar Adamı kanatta oynatmaya sonra defansif oyun kurucu yada göbekte....bu adam klasik bir 10 numara ve klasik bir 10 numaranın oynaması gerektiği yerdede oynamaya başlayınca coşmaya başladı...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
İlk sezonu pek izlemedim, bir şey diyemem ama TM verilerine göre ilk sezon bile 10 numara oynamamış doğru düzgün. Pandemi sonrası hücumda serbest bırakmaya başladılar, çok daha rahat skor üretmeye başladı. Özgüveni yerine geldikçe, daha çok topla buluştukça da güzel işler yapıyor.
1595625825293.png

Bir zamanlar 10 numarası Belhanda olan takımın taraftarın beğenmediği futbolcu.

Söylediklerine katılıyorum ancak Hakan, Milan'a transfer olduğundan beri 10 numara oynamıyor doğru düzgün. Sırtında 10 numara yazıyor sadece, genel olarak sol kanatta kullanıldı. Milan'ın 10 numaralı sol kanadı demek daha doğru olur Hakan için.
Bu sezon ise Milan hücum hattı değişik bir şey deniyor. Hücum oyuncuları sürekli yer değiştiriyor forvet dahil hemen hepsi serbest oynuyor.
Forvet arkasindan cok sol kanatta oynadigini biliyorum ama kanat oyuncusu olarak da skora katkisi yeterli degil. Surekliligi yok Hakan'in. Eger surekliligi olsaydi Milan'dan daha iyi birntakima gitme sansi olurdu.

Milli Takim'da da sol kanatta oynuyor ama oranin oyuncusu degil. Forvet arkasinda oynadiginda zaman zaman baska seviyeye cikiyor.

Milan'da zaten Zlatan, Romagnoli, Donnarumma ve Bennacer haric oyuncu kalitesi yerlerde.

Geri
Üst Alt