32-33'te filan gelip 2 sezon Sneijder performansı verebilir, fazlası hayal.

gene kontratı falan mı bitiyor
ne zaman böyle olsa ortaya atılıyoruz çünkü

Efsane avatarımı değiştirdiğim nadir zamanlardan birisinde kendisine yer vermiştim Hamburg'da oynarken adı bizimle ilk anıldığında.

Az istememiştim bize gelmesini. Keşke gelseydi, o zamanlar hem yabancı sınırı vardı hem de çok para savuruyorduk. Hakan'a değerdi o para.

son maçta(crotone galiba) kestiği korner nefis idi. O kesmeyi yapan adam bize gelse öndireğe abone olacak. "Ön direğe kesilen zayıf köşe vuruşu" büyüsünü kaldırtıp öyle almak lazım.

emeklilik için yer yapıyor abim benim çok romantizm kurmayın dostlar

emeklilik için yer yapıyor abim benim çok romantizm kurmayın dostlar

Seni kınıyorum , Hakan bunu herzaman dile getirdi. Boyle diger topçular gibi eskiden sempati duydugum cart curt filan demedi herzaman acik sözlülükle ben Galatasarayliyim demistir

Bak buda 7 sene onceki video

Seni kınıyorum , Hakan bunu herzaman dile getirdi. Boyle diger topçular gibi eskiden sempati duydugum cart curt filan demedi herzaman acik sözlülükle ben Galatasarayliyim demistir

Bak buda 7 sene onceki video

sanki kelepçelerle milano polisi adamı tutuyor abi gelsin oynasın o zaman +30 olduktan sonra gelecek yıllık 1,5 2 ye imzalarsa sana katılırım da en az 3 4 isteyecek bana futbolcuların takım tutmaları sempatik gelmiyor

sanki kelepçelerle milano polisi adamı tutuyor abi gelsin oynasın o zaman +30 olduktan sonra gelecek yıllık 1,5 2 ye imzalarsa sana katılırım da en az 3 4 isteyecek bana futbolcuların takım tutmaları sempatik gelmiyor

Şimdi adam takim tutuyor diye geleceğini düşünmesinmi adam suan top seviyede ve doğal olarak yuksek maas isteyecek onlarin vereceği maaşı da biz veremeyiz. 29-30 yaşında da gelse ben sevinirim ve isterim de.

Mesutun yolunda ilerliyor

Yurtdışında oynayan yıldız statüsündeki türk topçuların alayı hep şunu der:ilerde gsde/fbde/bjkde oynamak isterim küçüklüğümden beri o takımlıydım.

kimsede demiyoki niye ilerde,gel şimdi

Avrupada son demlerini oynayıp posası çıkınca son kontratlada vurgun yapmak için gelirler en fazla

yine gelsinler kaliteleri varsa ama 10 sene önceki halleri kalıyo herkesin gözünün önünde bu sebeple yüksek maaş veriyoruz

çok istiyosak 2 gibi bir rakama gelsin şimdi,eğer gelmiyosa 32sinde avrupadan 1 m teklif alabiliyosa bizde 1 m teklif edelim,yok öyle emekliliğinde hak etmediğin 4-5 m eurolar

oyun olarakta klas bi oyuncu duran toplarının hastasıyız ama ben terimin oynatmak istediği koşan basan 4-1-4-1 takımında kendisine yer bulamadım,hoca bigün alırsa ve o zaman iyi bir işleyen sistemimiz varsa kendisi için sistem değiştirip oyunu piç etmemek lazım

sneijder,drogba,amrabat transferleriyle zamanında bu hataya düştük tekrar düşmeyelim

Geri
Üst Alt